Serie A (26): Lecce 2-0 JUVENTUS
- Nasir
- Juventino
Czy nasz trener jest aż takim nieudacznikiem, że nie potrafi zmotywować naszych zawodników do gry ze słabszym rywalem? Piłkarze Juventusu pokazali w spotkaniu z Interem, że mają umiejętności aby wygrywać mecze... Żałośnie się oglądało dzisiejszy mecz, beznadziejna gra w ataku i jeszcze gorsze poczynanie w defensywie... Szkoda gadać... Na 4 miejsce mamy jeszcze szansę, ale nie możemy przegrywać z takimi rywalami!
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
jeden z gorszych meczów Juve jakie widzialem... juz nawet ten z Parmą byl nieco lepszy... doslownie chyba zadnej klarownej sytuacji... jak widac, ten mecz byl juz z gory przegrany i naprawde wrecz czulem ze tego nie wygramy.. ale myslalem, ze mecz bedzie troche inaczej wygladal..
- marek.siedlce
- Juventino
Teraz tylko czekam na newsa z wypowiedzią Dżepetto albo Zezowatego. Jak nic będzie tłumaczenie że czerwona kartka wszystko ustawiła. Mogę się założyć o dobrą flaszkę.

Niestety TAK. Od dawna powtarzam że to marny trenerzyna niegodzien Juventusu. Ale wiesz, on wprowadził Sampdorię do eliminacji LM... a dla wielu to mega referencje :doh: Chociaż, z drugiej strony jeśli byśmy pożegnali Dżepetto, to boję się pomyśleć kogo kolejnego by nam zaserwowaliNasir pisze:Czy nasz trener jest aż takim nieudacznikiem, że nie potrafi zmotywować naszych zawodników do gry ze słabszym rywalem?

Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 14:38 przez marek.siedlce, łącznie zmieniany 3 razy.
FORZA JUVE !!!
- diegoool
- Juventino
no i tradycja podtrzymana.. nie udało się wygrac 3 meczu z rzędu o czym ostrzegałem wczoraj... nikt przed Juve się nie połozy a póki co Juve wygrywa tylko fartem mecze bo nie pamiętam już kiedy Juventus miał naprawde przewagę w grze i panował na boisku... zawsze mecz równy choćby grali z ostatnią druzyną tylko czasem zdarzy sie przebłysk jednego grajka.. Inter przegrał z nami ale wygrał w tym roku już 8 meczów i to jest wynik a nie wygrana z interem i przegranie 5 czy 6 spotkań...
"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jasne. A teraz weź dwa oddechy i zastanów się czy na pewno...Bartek88 pisze:ALe z was tluki, o czym wy mowicie?!? To, ze BUffon dostal czerwona kartke i nie dopuscil do gola to jest jak najbardziej na plus.
TAKICH RZECZY NIE ROBI SIĘ W DZIESIĄTEJ MINUCIE MECZU! Możnaby Go pochwalić za takie zagranie w końcówce meczu i to takiego, w którym wygrywamy jedną bramką... Jednak rozumiem, że był to odruch i nie twierdzę, iż Gigi jest przez jedno idiotyczne/pechowe zagranie powinien być piętnowany...
- kaczy19FJ
- Juventino
Dalej gadajcie, mówcie, trujcie się
. Chociaż pogódźcie się z porażką a nie, przychodzi przegrana i wszystkich obwiniacie. Z Interem wygraliśmy, to sikaliście aż. Dajcie spokój. Jak to Nedved powiedział, wygrana z Interem to nic takiego, to tylko kolejny mecz, w którym trzeba było zdobyć 3 pkt. Z Lecce się nie udało, wynik wypaczony w pewnym sensie, ale co zrobicie? Nic. Chyba że jak chcecie, to róbcie co wam się podoba, ale to i tak nic nie da. Nic już nie zrobicie.

