Serie A (26): Lecce 2-0 JUVENTUS
[quote="Piotr21" Gigi popełnił błąd i niech nikt się nie spina. [/quote]
Obrona popełniła błąd, Gigi nie mógł nic zrobić więc sam się nie spinaj.
Obrona popełniła błąd, Gigi nie mógł nic zrobić więc sam się nie spinaj.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ktos cos mowil, ze mamy fajną linie obrony?
Prawdopodobienstwo, ze dzialania Del Neriego odniosa jakis skutek jest rowne temu, ze za 5minut wyjdzie slonce i bedzie +30stopni na dworze.
Pozdrawiam wielbicieli talentu trenera i dyrektora sportowego oraz twierdzacych, ze mamy juz dobra druzyne, a czterech srodkowych spokojnie moze grac razem w jednym bloku obronnym
Buzi :*
Prawdopodobienstwo, ze dzialania Del Neriego odniosa jakis skutek jest rowne temu, ze za 5minut wyjdzie slonce i bedzie +30stopni na dworze.
Pozdrawiam wielbicieli talentu trenera i dyrektora sportowego oraz twierdzacych, ze mamy juz dobra druzyne, a czterech srodkowych spokojnie moze grac razem w jednym bloku obronnym

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- SirRose
- Juventino
Na prawdę gramy słabo. Z przodu panuje totalny chaos. Nie ma komu dobre dośrodkować piłki w pole karne a sami narażamy się na kontry. Nie od dziś wiadomo, że taki sposób gry nam nie odpowiada i dużo lepiej gramy gdy gramy z kontry. Z ataku pozycyjnego zdobywamy bramki niezwykle rzadko. Do tego fakt, że prawie cały mecz gramy w 10 nie polepsza naszej sytuacji - po dobrym meczu z Interem okazuje się, że jesteśmy gorsi niż Lecce 

- yanquez
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Buffon zachował się głupio. Już lepiej by się zachował puszczając bramkę (nikt nie winiłby go za to)... Osłabił drużynę już na początku meczu.
Kielon i Bonucci fatalnie! Marchisio fatalnie! Matri z Tonim nędznie! Melo z Aquilanim słabo! reszta kiepsko!
na plus jedynie Barzagli i Storari.
Żeby mnie dobić, wystarczy teraz błysk geniuszu Del Neriego i zmiana w stylu Sorensen -> Grygera...
Kielon i Bonucci fatalnie! Marchisio fatalnie! Matri z Tonim nędznie! Melo z Aquilanim słabo! reszta kiepsko!
na plus jedynie Barzagli i Storari.
Żeby mnie dobić, wystarczy teraz błysk geniuszu Del Neriego i zmiana w stylu Sorensen -> Grygera...
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Buffon mógł puścić bramkę, byłoby 1:0, ale gralibyśmy w 11, a teraz i tak jest 1:0, a musimy się męczyć w 10. Chociaż z dzisiejszą grą obrony nawet w 11 ciężko byłoby o coś więcej niż remis. Pytam się kolejny raz: w jakim celu wygrywać z Milanem, Lazio czy Interem, skoro później tracimy punkty, np. z takim Lecce?
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Może podziękujecie Barzagliemu (chyba?), bo to on został 1,5 m za kolegami i to tylko wyłącznie jego wina. Zejdźcie z Buffona leszcze.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 13:24 przez -10-, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To jakaś meta. Buffon ratuje nam tyłek i nie można akurat do niego mieć pretensji o tę interwencję poza polem karnym, bo w przeciwnym razie byłoby 1-0 już w początkowej fazie spotkania.
Piłkarze zmarnowali wygrane z Interem i Cagliari - zapewne wszyscy inni w tej części tabeli zgarną komplet punktów, a my wracamy "do korzeni" - dostajemy bęcki z amatorami.
Szczerze nie chce mi się wierzyć, że TEN Juventus stać na odrobienie strat i wygranie tego spotkania. Lecce ciśnie i gdyby nie Storari już nie mielibyśmy o czym rozmawiać.
Brawo obrona w tej sytuacji z Buffonem - jak dzieci.
Na początku należał nam się karny za faul na Tonim - był przytrzymywany za rękę.

Piłkarze zmarnowali wygrane z Interem i Cagliari - zapewne wszyscy inni w tej części tabeli zgarną komplet punktów, a my wracamy "do korzeni" - dostajemy bęcki z amatorami.
Szczerze nie chce mi się wierzyć, że TEN Juventus stać na odrobienie strat i wygranie tego spotkania. Lecce ciśnie i gdyby nie Storari już nie mielibyśmy o czym rozmawiać.

Brawo obrona w tej sytuacji z Buffonem - jak dzieci.

Na początku należał nam się karny za faul na Tonim - był przytrzymywany za rękę.
- karosznurek
- Juventino
Gramy fatalnie. Nasza obrona jak zwykle dziurawa jak ser, lecz w ataku też nie najlepiej. Chce, żeby wszedł Del Piero.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- mati888
- Juventino
<<W@jTEk>> pisze:Możemy tylko i wyłącznie podziękować Buffonowi że nie zdobędziemy 3 pkt z Lecce![]()
![]()
IMO lepiej jest przegrywać 0-1 i grać w 11 niż grać w 10 i nie stracić bramki, przecież wiadomo że MY prędzej czy później ją stracimy :!:
'IMO' spróbuj takiej akcji na boisku szkolnym...albo inaczej - jak ktoś przeleci Ci szybko ręką przed oczami - co robisz? zamykasz oczy. TO JEST ODRUCH, po prostu łapy z przyzwyczajenia lecą, żeby obronić, dlatego Gigiego nie winię - raczej czterech innych panów:
Sorensen

Bonucci

Barzagli

Chiellini

wszyscy czterej dziś cienizna z przebłyskami lepszej gry co 20 minut, szok...w ogóle dziś chłopaki wyszli na mecz bez jakiejkolwiek koncentracji - głupie straty, gubienie piłki, złe pułapki, całkowicie to się nie trzyma kupy. Dodatkowo w zespole brakuje lidera, który da sygnał do ataku czy coś. Zawsze takim kimś był Del Piero, a teraz?
No trudno,liczę na cuda w 2. połówce, chociaż nie mam już najmniejszej ochoty oglądania tego meczu :doh:
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 13:26 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Ja też, ale i tak pewnie wejdzie Iaquinta z Sissokokarosznurek pisze: Chce, żeby wszedł Del Piero.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- yanquez
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Weź się ogarnij... Lepiej w 10tej minucie stracić bramkę, czy bramkarza? Obrona zawaliła tę sytuację, ale Buffon postąpił bardzo głupio osłabiając zespół... żeby chociaż to była końcówka, czy coś... :płaczę:-10- pisze:Może podziękujecie Barzagliemu (chyba?), bo to on został 1,5 m za kolegami i to tylko wyłącznie jego wina. Zejdźcie z Buffona leszcze.
- Piotr21
- Juventino
Obrona popełniła błąd, Gigi nie mógł nic zrobić więc sam się nie spinaj.[/quote]^FAZZI^ pisze:[quote="Piotr21" Gigi popełnił błąd i niech nikt się nie spina.
I widzisz bronisz Buffona bo przecież to wielki bramkarz. Każdy ma swoje zdanie Ja uważam jaki reszta forumowiczów, że lepiej grać w 11 przegrywając niż w 10 i czekać na kolejne bramki stracone. A może bramki by nie było? Różne są przypadki w futbolu.
Fakt obrona to katastrofa ale do tego już się przyzwyczailiśmy.