Wszystko o Interze
- L u k
- Interista
Oczywiscie, ze tak.Mietson pisze: Akurat Mascherano straciliście na własne (albo raczej Morattiego życzenie).
W tym momencie jednak nie chodzi mi o to, ze Mascherano nie wybral Interu, ale ze wybral lawe w Barsie. O tym mowie.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
To jak to w końcu jest? Pazzini nie będzie mógł już wystąpić do końca tej edycji LM? Czy nie zgłosiliście go i w następnej rundzie będzie mógł zagrać?Lord of San Siro pisze:Przeklęte kontuzje. No i wypadł nam Milito
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=35795&L=en
Pazzini grać nie może, bo reprezentował już Sampdorię w tej edycji pucharów, a Suazo nie jest nawet zgłoszony.
Bo przecież Sampdoria odpadła w eliminacjach.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... -w-sezoni/
FORZA JUVE!!!
- Lord of San Siro
- Interista
Z tego co mi wiadomo nowe przepisy dotyczą tylko transferów międzynarodowych, natomiast nie dotyczą zmian barw klubowych w obrębie jednego kraju i jednej ligi.dawid91 pisze:To jak to w końcu jest? Pazzini nie będzie mógł już wystąpić do końca tej edycji LM? Czy nie zgłosiliście go i w następnej rundzie będzie mógł zagrać?Lord of San Siro pisze:Przeklęte kontuzje. No i wypadł nam Milito
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=35795&L=en
Pazzini grać nie może, bo reprezentował już Sampdorię w tej edycji pucharów, a Suazo nie jest nawet zgłoszony.
Bo przecież Sampdoria odpadła w eliminacjach.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... -w-sezoni/
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powiedziałem co miałem powiedzieć na ten temat, uważałem i uważam, że nie masz w tej sprawie kompletnie racji, dlatego poprosiłem o jakieś argumenty z Twojej strony, ale Ty mi ich pokazać nie chcesz. Jestem uparty, bo nie lubię jak ktoś mi coś na siłę wmawia.L u k pisze:Juz to przerabialismy. Nie nie chce mi sie szukac, tylko ty jestes uparty jak osiol, i nie sluchasz drugiej osoby(w tym przypadku mnie).
Nie, nie napisałeś, ale tak właśnie myślisz.L u k pisze:Uwazam sie za wyjatkowego? Napisalem tak?
Moratti zaprzecza przeróżnym plotkom transferowym podobnie jak mnóstwo innych prezesów, ale to nigdy nie musi znaczyć, że nie mówi prawdy. Dlatego pisanie o pewności w takim wypadku jest śmieszne.Ouh_yeah pisze:Zawsze jest tak, że wszystko jest już załatwione, media mówią o tym od kilku dni czy tygodni, a Moratti zgrywa głupa mówiąc "nic o tym nie wiem" albo "to tylko plotki".
Oby nie. Liczę na szybkie odpadniecie Interu z rozgrywek Ligi Mistrzów.Lord of San Siro pisze:Najgorsze jest to, że my mamy tylko dwóch napastników na LM - Eto'o i Pandeva, który też jest pod formą. Pazzini grać nie może, bo reprezentował już Sampdorię w tej edycji pucharów, a Suazo nie jest nawet zgłoszony. Podobno Diego ma niewielkie szanse na wyleczenie na Bayern, ale może jakimś cudem się uda. Oby.
- L u k
- Interista
Nie bedzie mogl.dawid91 pisze: To jak to w końcu jest? Pazzini nie będzie mógł już wystąpić do końca tej edycji LM?]
Ale nie bez powodu. Nie rozumiem dlaczego ciagle do tego wracasz. Jak to mowilem juz to przerabialismy.szczypek pisze: Powiedziałem co miałem powiedzieć na ten temat, uważałem i uważam, że nie masz w tej sprawie kompletnie racji, dlatego poprosiłem o jakieś argumenty z Twojej strony, ale Ty mi ich pokazać nie chcesz.
Tak? A skad wiesz? Powiedzialem ci to kiedys poza forum albo co?Nie, nie napisałeś, ale tak właśnie myślisz.
- Pan Mietek
- Juventino
W pewnym sensie masz rację ale on po prostu kategorycznie stwierdził któregoś sierpnia, że już nie chce grać w Liverpoolu. A Barca to było jedyne wyjście. Dziwi mnie jedynie fakt, że nikt inny się nie skusiłL u k pisze:Oczywiscie, ze tak.Mietson pisze: Akurat Mascherano straciliście na własne (albo raczej Morattiego życzenie).
W tym momencie jednak nie chodzi mi o to, ze Mascherano nie wybral Interu, ale ze wybral lawe w Barsie. O tym mowie.