- czarny93
- Juventino
Zaorać boisko i posadzić ziemniaków. Albo uciąć pensję naszym kopaczom dopóki nie zaczną grać na przyzwoitym poziomie. A na serio to to się po prostu w głowie nie mieści. Ok, nie mamy gwiazd w zespole ale to są w miarę uznani piłkarze a grają jak nasza Ekstraklasa. Nie mam siły nawet komentować tego meczu. Żenada i wielki smutek

- Nolik
- Juventino
powiem tyle... MY kibice w ostatnich latach jesteśmy wystawiani na cholernie ciężką próbę.... a mecz wyłączyłem po kartce Buffona. Już wiedziałem że dostaniemy w dupe bo Lecce nas cisło nawet jak byliśmy w komplecie.
Forza BIANCONERI !!
- mateo369
- Juventino
osoby które jadą po Buffonie powinni się dobrze rozpędzić i pierdyknąć głową w ścianę, najlepiej żelbetową, choć raczej nie wiele to da, bo jak znane przysłowie mówi - "mądry" ma zawsze szczęście. Czerwona kartka dla zawodnika Lecce tylko dobitnie pokazała, że to nie gra w osłabieniu była przyczyną porażki.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie sposób się nie zgodzić waść z Tobą. To są nazwiska rezerwowych dla Juventusu, a i nie wszyscy zasługują na coś takiego. Tak BTW, ostatnio przy okazji newsów o ewentualnym transferze Pirlo do Juve wielu ludzi mówiło, że nie, bo mamy Alberto, ale coś mi się wydaje, że Pirlo (pomijając już elementy sci-fi w tych newsach) zrobiłby sto razy więcej dla zespołu, niż Aquilani.bajbek17 pisze:Bonucci, Barzagli, Melo, Aquilani, Toni, Iaquinta, Marchisio i wielu innych z ławki nie powinni grać w tym klubie... Trzeba na prawdę pozmieniać w tym klubie prawie wszystkich...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- ketraB
- Juventino
"Po stracie Buffona w 12 minucie byliśmy w bardzo trudnej sytuacji... tak właściwie wynik jest winą sędziów, a nie moją." - mniej-więcej tego się spodziewam po wywiadzie na gorąco naszego trenera
Generalnie mecz żałosny. Gigiego nie należy winić, zapłacił za błędy naszych obrońców i tyle. Jestem zażenowany poziomem gry... wiedziałem, że mecz z interem będzie tylko przebłyskiem.
Niejaki John Elkann powinien zorganizować zebranie z zarządem, następnie wejść na stół zdjąć spodnie... bielizne... i postąpić tak jak Luis Van Gaal, bo ja już powiątpiewam w to czy ludzie podejmujący decyzje w klubie mają jaja.
Trzeba się spiąć i znaleźć dobrego trenera ! ! ! a przypominam, że chociażby Lippi jest wolny...
Generalnie mecz żałosny. Gigiego nie należy winić, zapłacił za błędy naszych obrońców i tyle. Jestem zażenowany poziomem gry... wiedziałem, że mecz z interem będzie tylko przebłyskiem.
Niejaki John Elkann powinien zorganizować zebranie z zarządem, następnie wejść na stół zdjąć spodnie... bielizne... i postąpić tak jak Luis Van Gaal, bo ja już powiątpiewam w to czy ludzie podejmujący decyzje w klubie mają jaja.
Trzeba się spiąć i znaleźć dobrego trenera ! ! ! a przypominam, że chociażby Lippi jest wolny...
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 14:39 przez ketraB, łącznie zmieniany 1 raz.
- bajbek17
- Juventino
Tak posłuchajmy tego Pana i najlepiej usuńmy to forum bo co da to pisanie tutaj? Po co to wszystko?kaczy19FJ pisze:Dalej gadajcie, mówcie, trujcie się. Chociaż pogódźcie się z porażką a nie, przychodzi przegrana i wszystkich obwiniacie. Z Interem wygraliśmy, to sikaliście aż. Dajcie spokój. Jak to Nedved powiedział, wygrana z Interem to nic takiego, to tylko kolejny mecz, w którym trzeba było zdobyć 3 pkt. Z Lecce się nie udało, wynik wypaczony w pewnym sensie, ale co zrobicie? Nic. Chyba że jak chcecie, to róbcie co wam się podoba, ale to i tak nic nie da. Nic już nie zrobicie.