Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
dzidzia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:08

Sissoko- Na plus.
Oj nie, nie, nie. Akurat jak pod jego nogi piłka leciała to mi serce stawało. Albo strata, albo jakieś nieskuteczne kiwanie się. Zdecydowanie gra Momo od kilku spotkań mi się nie podoba.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mateelv pisze:
Mietson pisze:
Yyy... może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?
Nie było powtórki tej sytuacji, ale jakaś walka chyba tam była.
No teraz sobie przypominam ale, żeby mówić o TEATRALNYM upadku to chyba trzeba być niedowartościowanym interistą, którego klub właśnie dostał lanie :D

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Łukasz pisze: PS. A propos wcześniejszych Twych słów: nie doceniasz Aquy i Krascia. Oni, mimo że nie są aż tak znakomici jak na początku sezonu, wciąż są piłkarzami zdecydowanie na plus. Pierwszy nie boi się grać długich piłek, rozciągać gry, drugi nadaje grze przyspieszenia. Na swój sposób już teraz są niezastąpieni.

DO-KLA-DNIE

Modlmy sie, zeby Matri byl zdrow! :roll:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:09

oooooooo Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooooooo

piękny wieczór , piękna wygrana ! FORZA JUVE !!

Fino Alla Fine Forza Juventus!
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:11

yanquez pisze:Cieszy fakt, że mamy napastników ;)

Niestety na koniec sezonu będzie trzeba chyba wybierać: FaQu albo Matri...
Choć fajnie byłoby mieć ich dwóch na boisku...
oddać Vicka, zbić trochę z ceny i będziemy zadowoleni, na chwilę obecną przekonuję się do Matriego mam nadzieję, że to początek dobrego by za chwilę nie przygasł

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

yanquez pisze:Cieszy fakt, że mamy napastników ;)

Niestety na koniec sezonu będzie trzeba chyba wybierać: FaQu albo Matri...
Choć fajnie byłoby mieć ich dwóch na boisku...
Albo sprzedajemy Vicka i bierzemy dwóch :prochno:

Mamy nowy rekord użytkowników i się tak zastanawiam, skąd ci kibice Juve się biorą, skoro od lat taka padaka, a nam ich przybywa? :D

#AllegriOut
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:12

Mietson pisze:
Głąb z fcinter.pl pisze:Jeśli nie liczyć teatralnego upadku Matriego w polu karnym i próby wymuszenia rzutu karnego, pod bramką Nerazzurrich działo się niewiele.
Yyy... może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?
Zdecydowanie odradzam teraz czytanie tego zacnego portalu. Redaktorzy najpewniej będą chcieli jakoś odreagować porażkę. Jeszcze chwila i oficjalnie ogłoszą koniec walki o Scudetto. O kompleksach, których się nigdy nie pozbędą nawet nie wspomnę.

Co do sytuacji. Karnego nie było, ale też Matri aż tak zaciekle nie protestował. Sędzia dzisiaj pozwalał na wiele, dlatego nie mogło być mowy o rzucie karnym.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 23:13 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.

-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:12

Lypsky pisze:Iaquinta po wejściu był mniej przydatny niż kontuzjowany Matri - ten człowiek to śmiech na sali i musi podzielić los Amauriego. Pepe niech idzie na grzyby.
Również to chciałem napisać, może nie tak pięknie jak Ty. Niech Pepe spada do Udinese na grzyby, Iaquinta niech robi ciasto, zrobią razem uszka i zaleją barszczem, barszcze jedne!

Obstawiałem przed meczem 1-0. Hehehe.
Ps: Toni dla mnie do momentu zejścia zawodnik spotkania. Walczył o piłkę, umiejętnie zastawiał się i przetrzymywał piłkę. Odwalił kawał dobrej roboty!

Edit:
FalsoVero pisze:Mam pytanie czemu płaczecie o Pepe przecież przed kontuzją był dla was prawie bożyszczem?
Dla mnie był zawsze barszczem.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 23:19 przez -10-, łącznie zmieniany 1 raz.

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:13

lenor pisze: Iaquinta - on chyba grał nie tym meczu. Przechodził chyba obok. Ani razu go nie widziałem w akcji.
To nie jego wina,że trener wstawił go do gry.Moim zdaniem powinien był wejść Del Piero(chyba wszyscy na to czekaliśmy :wink: ).Iaquinta tuż po kontuzji.Było widać,że "nie czuł" piłki.
Ale trzeba jedno zauważyć.Inter zagrał dzisiaj beznadziejnie.

juventino2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:14

[quote="jarmel"

Mamy nowy rekord użytkowników i się tak zastanawiam, skąd ci kibice Juve się biorą, skoro od lat taka padaka, a nam ich przybywa? :D[/quote]

Odejmij płaczących kibiców Interu,zazdrosnych kibiców Milanu + paredziesiąt kibiców "z ciekawości" wyjdzie ci jakies 700 prawdziwych Tifosich Juventusu

tracerek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:16

dzidzia pisze:Zdecydowanie gra Momo od kilku spotkań mi się nie podoba.
Od kilku spotkań? Ja nie przypominam sobie żeby Momo ostatnimi miesiącami zagrał bardzo dobre, lub chociaż dobre spotkanie... A kiedyś to był mój ulubieniec.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mam pytanie czemu płaczecie o Pepe przecież przed kontuzją był dla was prawie bożyszczem?

Juventus grał dobre zawody

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Wszystko fajnie i słodko, ale zastanawiam się co z Melo i Matrim. Temu drugiemu wyraźnie coś było, przez 15-20 minut tylko się "ślimaczył" po boisku i trzymał za brzuch co chwile podchodząc do lekarzy. Mam nadzieję, że wszytko spoko. Trzym się, ziomal.

Aaa... i propsiki w stronę Eto za końcówkę meczu. Pięknie strzelał "ten nasz koleżka".

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 23:17

juventino2 pisze:
jarmel pisze:
Mamy nowy rekord użytkowników i się tak zastanawiam, skąd ci kibice Juve się biorą, skoro od lat taka padaka, a nam ich przybywa? :D
Odejmij płaczących kibiców Interu,zazdrosnych kibiców Milanu + paredziesiąt kibiców "z ciekawości" wyjdzie ci jakies 700 prawdziwych Tifosich Juventusu
Mówi się, że liczy się jakość a nie ilość/wielkość ale w naszym przypadku jest chyba jedno i drugie :) Calciopolli i te kolejne lata pełne rozczarowań i smutków pomogły pozbyć się "szrotu" a mimo tego chyba Juventus jest najpopularniejszą drużyną w Polsce (nie wiem jak jest z Milanem ale na stronie Interu było chyba 600 użytkowników po meczu)

Zablokowany