- Klasyczna 10
- Juventino
Mascherano? Te same powody co Torres. Był po prostu za dobrym graczem, aby tkwić w LFC bez sukcesów. Wybrał ławkę, ale w mojej opinii nie jest gorszym piłkarzem od Busquetsa, ale on jest Katalończykiem no i wiadomo. Śmiem stwierdzić, że niedługo, może jeszcze nie w najbliższym mercato, ale w lato 2012 tacy gracze jak Masch, Afellay bd do wzięcia za grosze.
- L u k
- Interista
No tak, faktycznie tak bylo. Mascherano sie postawil sam w takiej patowej sytuacji. Z jednej strony, mogl zostac w Liverpoolu gdzie juz popalil sobie konkretnie mosty, a z drugiej lawka w Barsie, gdzie tez zadowolony wiecznie nie bedzie.Mietson pisze: W pewnym sensie masz rację ale on po prostu kategorycznie stwierdził któregoś sierpnia, że już nie chce grać w Liverpoolu. A Barca to było jedyne wyjście. Dziwi mnie jedynie fakt, że nikt inny się nie skusiłWidocznie Mascherano miał swoje powody (żona?) dla których chciał opuścić Liverpool.
Ja jednak wtedy sie interesowalem w miare jego sytuacja, i pamietam, ze zagral ostatni mecz przed przyjsciem do Barsy, ktory mial swietny, i gdzie kibice oklaskiwali jego zejscie, wiec wedlug mnie lepiej by bylo gdyby jednak zostal, i jeszcze poczekal te 6/12 miesiecy na jakis zespol, ktory by mu zagwarantowal miejsce w podstawowym skladzie.
Mysle, ze tu nie o to chodzi. Busquetsa nie znosze od naszego meczu z Barca z tamtego sezonu, ale przyznac trzeba, ze do druzyny Barcy i jej stylu gry pasuje jak ulal. Mascherao o ile defensywnym pomocnikiem jest swietnym, a w samej defensywie bije Busquetsa na glowe, to w ofensywie, gra z pilka i te sprawy, to juz tu tak rozowo nie ma. A po co Barsie klasyczny destruktor, jak i tak co mecz maja 70% posiadania pilki?Klasyczna 10 pisze:Wybrał ławkę, ale w mojej opinii nie jest gorszym piłkarzem od Busquetsa, ale on jest Katalończykiem no i wiadomo.
Tez tak mysle.Śmiem stwierdzić, że niedługo, może jeszcze nie w najbliższym mercato, ale w lato 2012 tacy gracze jak Masch, Afellay bd do wzięcia za grosze.
- Pan Mietek
- Juventino
Oglądałem dzisiaj mecz Bayern - Hoffenheim i muszę powiedzieć, że to jest chyba ten moment kiedy Bayern zaczął grać jak na drugą drużynę Europy przystało. Ofensywny kwartet - Ribery - Mueller - Robben - Gomez po prostu miażdży. Robben jak zwykle na chama ale takie bramki dzisiaj strzelił, że chyba nikt pretensji do niego nie ma
Obrona wygląda dość zabawnie (Tymoszczuk i Badstuber) ale, przynajmniej w tym meczu, nie miel nic do roboty
Zobaczymy jak spisze się jutro inter ale teraz to ja myślę, że szanse na awans obie drużyny mają takie same, tymbardziej, że Inter gra bez Pazziniego.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Andrea "Nowy Nesta" Ranocchia, tak? Przy bramce akurat zawalił na całej linii Cordoba, ale dwie setki sprezentował Matriemu Ranocchia. Najpierw minął się z piłką w powietrzu, choć miał dużo czasu na ustawienie i wyskok a później nie przeciął podania Marchisio z lewej strony choć właśnie po to stał w miejscu w którym stał i przyglądał się jak Maicon usiłuje powstrzymać Claudio. Piłka przebiegła tuż obok niego.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Coś jak Claudio "Nowy Tardelli" Marchisio?Ouh_yeah pisze:Andrea "Nowy Nesta" Ranocchia, tak?
Czy Diego "Nowy Zidane" da Ribas Cunha?
A może Milos "Nowy Nedved" Krasic?
Pełno Ci u nas było i będzie takich wynalazków. Problem w tym, że pierwowzorom mogą one najwyżej skoczyć.
Już Barza wyglądał solidniej niż Nowy Nesta.
- L u k
- Interista
Tylko Barzagli nie ma 22 lat, a ile?

Fakt, ze nie gra na podobnym "luzie" jak gral i w Bari i w Genoi, ale jakos fatalnie tez nie gra. Napewno gorszy od Cordoby i Materazziego nie jest, i jakos sobie radzi co na pewno jest plusem. Gosc ma 22 lata, i na pewno nasi dadza mu sporo czasu aby dorownal do odpowiedniego poziomu.
Nie od razu Rzym zbudowaliOuh_yeah pisze:Andrea "Nowy Nesta" Ranocchia, tak? Przy bramce akurat zawalił na całej linii Cordoba, ale dwie setki sprezentował Matriemu Ranocchia. Najpierw minął się z piłką w powietrzu, choć miał dużo czasu na ustawienie i wyskok a później nie przeciął podania Marchisio z lewej strony choć właśnie po to stał w miejscu w którym stał i przyglądał się jak Maicon usiłuje powstrzymać Claudio. Piłka przebiegła tuż obok niego.

Fakt, ze nie gra na podobnym "luzie" jak gral i w Bari i w Genoi, ale jakos fatalnie tez nie gra. Napewno gorszy od Cordoby i Materazziego nie jest, i jakos sobie radzi co na pewno jest plusem. Gosc ma 22 lata, i na pewno nasi dadza mu sporo czasu aby dorownal do odpowiedniego poziomu.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Interiści nie mogą być za słabi, zapamiętaj, zapisz nad łóżkiem, recytuj 3x dziennie!szczypek pisze:A może on po prostu jest słaby, tylko do tej pory udawał dobrego zawodnika?
Ja tam patrzę na formę.L u k pisze:Tylko Barzagli nie ma 22 lat, a ile?
Ciekawe jakbyś śpiewał, gdyby z tych dwóch sytuacji padły bramki. Dalej miałby się ogrywać, bo jest młody, perspektywiczny i kiedyś będzie dobry?