LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Szilgu
- Juventino
To może i ja się wypowiem.
Ok, fajnie, powinna być solówka. Szkoda tylko, że cała sytuacja była sprowokowana przez Mora..
Gdy poszliśmy na papierosa, od razu widać było jakie to cojones posiada Wasz kolega
Dziwne, że tak zareagowaliśmy? A normalne jest przychodzenie w koszulce Anty-Juve, do tego zaprezentowanie jej jak tylko weszliśmy na sale?
Koleś sam się prosił. Wcześniej gdy mijaliśmy 'kolegów' Interistów, nigdy nie reagowaliśmy bójkami, bo nie było prowokacji. WIadomo, że w 20 nie będziemy się rzucać na trzech.
PS: Pozdrawiam Mora i kolegów
Jeśli dobrze widziałem, jesteśmy z jednego osiedla
A i jeszcze jedno. Gdyby Mor posłuchał, bodajże Stana, nie byłoby całej sytuacji. Stan poprosił kulturalnie, żeby po meczu koszulkę zdjął
Ok, fajnie, powinna być solówka. Szkoda tylko, że cała sytuacja była sprowokowana przez Mora..
Gdy poszliśmy na papierosa, od razu widać było jakie to cojones posiada Wasz kolega

Dziwne, że tak zareagowaliśmy? A normalne jest przychodzenie w koszulce Anty-Juve, do tego zaprezentowanie jej jak tylko weszliśmy na sale?
Koleś sam się prosił. Wcześniej gdy mijaliśmy 'kolegów' Interistów, nigdy nie reagowaliśmy bójkami, bo nie było prowokacji. WIadomo, że w 20 nie będziemy się rzucać na trzech.
PS: Pozdrawiam Mora i kolegów
A i jeszcze jedno. Gdyby Mor posłuchał, bodajże Stana, nie byłoby całej sytuacji. Stan poprosił kulturalnie, żeby po meczu koszulkę zdjął

- romek20.20
- Juventino
Globusik pisze:a nie atakować go całą grupą z zaskoczenia od tyłu.
zamilcz
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- white_wolv
- Juventino
trzeba byc niezlym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zeby najpierw prowokowac a pozniej plakac pod katach ze prowokacja sie udala...
na glupote nic nie poradzisz...
- Globusik
- Interista
white_wolv pisze:trzeba byc niezlym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zeby najpierw prowokowac a pozniej plakac pod katach ze prowokacja sie udala...
Nikt nie płacze. Po prostu nie gadajcie jak to się super zachowaliście. Jeżeli masz problemy z głupotą to polecam leki bez recepty albo lekarza.
PS. Pytanie do Was- tylko szczerze. Nikt z Was nie miał gadżetu Anty- Inter?
PS Romek20.20- Zamilcz
Forza Inter! Forza Nerazzurri 

