Serie A (26): Lecce 2-0 JUVENTUS
- KamilDeath
- Juventino
korciło mnie i dużo nie brakło a byłbym 50 zł uboższy, w końcu osłabiony zespół z dolnych okolic tabeli, jesteśmy na fali po zwycięstwie z Interem i w sumie do tej pory nie wiem, czemu nie postawiłem
masakra znowu zawiodła obrona, kartka dla bramkarza przez obronę, pierwsza bramką przez młodego Duńczyka, druga bramka przez Bonnuciego ( dobrze widać na powtórce jak podczas dośrodkowania odpuścił strzelca bramki a pobiegł za nim Marchisio - za takie podejście to bym gościowi 10 batów wymierzył
heh) i tak oto potem Lecce się muruje a my jak głową w mur gramy, zaczyna nasz zespół przypominać polskie zespoły w pucharach europejskich, jeśli jesteśmy stawiania za faworytów to zawodzimy na całej linii bo nie mamy zupełnie ataku pozycyjnego, natomiast z rywalami z górnej piłki gramy "kontrą" i coś czasem z tego wynika, najlepsze jest to, że z Interem nie straciliśmy żadnej bramki w dwumeczu, a Lecce nam wbija 2 gole jako absolutne minimum, co teraz ?? dosłownie nic, jeśli przez ponad pół roku trener nie potrafi wpoić zawodnikom jakiejkolwiek gry piłką po ziemi tylko kopiemy na aferę to przepraszam coś tu jest nie tak

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- bajbek17
- Juventino
Wyrażam swoją opinię bo od tego jest to forum chyba nie? Jeżeli Tobie sie nie podoba nasze lamentowanie a ja wręcz przeciwnie piszę coś i zgadzam się z opinią innych lamentaczy to kto powinien darować sobie pisanie tutaj? I nie napinaj się chłopczyku bo skoro mowa o mamusiach to Twoja będzie musiała Ci pampersa niedługo założyć bo popuścisz z tego napinania się.kaczy19FJ pisze:bajbek17 pisze:Tak posłuchajmy tego Pana i najlepiej usuńmy to forum bo co da to pisanie tutaj? Po co to wszystko?kaczy19FJ pisze:Dalej gadajcie, mówcie, trujcie się. Chociaż pogódźcie się z porażką a nie, przychodzi przegrana i wszystkich obwiniacie. Z Interem wygraliśmy, to sikaliście aż. Dajcie spokój. Jak to Nedved powiedział, wygrana z Interem to nic takiego, to tylko kolejny mecz, w którym trzeba było zdobyć 3 pkt. Z Lecce się nie udało, wynik wypaczony w pewnym sensie, ale co zrobicie? Nic. Chyba że jak chcecie, to róbcie co wam się podoba, ale to i tak nic nie da. Nic już nie zrobicie.
Tak? A To co ma być?
Jeśli się coś nie podoba to wypad. Ktoś Ciebie zmusza do siedzenia tutaj na forum? Nikt Ci nie karze być kibicem Juve. Jak chcesz płakać, to do mamusi, ona Cię pocieszy. Przyjmij to jak facet, na jaja a nie.bajbek17 pisze:Nie dziwie się, że większość Włochów ma długie włosy skoro graja jak panienki. Ta liga jest żenująca.
Edit: Gdybym za każdym razem przyjmował to na jaja to już bym ich w tym sezonie nie miał

Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 14:57 przez bajbek17, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
weź człowieku przestań pisać głupoty, bo szkoda cie czytać. ty za to się znasz na fachu... nie mówię o tym, że nie masz racji co do Del Neriego, ale twoje argumenty, że ktoś kto nie był w fachu nie powinien się wypowiadać są infantylne. poza tym ty też nie byłeś w tym fachu i nie wiesz.kaczy19FJ pisze:Antichrist pisze:Hola, hola. A kto mówi, że ktoś z forumowiczów byłby lepszy? Jego zatrudnili, od niego się wymaga.kaczy19FJ pisze:Jestem pewien i mogę się założyć o kilka flach jak nie 10, że każdy z was który marudzi by tam był na ich miejscu, takiego Ch*** by tam zrobił.
Ale oni odnoszą sukcesy. Też bym nie narzekał.kaczy19FJ pisze:Man U. - Ferguson? Ile siedzi?
Barcelona - Ile ?
Oni nie marudzą.
