Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- Dybala 4ever
- Juventino
Tak to był wspaniały dzień
. Kolejna data 13 luty 2011 zapisze się złotymi zgłoskami wśród takich dat jak 5 grudnia 2009 i 22 marca 2008. Coś pięknego! W 1 połowie gra Juve to esencja futbolu, bardzo mądra gra. "Duma Mediolanu" nic nie zrobiła, tylko Pazzini i reszta śrubowali statsy jeśli chodzi o spalone, my za to mieliśmy równowagę między obroną i atakiem. Matri zwieńczył świetną główką. Piłka go szuka, jeśli strzelił w meczu takiej rangi jak wczoraj to ma papiery na świetnego napastnika. Czego sobie i jemu życzę, oby grał w koszulce Juve jak najdłużej, trzeba go wykupić! Jeszcze tylu interistów się tak napinało przed meczem, a tu wielki zonk 8) . Szczególnie pozdrawiam pajaca Ranocchię, który był pewny siebie, że Juventus przegra. A i oceny moje :
Buffon 7- może wiele razy nie bronić musiał,ale przy 1 na 1 z Eto'o pokazał klasę
Sorensen 5,5- całkiem dobrze, ale popełnił kilka rażących kiksów. Prawie zaliczył asystę przy"podaniu" do Eto'o
Barzagli 7- imponował spokojem i opanowaniem w interwencjach
Bonucci 7- podobnie oceniam jego grę jak Barzagliego
Chiellini 7- świetnie podłączał się do akcji z przodu i dość solidnie w obronie
Krasić 5,5- starał się to było widać, ale wiele razy w głupkowaty sposób tracił piłkę co prowadziło do groźnych kontr
Melo 6,5- wiele razy świetnie w tempo przerywał akcje rywali
Aquilani 6- zagrał już lepiej niż w ostatnich meczach, dobrze w odbiorze i w rozegraniu
Marchisio 5- trochę słabo i mało widoczny, ale za to Maicon mało zrobił złego ;]
Matri 8- za gola i za to, że ładnie harował, piłka go szukała
Toni 7- też dobry mecz Numero Uno, poświęcał się dla drużyny, dobrze się zastawiał, wywalczał faule i zneutralizował Mottę

Buffon 7- może wiele razy nie bronić musiał,ale przy 1 na 1 z Eto'o pokazał klasę
Sorensen 5,5- całkiem dobrze, ale popełnił kilka rażących kiksów. Prawie zaliczył asystę przy"podaniu" do Eto'o
Barzagli 7- imponował spokojem i opanowaniem w interwencjach
Bonucci 7- podobnie oceniam jego grę jak Barzagliego
Chiellini 7- świetnie podłączał się do akcji z przodu i dość solidnie w obronie
Krasić 5,5- starał się to było widać, ale wiele razy w głupkowaty sposób tracił piłkę co prowadziło do groźnych kontr
Melo 6,5- wiele razy świetnie w tempo przerywał akcje rywali
Aquilani 6- zagrał już lepiej niż w ostatnich meczach, dobrze w odbiorze i w rozegraniu
Marchisio 5- trochę słabo i mało widoczny, ale za to Maicon mało zrobił złego ;]
Matri 8- za gola i za to, że ładnie harował, piłka go szukała
Toni 7- też dobry mecz Numero Uno, poświęcał się dla drużyny, dobrze się zastawiał, wywalczał faule i zneutralizował Mottę
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Potrzebuje odpoczynku, to widać. Mówił o złym stanie boisk, a musi na nich grać w każdym meczu.Ouh_yeah pisze:Oj, Krasic jest tak pod formą, że nawet ciężko mu o uśmiech przy celebracji zwycięstwa. Na filmiku, który ktoś tutaj wrzucił widać jak Melo podbiega do niego i tarmosi tę blond czuprynę a Milos jakiś taki bez życia.
- karosznurek
- Juventino
Wczorajszy wieczór był wspaniały. Przyczyniła się do tego wygrana z Interem. W pewnych momentach graliśmy naprawdę bardzo dobrze, choć i tak jest jeszcze dużo pracy przed nami. Jedno szczęście, że Matriemu nic groźnego nie jest. Teraz trzeba czekać na dobry mecz z Lecce. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Donnie
- Juventino
Mecz porywający nie był. Zagraliśmy bardzo dobrze w obronie. Barzagli mi imponuje, nie myślałem, że będzie grał tak dobrze. Trójka Barzagli-Bonucci-Chiellini zapewnia pewien spokój w tyłach, do tego Sorensen, który jak na swój wiek gra bardzo solidnie, liczę, że w miarę, jak się będzie ogrywał, ograniczy ilość kiksów.
Matri. To jest zawodnik, jakiego nam było trzeba. Szybki, dobry technicznie, łatwo dochodzi do okazji strzeleckich. Ten transfer również mnie zaskoczył, nie myślałem, że jest tak dobry.
Toni także pozytywnie zaskakuje, myślałem, że gość jest już całkiem wypalony, a taki Iaquinta, to mu może przecież buty czyścić.
Krasic wyraźnie potrzebuje odpoczynku. Wczoraj zagrał przyzwoicie, ale to nie jest ten zawodnik z początku sezonu.
Odżyły szanse na pierwszą czwórkę. Oby tylko kontuzje nas omijały.
Forza Juve!
Grande Ma-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-tri!
Matri. To jest zawodnik, jakiego nam było trzeba. Szybki, dobry technicznie, łatwo dochodzi do okazji strzeleckich. Ten transfer również mnie zaskoczył, nie myślałem, że jest tak dobry.
Toni także pozytywnie zaskakuje, myślałem, że gość jest już całkiem wypalony, a taki Iaquinta, to mu może przecież buty czyścić.
Krasic wyraźnie potrzebuje odpoczynku. Wczoraj zagrał przyzwoicie, ale to nie jest ten zawodnik z początku sezonu.
Odżyły szanse na pierwszą czwórkę. Oby tylko kontuzje nas omijały.
Forza Juve!
Grande Ma-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-tri!
- @D@$
- Juventino
W meczu z Cagliary też był dobryM.R. pisze:Znów pojawił się na youtube filmik z reakcją włoskiego komentatora po golu Matriego w meczu z Interem. Facet jest niesamowicie pozytywny

