WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Eeee...
Aaaa...
Yyyy...
Meczu w tv nie ma, więc jak zawsze oglądam u siebie. Jak komuś się chce to t16 p320 na wittigowie, piwo się znajdzie, tylko dajcie znać, że ktoś przyjdzie.
Aaaa...
Yyyy...
Meczu w tv nie ma, więc jak zawsze oglądam u siebie. Jak komuś się chce to t16 p320 na wittigowie, piwo się znajdzie, tylko dajcie znać, że ktoś przyjdzie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- genved
- Juventino
Witam. Mieszkam w Legnicy ale prawdopodobnie wpadnę na mecz juve do wrocka. Będzie to mój pierwszy taki wypad i mam nadzieję, że atmosfera będzie przednia.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2011, 22:37 przez genved, łącznie zmieniany 2 razy.
- jareckik
- Juventino
Pewnie standardowo się wybieracie do warki, ale odkryłem ostatnio całkiem ciekawy nowy klubik dla kibica, mianowicie META(na placu wróblewskiego).
http://www.gazetawroclawska.pl/wieczorw ... l?cookie=1
Bylem tam ostatnio się zapytać o transmisje, maja c+ wiec z Juve nie bedzie problemow. Jeszcze nie mieli projektora w tym tygodniu ale mieli na dniach zamowic, ale jak chcecie tam isc to zarezerwujcie sobie loże przy tv jest całkiem przyjemnie. Ja niestety mam , ale na bank bym wpadł a tak to lipa... Pozdrawiam was;)
http://www.gazetawroclawska.pl/wieczorw ... l?cookie=1
Bylem tam ostatnio się zapytać o transmisje, maja c+ wiec z Juve nie bedzie problemow. Jeszcze nie mieli projektora w tym tygodniu ale mieli na dniach zamowic, ale jak chcecie tam isc to zarezerwujcie sobie loże przy tv jest całkiem przyjemnie. Ja niestety mam , ale na bank bym wpadł a tak to lipa... Pozdrawiam was;)
Ostatnio zmieniony 05 marca 2011, 11:26 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.
- jareckik
- Juventino
Push3k pisze:Aha, a gdzie to dokładnie się znajduje?jareckik pisze:mianowicie META(na placu wróblewskiego).

- Buczus_JuveFan
- Juventino
To jak Wareczka dzisiaj ?
Kto wpada lapka w góre!
8)
Kto wpada lapka w góre!
8)