Od niego się wymaga tak? Bo takie mądre to wszystko, że oni to, że oni tamto. Tak naprawdę nigdy nie byli w tym fachu nawet sekundy. Swoje racje może każdy mieć. A wymagać po lipnym sezonie, gdzie chłop przychodzi i "coś tam " naprawia to co?. To nie takie proste. Zatrudnia się to się wymaga, ale trzeba mieć też zaufanie i zostawić na kolejny sezon a nie jak pogrzani zmieniać do chwila trenera.
bajbek17 pisze:i kolejny idiotyczny wpis. weź kaczy zamknij się, bo to co wypisujesz jest na poziomie zera.kaczy19FJ pisze:bajbek17 pisze:
Tak posłuchajmy tego Pana i najlepiej usuńmy to forum bo co da to pisanie tutaj? Po co to wszystko?
Tak? A To co ma być?
Jeśli się coś nie podoba to wypad. Ktoś Ciebie zmusza do siedzenia tutaj na forum? Nikt Ci nie karze być kibicem Juve. Jak chcesz płakać, to do mamusi, ona Cię pocieszy. Przyjmij to jak facet, na jaja a nie.bajbek17 pisze:Nie dziwie się, że większość Włochów ma długie włosy skoro graja jak panienki. Ta liga jest żenująca.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 14:59 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 1 raz.
- kaczy19FJ
- Juventino
Tak racja, każdy ma prawo do wypowiedzi. Tylko to, że Ty i inni tak sądzicie, to nie znaczy że mówicie całkowitą prawdę. Tak to możecie drugą Polskę zbudować. Tak, nie podoba się i mówię o tym, bo też mam do tego prawo. Pamiętaj. Między Chcieć a mieć , jest zapracować. A Wy na razie "chcecie". Jako kibic też chcę sukcesów, a to zapracować to jest z naszej strony zaufanie do nich czyż nie?. Zastanów się.bajbek17 pisze:Wyrażam swoją opinię bo od tego jest to forum chyba nie? Jeżeli Tobie sie nie podoba nasze lamentowanie a ja wręcz przeciwnie piszę coś i zgadzam się z opinią innych lamentaczy to kto powinien darować sobie pisanie tutaj? I nie napinaj się chłopczyku bo skoro mowa o mamusiach to Twoja będzie musiała Ci pampersa niedługo założyć.kaczy19FJ pisze:bajbek17 pisze:
Tak posłuchajmy tego Pana i najlepiej usuńmy to forum bo co da to pisanie tutaj? Po co to wszystko?
Tak? A To co ma być?
Nie napinam się, chyba że według Ciebie wyrażenie swej opinii to napinanie. Pampersa? Nie, to jeszcze nie będzie potrzebne. Jeśli będę chorowity na stare lata, to wtedy skorzystam

Bartek - Nie twierdzę, że jak ktoś nie był w tym fachu to nie ma prawa się wypowiadać. Tylko łatwo jest mówić, a trudniej zrobić. Nie wszystko jest tak jak tego chcemy. Kumasz? Bo marudzić to każdy potrafi. To co wiem, to wiem. Każdy ma swój sposób myślenia i rozum, ale to nie znaczy że macie od razu jechać po nich, bo twierdzicie że mają wylecieć. A skoro tak gadacie to widocznie wy byście lepiej to zrobili, czyż nie?
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 14:59 przez kaczy19FJ, łącznie zmieniany 4 razy.
- Ziółi
- Juventino
O, właśnie. Mam podobnie. Jeszcze jakoś na jesieni, gdy czailiśmy się gdzieś wokół wiceliderki, to starty punktów bolały. A teraz - nic. Dostajemy 2-0 od Lecce i spływa to po mnie totalnie... Naprawdę dziwnie. Wręcz zadowolony aktualnie jestem, bo Celtic zmierza po zwycięstwo w OFD.Asta#8 pisze:O meczu nie ma co pisać, bo każdy widział tą masakrę (a kto nie widział, ten nie ma czego żałować), ale... martwi mnie, że do porażek już tak się przyzwyczaiłem, że prawie nie robią już na mnie w ogóle wrażenia. Pamiętam, że jeszcze nawet za czasów Ranieriego po każdej porażce "dochodziłem" do siebie przez kilka długich godzin, a teraz kolejna porażka jest po prostu niczym nowym... Straszne, co się stało z tym wielkim klubem.
Aha, i jak damy te miliony za Aquillaniego, to będzie zabawnie. Jedyny plus to jego dziewczyna. Bonucci ile? 16mln? ... : )
- mateo369
- Juventino
nie ma to jak usprawiedliwienia dla żenującej gry swojego zespołu doszukiwać się w poziomi rozgrywekbajbek17 pisze:Nie dziwie się, że większość Włochów ma długie włosy skoro graja jak panienki. Ta liga jest żenująca.

