Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- @Maras@
- Juventino
Ja oglądam tutaj: http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.htmlBartek88 pisze:Moze ktos zarzucic link do transmisji gdzie nie tnie?!?
3/4 pierwszej polowy nie widzialem szukajac transmisji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A do resztę do wyboru znajdziesz tutaj: http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela

- uls_
- Juventino
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
dokładnie. nie podniecajmy się jeszcze. Wiem, że ta asysta Sorensena to przypadek ,piłka zeszła mu bardziej, niż czyste dośr. Czas na 2 połowedzidzia pisze:Nie podniecajmy się jeszcze. Po strzeleniu bramki oddaliśmy inicjatywę. Możemy nie utrzymać tego wyniku do końca, dlatego właśnie Marti musi jak najszybciej strzelić kolejną bramkę
- nowik92
- Juventino
MATRI MATRI TATATATATATATATATA
Jak patrzę na gre Toniego, to zastanawiam się czemu nie mógł zostać Trezegeut, na to samo by wyszło.
Nasze boki obrony są tak... dziwnie usposobieni technicznie, że aż czasem śmiech, ale ambicja robi swoje i nawet Duńczyk, który chyba nie za często trenuje wrzutki daje taką piłkę, że trudno było zmarnować!!
SOLO JUVE I DO KOŃCA Z POZYTYWNYM WYNIKIEM
Jak patrzę na gre Toniego, to zastanawiam się czemu nie mógł zostać Trezegeut, na to samo by wyszło.
Nasze boki obrony są tak... dziwnie usposobieni technicznie, że aż czasem śmiech, ale ambicja robi swoje i nawet Duńczyk, który chyba nie za często trenuje wrzutki daje taką piłkę, że trudno było zmarnować!!
SOLO JUVE I DO KOŃCA Z POZYTYWNYM WYNIKIEM
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak do tej pory na plus cała obrona - nie popełnia błędów. Chociaż Chiellini i Sorensen sprawdzają się nadwyraz dobrze. W pomocy też nic nie szwankuje, chociaż szkoda tej kontry, kiedy Aquilani fatalnie podał. A w ataku dwie wieże również sobie radzą. Jak będziemy grali tak, jak w pierwszej połowie, to damy radę.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Gość
Myślę, że raczej to drugie. Ogólnie jestem tak skoncentrowany na meczu, że nie zwracam uwagi na doping ale raz wyraźnie i głośno słyszalem "Juve Juve Juve"Moonk pisze: Ktoś się orientuje czy jest jakiś protest na trybunach? czy to Canal+ tak wyciszyło doping?
Prawdopodobnie ktoś rzucił racę, gaz albo inne "kupstwo" na trybunie za Gigiego bramką.zakiii pisze: Ja z kolei jestem ciekaw, co tam się stało, że Buffon skrywał twarz pod koszulką.
Ogólnie dobra gra naszych ale też nie ma rewelacji, dobrze, że Inter gra słabo, oby tak dalej.
- Domino_JUVE_!
- Juventino
Toni gra całkiem nieźle, myślałem, że gorzej mu to pójdzie 

- Sajan
- Juventino
tak samo będziesz się cieszył z bramek Matriego przeciwko MilanowiPaolo#3 pisze:Pierwszy raz w życiu cieszę się z bramki Juve tak samo jakby to strzelał MilanOby tak do końca
Mam nadzieję, że jeszcze podwyższycie
ps. Matri... Jak tak dalej pójdzie to będzie strzał w '10' i go jednak wykupicie. Jednak została w nim szczypta z Milanisty 8) Mam nadzieję, że na tym nie poprzestanie w tym meczu

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- marek.siedlce
- Juventino
ole ole ole ole :!: :!: :!: Forza Juve :!: Forza Juve :!:
FORZA JUVE !!!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
FORZA JUVENTUS!!! Brawo! Zwycięstwo myślę, że jest zasłużone. A zwycięstwo w tym meczu ma dwa wymiary. Symboliczny i sportowy. Brawo cała drużyna, choć było gorąco pod naszą bramką. Respekt Matri. 

Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 22:37 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.