Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 21:34

Jak na razie mecz może się podobać. Matri nie zmarnował podania młodego Duńczyka. Toni się popisał jednym podaniem szkoda, że z tego nic nie wyszło. Mimo wyniku boję się drugiej połowy środek obrony musi być bardziej skoncentrowany ponieważ Pazza im ucieka. Jak na razie nic bym nie zmieniał

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 21:35

Inter gra tragicznie w ataku.Czyli prawidłowo. U nas dobrze zaczęli Toni i Chielini, potem było gorzej, ale i tak na plus. Barzagli-spoko i duży spokój 8) . Matri-już trzeci gol, oby tak dalej. Sorensenowi IMO zeszło po prostu z nogi, ale niech mu będzie. Marchisio lepszy od Aquilaniego. Krasicowi już nikt nie wierzy, gdy jest faulowany...Czy on nie może zbiec do środka, gdy ogra przeciwnika zamiast biec z piłką do linii? Kto mu to wreszcie uświadomi, że winien coś zmienić?
Zobaczymy, czy nasza obrona będzie równie pewna, gdy Inter się wreszcie przebudzi.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 21:36 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Mitra Matri tatatatatata :D

Dosc slaby mecz z obu stron, ani nasi nie dochodza do zbyt wielu sytuacji strzeleckich, ani inter nie pokazuje nic specjalnie ciekawego z przodu. Wykorzystalismy jedyna tak naprawde okazje, ktora sobie wypracowalismy i bardzo mnie to cieszy. Teraz nalezy grac bardzo uwaznie z tylu i ani na moment nie stracic koncentracji. Jesli chodzi o sedziego, to mogl spokojnie kilka wolnych dla nas odgwizdac na polowie interu, a tego nie zrobil. Poza tym zolta kartka dla cordoby za nagla fascynacje koszulka Luki Toniego. Swoja droga, Luca imponuje mi dzisiaj swoim zapalem do gry - widac, ze ta brama tydzien temu dala mu ogromny zastrzyk pewnosci siebie i ambicji.

Jesli ktos nie ma streamingu po polsku - http://www.directon.tv/channels/4413/ . Jakosc moze nie powala, ale plynnie smiga.

Obrazek
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Link do transmisji :

http://pilkatv.eu/?option=com_content&v ... le&id=15:8

sorka, że dopiero teraz, ale wczesniej nie było mnie na forum :)

żadnej zacinki

, aha. Trzeba mieć mozille lub Explorer
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 21:35 przez kaczy19FJ, łącznie zmieniany 1 raz.

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Martwi mnie tylko to że po strzelonej bramce kompletnie oddaliśmy inicjatywę :( Zostawiamy sporo miejsca Interowi przed polem karnym,dobrze że Sneijder dziś więcej gra na skrzydle bo pewnie byłoby groźnie...

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Wynik cieszy, gra nienajgorsza, podoba mi się pewność i uważna gra w obronie dzięki czemu Inter nie oddał chyba żadnego strzału na bramkę. Kolejna bramka Matriego cieszy nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie, chociaż można zaryzykować, że wreszcie mamy prawdziwego napastnika od czasu kontuzji Fabio.
Denerwuję mnie to bieganie na silę do końcowe linii Krasica, niech kiedyś wrzuci tą piłkę z dogodnej sytuacji jaką ma wiele razy, a może nasze wierze coś strzela, patrz Sorensen, który się nie pieścił...i świetnie dośrodkował na Matriego, pewnie przypadkowo:P
Ktoś się orientuje czy jest jakiś protest na trybunach? czy to Canal+ tak wyciszyło doping?
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 21:39 przez Moonk, łącznie zmieniany 2 razy.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 21:36

Pierwsza połowa bardzo przyzwoita w naszym wykonaniu! Na początku Sorensen grał nie pewnie. Popełnił kilka głupich błędów/zagrań. Krasić także z początku też słabo. Aż się przewrócił o wiatr. Potem lepiej, ale czasami te jego rajdy mnie wkurzają. Bo zamiast zejść do pustego środka, ten pcha się na bok, gdzie czeka na niego Zanetti.

Strzelić jeszcze jedną bramkę i spokojnie dowieźć wynik do końca.

PS. Del Piero w 60min za Toniego!

sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 21:36

Ja oglądam na SopCast - kanał 98660.

Pierwsza połowa w wykonaniu Juventusu naprawdę mogła się podobać. Inter jest kompletnie wyłączony z gry i o to chodzi, oby tak dalej.

Neoxeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 21:37

http://atdhenet.tv/34011/watch-juventus-vs-inter-milan

ten link też daje rade, u mnie nie ścina :)
co do meczu, to jestem pozytywnie nastawiony bo gramy całkiem całkiem

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Jeśli Juventus ma wygrywać po lipnej i nudnej grze, to mówię zdecydowane:
No raczej kura!

Ale przyznam, że darłem ryja trochę po golu ;)
MITRA MATRI!!! MITRA MATRI TA TA TA TA TA TA TA TA TA!

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ja z kolei jestem ciekaw, co tam się stało, że Buffon skrywał twarz pod koszulką.

dzidzia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 21:38

Nie podniecajmy się jeszcze. Po strzeleniu bramki oddaliśmy inicjatywę. Możemy nie utrzymać tego wyniku do końca, dlatego właśnie Marti musi jak najszybciej strzelić kolejną bramkę :dance:

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

W sumie nie ma się do kogo przyczepić, bardzo mi się podoba gra naszych, gramy pewnie i z głową :) Jedynie Aquilani znowu bezbarwny eh.
Super Matri, oby nie siadł na laurach.
Milaniści się cieszą na ich stronie, że wygrywamy do czego to doszło :)
Forza Juve!

#AllegriOut
Domino_JUVE_!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

na Canal+ gadali ze moglbyc to gaz łzawiacy
FOORZA JUVE!

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 21:40

zakiii pisze:Ja z kolei jestem ciekaw, co tam się stało, że Buffon skrywał twarz pod koszulką.
Komentatorzy na C+ twierdzili, ze mogla pojsc jakas petarda z gazem lzawiacym. W ogole od pewnego momentu calkowicie 'padl' doping, a zaczely sie wybuchy petard.

Obrazek
Zablokowany