Serie A (26): Lecce 2-0 JUVENTUS
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Lecce (4-1-4-1): Rosati - Donati, Ferrario, Fabiano, Brivio - Vives - Munari, Grossmuller, Bertolacci, Mesbah - Di Michele
ławka: Benassi, Sini, Rispoli, Coppola, Piatti, Chevanton, Corvia
Juventus (4-4-2): Buffon - Sorensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Toni, Matri
ławka: Storari, Grygera, Traore, Salihamidzic, Iaquinta, Del Piero
Cóż... pozostaje tylko czekać na nasze zwycięstwo
Liczę na to, że ich ogramy nawet tym skromnym 1:0 choć patrząc na dyspozycję Matriego to może trochę więcej wbić tym osiołkom 
Juventus (4-4-2): Buffon - Sorensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Toni, Matri
Cóż... pozostaje tylko czekać na nasze zwycięstwo

- Piotr21
- Juventino
Ale Del Neri twardo Del Piero na ławce. Moim zdaniem mógłby go od pierwszej minuty wpuścić za mecz z Interemdr.DeV pisze:Lecce (4-1-4-1): Rosati - Donati, Ferrario, Fabiano, Brivio - Vives - Munari, Grossmuller, Bertolacci, Mesbah - Di Michele
Cóż... pozostaje tylko czekać na nasze zwycięstwoLiczę na to, że ich ogramy nawet tym skromnym 1:0 choć patrząc na dyspozycję Matriego to może trochę więcej wbić tym osiołkom

- wierzba
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
Krasic znowu bez odpoczynku, ale myśle że jeśli będziemy prowadzić do przerwy z 2-0 to Krasic nie wyjdzie na II połowe. Matrii
Oby coś dzisiaj ustrzelił.
Mam nadzieje że Juve nie zmarnuje mi dzisiejszego dnia przez ten mecz!
Stawiam 1-4 dla nas.
FORZA JUVE!

Mam nadzieje że Juve nie zmarnuje mi dzisiejszego dnia przez ten mecz!
Stawiam 1-4 dla nas.
FORZA JUVE!
- juventini22
- Juventino
Tylko 3 pkt nas interesuja zadna ladna gra, a porazka, mozemy piach zagrac byle wygrac tak ze panowie do roboty i zaczynamy jazde na Via del Mare
- juventusprzemek
- Juventino
Jakby nie patrzeć w pierwszej kolejce bardzo wysoka wygrana, jak z Udinese oby nie było w rewanżu jak z nimi. W takich meczach zdobywanie punktów jest nakazem i kto tego nie robi narusza święte prawo do 4 miejsca w Serie A premiowanego udziałem w LM.
Toni z Matrim? Lepiej Alex i Matri reszta da radę, na zero z tyłu i 4 z przodu.
Wygramy!
Toni z Matrim? Lepiej Alex i Matri reszta da radę, na zero z tyłu i 4 z przodu.
Wygramy!
- Kamil_on
- Juventino
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- juventini22
- Juventino
Trzeba sprzedac bufona bo znowu bedzie pol roku sie leczyl
- LuckyLuciano
- Juventino
Żałosna ta nasza obrona, po raz enty sprawdzają czy Buffon jest w formie puszczając napastników na setki, co oni <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wczoraj robili wieczorem? Oby nie był jak z Parmą. ;f
@up
Buffon jak do tej pory był najlepszy na boisku, że Sorensen nie kryje i puszcza gości wolno to jeszcze nam uratował wynik, skończyło się jak się skończyło ale jak to wina Gigiego twoim zdaniem to gratulacje.
@up
Buffon jak do tej pory był najlepszy na boisku, że Sorensen nie kryje i puszcza gości wolno to jeszcze nam uratował wynik, skończyło się jak się skończyło ale jak to wina Gigiego twoim zdaniem to gratulacje.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 12:42 przez LuckyLuciano, łącznie zmieniany 1 raz.
Ave Juve! Ave!
- juventini22
- Juventino
Przed meczem niby naciagnal pachwine ale zagral jednajk heheh nie na dlugo
- RuTeK
- Juventino
No to są schody, ehh Buffon słusznie zasłużył na czerwoną ( 1 metr za linia interwencja ręką) wchodzi Storrari za Krasica.. Będzie cholernie ciężko... Ostatnio gdy graliśmy w 10 przegraliśmy z PARMA 4;1 ? czy 4;0
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !