Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Fooooorza Juve!!!!!
nie ważny już styl bo nikt chyba nie wątpi, że ktoś na górze czuwał nad wynikiem
Eto'o pudłował jak na zawołanie " Skuś baba na dziada" xD
Ale się podjarałem xD Ciekawe co Matriemu
nie ważny już styl bo nikt chyba nie wątpi, że ktoś na górze czuwał nad wynikiem

Ale się podjarałem xD Ciekawe co Matriemu
- Arbuzini
- Juventino
Wygrana bardzo szczęśliwa, przebieg spotkania sugerowałby zupełnie inny wynik. CIESZE SIĘ Z WYGRANEJ!
P.S. Krasic grał taki kau, że nie mam pojęcia co się stało z tym zawodnikiem. Poza szybkością nie prezentuje niczego ciekawego.
P.S. Krasic grał taki kau, że nie mam pojęcia co się stało z tym zawodnikiem. Poza szybkością nie prezentuje niczego ciekawego.
- Łukasz
- Juventino
Świetna robota. Niezła gra, jeszcze lepszy wynik. Najlepsi na boisku Toni, Barzagli, Melo no i oczywiście Matri. Ten ostatni grał znakomicie. Gra głową, świetne trzymanie się na nogach, szybkość, spryt, ruchliwość - lepszej dziewiątki nam nie trzeba.
PS. Ten, kto uważał, że duet Matri-Toni to optymalne ustawienie ataku na ten mecz miał rację. Panowie zagrali znakomicie. Co do ataku jeszcze - Iaquinta jest beznadziejny.
PS. Ten, kto uważał, że duet Matri-Toni to optymalne ustawienie ataku na ten mecz miał rację. Panowie zagrali znakomicie. Co do ataku jeszcze - Iaquinta jest beznadziejny.
- Wojtek
- Juventino
♥♥♥FORZA JUVE♥♥♥
!!!DERBY NASZE!!!
Etoo na pustą bramke w poprzeczke :rotfl: Szczęście sprzyja lepszym!!
Matri daje jakże cenne i upragnione 3 pkt.
Teraz mamy szóste miejsce. Jest dobrze.
FORZA JUVE! GRAZIE MATRI!
PS.Wie ktoś co z Melo ?
!!!DERBY NASZE!!!
Etoo na pustą bramke w poprzeczke :rotfl: Szczęście sprzyja lepszym!!
Matri daje jakże cenne i upragnione 3 pkt.
Teraz mamy szóste miejsce. Jest dobrze.
FORZA JUVE! GRAZIE MATRI!
PS.Wie ktoś co z Melo ?

Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 22:44 przez Wojtek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Myslałem, że wtedy Eto'o strzeli, ale są 3 punkty dla nas.dzidzia pisze:Za tą stratę Pepe z końcówki powinni go powiesić!

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
W obronie dobrze, aczkolwiek nie wysmienicie. Szczescie dzisiaj po naszej stronie. Pomoc, rowniez solidnie i bez fajerwerkow. Podobal mi sie Aqua, poza jedna pomylka gral naprawde dobrze/madrze. Melo = fighter!
Atak - Matri brawo za bramke i charakter, umie znalezc sobie miejsce, chcialbym go zobaczyc z Quagliarella
Mam nadzieje, ze nic powaznego mu sie nie stalo. Toni > Iaquinta. I tutaj nawet nie ma porownania!!
Del Neri? Skonczony Idiota! Ma szczescie, ze przez te jego zmiany nie stracilismy gola
Sissoko, Pepe bez slabiutko...
Atak - Matri brawo za bramke i charakter, umie znalezc sobie miejsce, chcialbym go zobaczyc z Quagliarella

Del Neri? Skonczony Idiota! Ma szczescie, ze przez te jego zmiany nie stracilismy gola

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To jest coś w stylu Grygera, takich graczy nam nie potrzeba.dzidzia pisze:Za tą stratę Pepe z końcówki powinni go powiesić! ale się trzęsę ... Wspaniali byli. A Matriego to ja po prostu kocham..
NALEŻY PAMIETAĆ, ILU OKAZJI NIE WYKORZYSTALIŚMY

- Pan Mietek
- Juventino
Co ciekawe dokładnie takie same rezultaty w zeszłym sezonie - 1:0 u siebie i bez bramek na wyjeździe.ewerthon pisze:Del Neri ma patent na inter, pokazał to w zeszłym sezonie, pokazuję to także w tym. Brawo!
BRAWO JUVE, BRAWO MATRI! BRAWO KIELON!
Mówiłem, żeby postawić na Sorensena? 1 fatalny błąd miał ale i tak mecz w jego wykonaniu bardzo dobry.
Aha, jeszcze BRAWO ETO'O!