Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
isolato

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 16:56

juventusprzemek pisze:
Wiatrak pisze: Czy gdyby twoj ojciec jadl hamburgera z podlogi to zabilbys go za Juventus?
Mój ojciec nie żyje od 18 lat i nie mogę wyobrazić sobie tej sytuacji. :(
Brawo, Wiatrak ... :roll:

Mecz w najlepszym wypadku zremisujemy. Liczę na otwarte widowisko i mnóstwo bramek. Forza Juve! :-D

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 16:57

dzidzia pisze:Chyba nie wytrzymam do wieczora i zwyczajnie wybuchnę. Palermo wtopiło 2-4. Emocje sięgają zenitu. Jakby tak jeszcze Lazio i Udine zagrali dziś gorzej :roll:
Nie zachowuj się jak dzidzia.

Matri pyknie?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:00

deszczowy pisze:
dzidzia pisze:Chyba nie wytrzymam do wieczora i zwyczajnie wybuchnę. Palermo wtopiło 2-4. Emocje sięgają zenitu. Jakby tak jeszcze Lazio i Udine zagrali dziś gorzej :roll:
Nie zachowuj się jak dzidzia.

Matri pyknie?
Nie pyknie. URWIE !
Miałem się uczyć, ale mi się nie chce. W głowie już zaczyna mi chodzić mecz. Niby trzy punkty jak zawsze, nie ma się co napalać itd itp, ale to jednak mecz z nimi. Trzeba pokazać klasę i dumę. Najbardziej boję się pojedynku Sorensen vs Eto. Będziemy albo bardzo szczęśliwi, albo bardzo smutni...
Pamiętajcie, dumni po zwycięstwie, wierni po porażce !

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:09

Jeszcze, a właściwie aż trzy i pół godziny do meczu. Emocje duże, szczególnie, że Palermo przegrało z Fiorą. Liczę na to, że zawodnicy wyjdą po zwycięstwo tak jak to zapowiadali.
Na pewno jak większość z nas obawiam się postawy młodego Sorensena, który ostatnio za dobrze się nie prezentował. Zdecydowanie wole Zdenka w takim meczu niż Duńczyka.
Mam nadzieje, że zobaczymy ciekawe i zażarte widowisko, które zakończy się naszą wygraną!

Forza!

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:18

Kubba pisze:Jeszcze, a właściwie aż trzy i pół godziny do meczu. Emocje duże, szczególnie, że Palermo przegrało z Fiorą. Liczę na to, że zawodnicy wyjdą po zwycięstwo tak jak to zapowiadali.
Na pewno jak większość z nas obawiam się postawy młodego Sorensena, który ostatnio za dobrze się nie prezentował. Zdecydowanie wole Zdenka w takim meczu niż Duńczyka.
Mam nadzieje, że zobaczymy ciekawe i zażarte widowisko, które zakończy się naszą wygraną!

Forza!
Nie rozumiem czemu niby powinien grać Zdenas. Młodziakom trzeba dawać szansę, także w TAKICH meczach. Z Van Gaala nie jeden się śmiał jak stawiał na Muellera (którego moi znajomi często nazywali "ogórasem" :smile: ) a teraz ma jednego z najlepszych zawodników na świecie. Badstuber też ogromne postępy poczynił, właśnie dzięki grze w meczach o wielką stawkę. Nie chcę być hurraoptymistyczny ale będziemy mieli dużo pożytku z naszego Freda :)

Jazda z ###! Tylko zwycięstwo!

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:19

Odczuwam na tym forum niezdrowe podniecenie :roll: Weźcie się czymś zajmijcie. Ja idę się przespać :P
Miejmy nadzieję, że wynik będzie korzystny, bo inaczej ciężko będzie wrócić do życia :prochno:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:33

Mietson pisze: Nie rozumiem czemu niby powinien grać Zdenas. Młodziakom trzeba dawać szansę, także w TAKICH meczach.
Kubba pisze:(...)obawiam się postawy młodego Sorensena, który ostatnio za dobrze się nie prezentował. Zdecydowanie wole Zdenka w takim meczu niż Duńczyka.
Fred popełniał w poprzednich meczach sporo błędów, a graliśmy z zespołami słabszymi od Interu. Młodym trzeba dawać szansę w takich meczach, ale jeśli nie prezentują się zadowalająco to po co ryzykować?
Zdenas ma większe doświadczenie i na pewno jest lepiej przygotowany "psychicznie" do takiego meczu.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:38

Ze Zdenasem też różnie może być. Lepiej stawiać na młodego bo ze Zdenasa pożytku mieć już nie będziemy. Mueller też nieraz zawodził a jednak to on z Oliciem grał, mimo tego, że był jeszcze Gomez i Klose. Zresztą, boisko wszystko zweryfikuje.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:46

Moim zdaniem Sorensen się zbierze w sobie i ambicja będzie większa.
Lepszy ktokolwiek na prawej od Zdenasa i Zebiny (dawniej).

Już nie pamiętacie jakie cyry odwalał nasz czeski kolega?
W ciemno wole młodego duńczyka.

Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:46

No panowie,dziś czeka nas święta wojna :)

Inter ostatnio wziął się w garść i gonią po Scudetto,ale My nie jestesmy bez szans. To jest inny mecz od wszystkich pozostałych.Juve będące na ostatnim miejscu w tabeli zmobilizowane jest aby wygrywac z czarnoniebieską żmiją ! :twisted:

Patrząc przez pryzmat zbliżających się walentynek,stwierdzam iż Stara Dama zrobi nam prezent specjalnie na ten dzień. :D

W Turynie musimy zostać z tarczą w dłoni!

Forzzaa Juve!

Obrazek
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 17:59

Siemanko wie ktoś może czy na Cyfrowym Polsacie w pakiecie familijnym będzie gdzieś dostępny dzisiejszy mecz?

I oczywiscie Forza JUVE....

Pozdro :)

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 18:07

Jakoś dziwnie jestem dzisiaj pełen optymizmu co do dzisiejszego meczu! FORZA JUVE!

Liczę na zwycięstwo a tutaj coś na poprawienie humoru tym pesymistom - anti inter

Obrazek
juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 18:20

Jestem dzis tez jakos dziwnie spokojny o wynik, mysle ze w najgorszym wypadku bedzie remis, inne mecze sie pod nas ułożyy tak ze musimy to wykorzystac, licze na dobry mecz z naszej strony i skromne zwyciestwo 1-0

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 18:21

Poprostu pisze:Siemanko wie ktoś może czy na Cyfrowym Polsacie w pakiecie familijnym będzie gdzieś dostępny dzisiejszy mecz?

I oczywiscie Forza JUVE....

Pozdro :)
Stary... Tabo na pierwszej stronie podaje takie informacje. Niestety canal + bedzie transmitowac ten mecz.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 18:26

juventini22 pisze:Jestem dzis tez jakos dziwnie spokojny o wynik, mysle ze w najgorszym wypadku bedzie remis
Muszę przyznać, że ja również.Mam takie same odczucia jak przed meczem z Lazio gdzie udało nam się w końcówce wygrać.. dziwne, ale czuje sie naprawde spokojny.Wydaje mi się, ze zawodnicy będą zmobilizowani i będą walczyć.Przecież to mecz z Interem, nie trzeba się starać na niego mobilizować.

Zablokowany