- CzarnyZkultury
- Juventino
chodzę od 3 lat z chłopakami na mecze i NIGDY nikt z nas nie miał gadżetu antyinter czy antymilan itd. jedyne co nas obchodzi to JUVENTUS dlatego tez zawsze stawiamy się w pasiakach biało-czarnych. swoją wyższość (w Lublinie przynajmniej) nad wami manifestujemy dużą liczbą osób na meczach i dobrym dopingiem w jego trakcie. nie potrzebujemy się zniżać do pewnego poziomo, który twój kolega w niedziele osiągnął.Globusik pisze: PS. Pytanie do Was- tylko szczerze. Nikt z Was nie miał gadżetu Anty- Inter?
- romek20.20
- Juventino
Globusik pisze: Pytanie do Was- tylko szczerze. Nikt z Was nie miał gadżetu Anty- Inter?
nie
PS cweluniu jestem u siebie więc pisze co chce, a nie jak Ty leczę swoje kompleksy na nie swoim forum, nie to, że Cie wyganiam ale wyp*****laj stąd!
- Vincitore
- Juventino
Ja chyba śnię. Trzeba mieć mózg wielkości nadgryzionego tic-tac'a żeby wypuścić się w gąszcz Juventinich w koszulce anty-Juve i jeszcze to manifestować, a wylewanie jakichkolwiek żali, że ktoś użył/próbował użyć (bo nie wiem jak było dokładnie) wobec niego przemocy to już bezczelność. Gość chyba liczył, że mu piwo postawicie 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie mam. Wolę sobie kupić ładny szalik Drughich, a nie cokolwiek co ma na sobie odio czy jakieś tam m#### czy intery.Globusik pisze: PS. Pytanie do Was- tylko szczerze. Nikt z Was nie miał gadżetu Anty- Inter?
Zresztą nie potrzeba, bo i tak wszyscy dobrze wiedzą, że was nienawidzimy.
Tak, a u siebie macie wielkie pretensje, że w ogóle zareagowaliśmy.Globusik pisze: Nikt nie płacze. Po prostu nie gadajcie jak to się super zachowaliście. Jeżeli masz problemy z głupotą to polecam leki bez recepty albo lekarza.
Idź już sobie, bo tylko zamęt wprowadzasz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- DYZIO_STW
- Juventino
Globusik pisze: Pytanie do Was- tylko szczerze. Nikt z Was nie miał gadżetu Anty- Inter?
nie - nie mam ... szkoda mi kasy ...
CzarnyZkultury pisze:chodzę od 3 lat z chłopakami na mecze i NIGDY nikt z nas nie miał gadżetu antyinter czy antymilan itd. jedyne co nas obchodzi to JUVENTUS dlatego tez zawsze stawiamy się w pasiakach biało-czarnych. swoją wyższość (w Lublinie przynajmniej) nad wami manifestujemy dużą liczbą osób na meczach i dobrym dopingiem w jego trakcie. nie potrzebujemy się zniżać do pewnego poziomo, który twój kolega w niedziele osiągnął.

:!: :!: :!:STAN pisze:koniec tego tematu
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2011, 23:24 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 2 razy.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Globusik
- Interista
Wyłącz redtube bo widzę, że gejowskie klimaty na wymienionej stronie podnoszą u Ciebie ciśnienie napinaczu. Jeżeli masz coś jeszcze do mnie to zapraszam na PRIV.romek20.20 pisze: PS cweluniu jestem u siebie więc pisze co chce, a nie jak Ty leczę swoje kompleksy na nie swoim forum, nie to, że Cie wyganiam ale wyp*****laj stąd!
@Push3k:
@CzarnyZkultury:
Zadałem tylko pytanie więc spokojnie. Chwali się Wam, że zachowaliście się spoko. Ale jeżeli już piszecie o poziomie i staracie się z Niego zrobić głupka wytłumaczcie mi po co śpiewy do chłopaków od Nas "Interista pezzo di.." zanim na Was któryś spojrzał... wina leży po obu stronach i też czasami należy się do tego przyznać.
@Vincitore- Stać Nas na piwo.
Forza Inter! Forza Nerazzurri 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie wiem jak jest u ciebie, ale my to się z przeciwnikami przy okazji meczów zawsze witamy przyśpiewkami i oni nas też, a bywało, że przy jednym stoliku siadaliśmy, bo tłum w knajpie i drzemy ryja do siebie. To po prostu norma.Globusik pisze:Ale jeżeli już piszecie o poziomie i staracie się z Niego zrobić głupka wytłumaczcie mi po co śpiewy do chłopaków od Nas "Interista pezzo di.." zanim na Was któryś spojrzał...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- CzarnyZkultury
- Juventino
nie ma transmisji.Darius19 pisze:Dobra zmieniamy temat wie ktoś czy w niedziele w Tifosi pokazują mecz Juve bo jestem ciekawy
- romek20.20
- Juventino
no Panie i Panowie wypadałoby powoli organizować się na milan. Co wy na to? Jestem jak coś