- karosznurek
- Juventino
Faktycznie ten komentator jest świetny, choć w meczu z Cagliari był lepszy. Tylko szkoda, że nasi są tacy drętwi.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- mat01
- Juventino
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Antonio Paolino.@D@$ pisze:W meczu z Cagliary też był dobryM.R. pisze:Znów pojawił się na youtube filmik z reakcją włoskiego komentatora po golu Matriego w meczu z Interem. Facet jest niesamowicie pozytywny
Nie wie ktoś, jak ten gość się nazywa?
- M.R.
- Juventino
Facet po prostu jest świetny. Obyśmy jak najczęściej w tym roku mieli możliwość oglądania jego ekspresywnej radości po meczach Juve.
Piękny to był widok cieszącego się Paolino i przybitego kolesia od Interu, zaprawdę piękny
Piękny to był widok cieszącego się Paolino i przybitego kolesia od Interu, zaprawdę piękny

- mixery
- Juventino
Nie był to genialny mecz ale wygraliśmy, momentami ciekawa gra w obronie, Sorensen do środka, Krasic gonił. Jak zwykle rażą niewykorzystane sytuacje.
Ten sędzia mi się zbytnio nie podobał..
Teraz tylko nie zmarnować tego w meczu z Lecce.
-Dojdzie?!
Nie doszedł!
Ten sędzia mi się zbytnio nie podobał..
Teraz tylko nie zmarnować tego w meczu z Lecce.
-Dojdzie?!
Nie doszedł!
- Wietrzanin
- Juventino
no tak w tych krajach sie kocha futbol widac to odrazu u nas totalne zacofanie w transmisji meczow jak i komentowaniu ich,
cos pieknego te komentarze wloskie czy hiszpanskie choc mnie sie rowniez podobal komentator z meczu roma-napoli ten co wychwalal cavaniego z ate bramki,polacy powinni brac tylko przyklad z itali czy innych panstw
w sprawie meczu sie nie wypowiem bo nieogladalem a szkoda mi bardzo
cos pieknego te komentarze wloskie czy hiszpanskie choc mnie sie rowniez podobal komentator z meczu roma-napoli ten co wychwalal cavaniego z ate bramki,polacy powinni brac tylko przyklad z itali czy innych panstw
w sprawie meczu sie nie wypowiem bo nieogladalem a szkoda mi bardzo

- jsduga
- Juventino
Ja czuję się podwójnie spełniony po wczorajszym meczu. Po pierwsze wygraliśmy z Interem, a po drugie wytrwałem i obejrzałem cały mecz. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie niemiecki komentator
Jego relacja była masakryczna. Cały czas miałem wrażenie jakby nie komentował meczu z Interem, a zawody na poligonie, czy bunkrach...
:doh:
Nawiązując do meczu to opisane już wszystko zostało, nie ma się co powtarzać. Zwycięstwo z Interem to zawsze powód do dumy, bez względu na inne nasze wyniki. Cieszy Matri, już wielu pisze o jego wykupieniu. Ja też chcę, ale te 3 gole jeszcze nie zapewniają mu gry u nas. Nie mniej jednak uważam, że wykorzysta okazję ( i Juve też ) i zyskamy naprawdę klasowego napastnika.
Forza Juve!!!

:doh:
Nawiązując do meczu to opisane już wszystko zostało, nie ma się co powtarzać. Zwycięstwo z Interem to zawsze powód do dumy, bez względu na inne nasze wyniki. Cieszy Matri, już wielu pisze o jego wykupieniu. Ja też chcę, ale te 3 gole jeszcze nie zapewniają mu gry u nas. Nie mniej jednak uważam, że wykorzysta okazję ( i Juve też ) i zyskamy naprawdę klasowego napastnika.
Forza Juve!!!
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon