Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 22:48

Po co się napinać. Wygraliśmy i tyle. Napinka na forum jest denna... My wygraliśmy skromnym WYNIKIEM 1:0, ale to, że Eto'o nie trafił nie znaczy, że my mieliśmy farta, może Wy mieliście pecha, na dodatek Juventus też był w paru dogodnych sytuacjach(może nie aż tak bliskich), które mogły zakończyć się bramką.
Dziwisz się, że się cieszymy? Może nie strzeliliśmy wczoraj kilku bramek, ale graliśmy na prawdę przyzwoicie, patrząc przez pryzmat ostatnich naszych meczów. Ten mecz dał nam nadzieję na lepszą przyszłość... Po Calciopoli po takich meczach trudno nie być (na pewno dostanę teraz żółtka)<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zadowolonym i uśmiechniętym...

Na pewno kiedyś zdarzy się jeszcze sytuacja, kiedy my będziemy na Was <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, a wy w tym będziecie... "zadowoleni"
Takie jest życie...

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 22:55

Mateuszello pisze:My wygraliśmy skromnym WYNIKIEM 1:0, ale to, że Eto'o nie trafił nie znaczy, że my mieliśmy farta, może Wy mieliście pecha
A może po prostu Eto'o to cienias.
Dobra, już się nie napinam :C

#AllegriOut
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 23:02

Są jakie foty transparentów itp?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 00:28

Campione d'Europa pisze:Jeśli w repertuarze Bianconerich znajduje się "Juve Juve ###!" lub też "Juve ### ale!" które było słyszalne doskonale w transmisji na C+, to rzeczywiście, kibiców Interu wczoraj słychać nie było.
A zabawne, bo jakoś nie słyszałem.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 00:59

Campione d'Europa pisze:Kibiców Interu akurat było bardzo dobrze słychać.
Nie wiem gdzie ich słyszałeś bo akurat byłem na tym meczu i jakoś słabo ich słyszałem. Skutecznie zostali przez nas zagłuszeni. A najbardziej mnie i pół stadionu rozbawił jeden interista, który spróbował rzucić race w nasz sektor. Zrobił to tak sprytnie, że raca wróciła z powrotem do niego. Trzeba mieć talent. :bravo:

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 06:53

Trochę zdjęć trybun będzie w galerii JuvePoland ale jako, że nie jest jeszcze skompletowana musicie cierpliwie poczekać.

Obrazek
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 07:41

Wiatrak pisze:
Nie wiem gdzie ich słyszałeś bo akurat byłem na tym meczu i jakoś słabo ich słyszałem. Skutecznie zostali przez nas zagłuszeni. A najbardziej mnie i pół stadionu rozbawił jeden interista, który spróbował rzucić race w nasz sektor. Zrobił to tak sprytnie, że raca wróciła z powrotem do niego. Trzeba mieć talent. :bravo:

I to zakończyło dyskusję.. osoba była na meczu więc wie najlepiej.. Więc już nie ma co się napinać Juventus był i będzie najlepszy!
PS - Napisz mi na pw ile Cię to wyniosło jak to zrobiłeś itp ;d

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 08:25

Nicolas pisze:
Wiatrak pisze:

I to zakończyło dyskusję.. osoba była na meczu więc wie najlepiej.. Więc już nie ma co się napinać Juventus był i będzie najlepszy!
PS - Napisz mi na pw ile Cię to wyniosło jak to zrobiłeś itp ;d
Skopiuj tego priva rowniez do mnie :) z gory dzieki ;)

Nie wiem czy zauwazyliscie, albo mi sie wydawalo, w pewnym momencie na poczatku meczu jak Sorensen mial pilke bylo slychac konkretnewizdy (chwile po tym jak dosrodkował piłke "gdzies przed siebie") - jezeli sie nie myle, to nie ladnie - chlopakowi to na pewno nie pomoze.

Obrazek
hfc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 09:31

Wiatrak pisze:
Nie wiem gdzie ich słyszałeś bo akurat byłem na tym meczu i jakoś słabo ich słyszałem. Skutecznie zostali przez nas zagłuszeni.
Nicolas pisze: I to zakończyło dyskusję.. osoba była na meczu więc wie najlepiej..

Akurat tak się składa, że stanie na stadionie i to po przeciwległej stronie aniżeli kibice gości nie oznacza, że nie byli oni słyszalni na stadionie.