Po cichu liczę, że jakimś cudem uda nam się utrzymać 6 plac na koniec sezonu.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Darius19
- Juventino
Szkoda słów na komentowanie tego spotkania. Jednak trzeba zaznaczyć że wszystko złe zaczęło od czerwonej kartki i złej decyzji trenera ze zmianą ustawienia po tej kartce. Ja osobiście zdjąłbym Toniego.Ale to nie my podejmujemy decyzji ze zmianami tylko Del Neri. No cóż nic na to nie poradzimy. Zobaczymy co teraz pokażą za tydzień.
FORZA JUVE
- bajbek17
- Juventino
Z całym szacunkiem pracujemy na to już 5 lat i ani jednego kroku w przód nie dostrzegam. Ba nawet się cofamy. Jak chcesz to miej zaufanie do naszego trenera, ale ja już je bardzo dawno straciłem.kaczy19FJ pisze:Tak racja, każdy ma prawo do wypowiedzi. Tylko to, że Ty i inni tak sądzicie, to nie znaczy że mówicie całkowitą prawdę. Tak to możecie drugą Polskę zbudować. Tak, nie podoba się i mówię o tym, bo też mam do tego prawo. Pamiętaj. Między Chcieć a mieć , jest zapracować. A Wy na razie "chcecie". Jako kibic też chcę sukcesów, a to zapracować to jest z naszej strony zaufanie do nich czyż nie?. Zastanów się.bajbek17 pisze:Wyrażam swoją opinię bo od tego jest to forum chyba nie? Jeżeli Tobie sie nie podoba nasze lamentowanie a ja wręcz przeciwnie piszę coś i zgadzam się z opinią innych lamentaczy to kto powinien darować sobie pisanie tutaj? I nie napinaj się chłopczyku bo skoro mowa o mamusiach to Twoja będzie musiała Ci pampersa niedługo założyć.kaczy19FJ pisze:
Tak? A To co ma być?
Jeśli się coś nie podoba to wypad. Ktoś Ciebie zmusza do siedzenia tutaj na forum? Nikt Ci nie karze być kibicem Juve. Jak chcesz płakać, to do mamusi, ona Cię pocieszy. Przyjmij to jak facet, na jaja a nie.
Nie napinam się, chyba że według Ciebie wyrażenie swej opinii to napinanie. Pampersa? Nie, to jeszcze nie będzie potrzebne. Jeśli będę chorowity na stare lata, to wtedy skorzystam.
- ketraB
- Juventino
hmm po przeczytaniu Twojego posta sądzę, że słowo idiota dużo lepiej pasuje do Ciebie,Garreat pisze:Jak dla mnie Buffon może odejść, który to już sezon jest najlepszy na papierze? Zachował się jak idiota, czerwo na początku brawo chłopie, niech zajmie się robieniem dzieci to mu lepiej wychodzi ostatnio. Nie jest to już ten sam bramkarz. Storari kompletna porażka, przy obu bramkach wychodził jakby był z betonu. Nie chcę ich oglądać póki co...
Chiellini jest drewniakiem bez techniki i o ile na środku obrony nie ma to dużego znaczenia, tak na skrzydle widać braki od razu. Barzagli może się przydać - na ławkę a to i tak dużo (!) dla niego. Bonucci zero, ten chłop to symbol upadku włoskiej piłki, jak tak ma wyglądać filar obrony to nie mam pytań. Sorensen po interze chyba pomyślał, że jest dobry i dziś zrównał się z 'ziomalami'.
zespół jest źle zarządzany... tragiczne mercato ma duży wpływ na to co dzieje się teraz i póki nie zmienimy naszej ekonomicznej wizji Juventusu to lepiej nie będzie, to samo tyczy się osób niepotrzebnych, które się nie sprawdziły, a jak dla mnie są to na pewno Marotta i Del Neri
ile jeszcze musimy razy dostać po dupie żeby co niektórzy to zrozumieli?
to tyle
- LukaszJuve
- Juventino
A ja tam się przyzwyczaiłem. Za tydzień replay? albo remis... hm
.

Fino alla fine.