Jeżeli stoisz w dużej grupie ludzi i śpiewasz praktycznie cały czas to oczywistym jest, że nic pozatym nie słyszysz co nie oznacza, że inna część stadionu która siedzi i jedynie obserwuje mecz ich nie słyszała.

Inna sprawa to ocenianie dopingu na przykładzie transmisji telewizyjnej gdzie wszystko zależne jest od rozłożenia mikrofonów wkoło boiska.

W transmisji dało się kilka razy usłyszeć doping anty-Juve.

La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita

http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 09:48

JuveFilip_8_ pisze: Nie wiem czy zauwazyliscie, albo mi sie wydawalo, w pewnym momencie na poczatku meczu jak Sorensen mial pilke bylo slychac konkretnewizdy (chwile po tym jak dosrodkował piłke "gdzies przed siebie") - jezeli sie nie myle, to nie ladnie - chlopakowi to na pewno nie pomoze.
Wydawało Ci się, nikt nie gwizdał na Sorensena, była nawet przyśpiewka specjalnie dla niego w drugiej połowie.

Campione d'Europa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 11:30

hfc pisze:
Wiatrak pisze:
Nie wiem gdzie ich słyszałeś bo akurat byłem na tym meczu i jakoś słabo ich słyszałem. Skutecznie zostali przez nas zagłuszeni.
Nicolas pisze: I to zakończyło dyskusję.. osoba była na meczu więc wie najlepiej..

Akurat tak się składa, że stanie na stadionie i to po przeciwległej stronie aniżeli kibice gości nie oznacza, że nie byli oni słyszalni na stadionie.

Jeżeli stoisz w dużej grupie ludzi i śpiewasz praktycznie cały czas to oczywistym jest, że nic pozatym nie słyszysz co nie oznacza, że inna część stadionu która siedzi i jedynie obserwuje mecz ich nie słyszała.

Inna sprawa to ocenianie dopingu na przykładzie transmisji telewizyjnej gdzie wszystko zależne jest od rozłożenia mikrofonów wkoło boiska.

Dokładnie :ok:

Skoro się stoi w młynie kibiców Juve, to ciężko usłyszeć przyjezdnych. Ja oceniam na podstawie transmisji TV, gdzie kilka razy bardzo dobrze było słychać "pozdrowienia" dla Juventusu.

Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 11:52

Campione d'Europa pisze:
hfc pisze:
Wiatrak pisze:

Dokładnie :ok:

Skoro się stoi w młynie kibiców Juve, to ciężko usłyszeć przyjezdnych. Ja oceniam na podstawie transmisji TV, gdzie kilka razy bardzo dobrze było słychać "pozdrowienia" dla Juventusu.
Byl caly sektor gosci. Nie pisalem, ze nic nie spiewali tylko, ze ja osobiscie ich nie slyszalem nawet ogladajac wczoraj powtorke. Udalo nam sie ich zagluszyc. Doping na meczu byl na bardzo dobrym poziomie. W drugiej polowie niestety troche slabszy. Najlepsze bylo na koncu podczas przyspiewki chi non salta nerazzurro jak prawie cale trybuny wstaly i skakaly. Cos pieknego :ok: A przyspiewka meczu to http://www.youtube.com/watch?v=NgVcft_pFqQ&translated=1

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2011, 19:59

tabo89 pisze:Trochę zdjęć trybun będzie w galerii JuvePoland ale jako, że nie jest jeszcze skompletowana musicie cierpliwie poczekać.
Tak jak obiecywałem galeria jest już dostępna, jest w niej kilka zdjęć trybun.

Wersja do obejrzenia - http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html
Link do pobrania znajdziecie tutaj - http://www.juvepoland.com/text.php?id=1075

Obrazek
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2011, 23:01

tabo89 pisze:
tabo89 pisze:Trochę zdjęć trybun będzie w galerii JuvePoland ale jako, że nie jest jeszcze skompletowana musicie cierpliwie poczekać.
Tak jak obiecywałem galeria jest już dostępna, jest w niej kilka zdjęć trybun.

Wersja do obejrzenia - http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html
Link do pobrania znajdziecie tutaj - http://www.juvepoland.com/text.php?id=1075
Ale olbrzymia ilość zdjęć
:ok: :bravo:

boryseusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 17:42

Derby Glasgow w wykonianiu gosci :)

ODPOWIEDZ