- bajbek17
- Juventino
Popatrz bodajże stronę wcześniej to zrozumiesz, że nie doszukuję się usprawiedliwienia dla naszej drużyny. Chodzi mi o całą ligę a najbardziej o tą delikatną grę i przewracanie się przy każdym kontakcie fizycznym.mateo369 pisze:nie ma to jak usprawiedliwienia dla żenującej gry swojego zespołu doszukiwać się w poziomi rozgrywekbajbek17 pisze:Nie dziwie się, że większość Włochów ma długie włosy skoro graja jak panienki. Ta liga jest żenująca.![]()
Po cichu liczę, że jakimś cudem uda nam się utrzymać 6 plac na koniec sezonu.
- kaczy19FJ
- Juventino
Tylko zobacz co przez te 5 lat się działo?;> Łatwo jest coś popsuć, a trudno to naprawić. Płakać można, marudzić też. Z jednej strony to zbędne jest, bo po co? Tylko po to żeby się wygadać. A z drugiej potrzebne, bo bez tego by nie było forum, tak jak to napisałeś. Ty myślisz, że tylko Ty 5 lat czekasz na puchar?;> Nie. A uwierz mi, że będe jemu ufał. Każdy robi co chce, nie?bajbek17 pisze:Z całym szacunkiem pracujemy na to już 5 lat i ani jednego kroku w przód nie dostrzegam. Ba nawet się cofamy. Jak chcesz to miej zaufanie do naszego trenera, ale ja już je bardzo dawno straciłem.kaczy19FJ pisze:Tak racja, każdy ma prawo do wypowiedzi. Tylko to, że Ty i inni tak sądzicie, to nie znaczy że mówicie całkowitą prawdę. Tak to możecie drugą Polskę zbudować. Tak, nie podoba się i mówię o tym, bo też mam do tego prawo. Pamiętaj. Między Chcieć a mieć , jest zapracować. A Wy na razie "chcecie". Jako kibic też chcę sukcesów, a to zapracować to jest z naszej strony zaufanie do nich czyż nie?. Zastanów się.bajbek17 pisze:
Wyrażam swoją opinię bo od tego jest to forum chyba nie? Jeżeli Tobie sie nie podoba nasze lamentowanie a ja wręcz przeciwnie piszę coś i zgadzam się z opinią innych lamentaczy to kto powinien darować sobie pisanie tutaj? I nie napinaj się chłopczyku bo skoro mowa o mamusiach to Twoja będzie musiała Ci pampersa niedługo założyć.
Nie napinam się, chyba że według Ciebie wyrażenie swej opinii to napinanie. Pampersa? Nie, to jeszcze nie będzie potrzebne. Jeśli będę chorowity na stare lata, to wtedy skorzystam.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
nie! my jesteśmy kibicami i wydajemy na nich hajs, a oni są piłkarzami, trenerami, działaczami i zarabiają krocie i ich zafajdanym obowiązkiem jest biegać na boisku, wygrywać z lecce, z parma, czy z bari, salzburgiem, czy lechem. to już nie jest przypadek! ile można nie wygrać meczów z ogórkami?kaczy19FJ pisze: Bartek - Nie twierdzę, że jak ktoś nie był w tym fachu to nie ma prawa się wypowiadać. Tylko łatwo jest mówić, a trudniej zrobić. Nie wszystko jest tak jak tego chcemy. Kumasz? Bo marudzić to każdy potrafi. To co wiem, to wiem. Każdy ma swój sposób myślenia i rozum, ale to nie znaczy że macie od razu jechać po nich, bo twierdzicie że mają wylecieć. A skoro tak gadacie to widocznie wy byście lepiej to zrobili, czyż nie?
ci co tutaj lamentują mają chociaż jakiś powód, a ty na siłę wciskasz tutaj zdenerwowanym ludziom jakieś idiotyczne filozofie, stoików się naczytałeś? a najbardziej wkurzają już mnie twoje argumenty typu: "nie byłeś w fachu to nie wiesz", "zrób to sam lepiej" "idz do mamusi" ostatni raz słyszałem takie teksty na podwórku jak miałem dziesięć lat, naprawdę, to nie jest wrzuta, tak było!
- bajbek17
- Juventino
Uwierz mi, że na trofeum to czekałem do poprzedniego sezonu teraz nie liczę na żadne, tylko na jakieś światełko w tunelu.kaczy19FJ pisze: Tylko zobacz co przez te 5 lat się działo?;> Łatwo jest coś popsuć, a trudno to naprawić. Płakać można, marudzić też. Z jednej strony to zbędne jest, bo po co? Tylko po to żeby się wygadać. A z drugiej potrzebne, bo bez tego by nie było forum, tak jak to napisałeś. Ty myślisz, że tylko Ty 5 lat czekasz na puchar?;> Nie. A uwierz mi, że będe jemu ufał. Każdy robi co chce, nie?