KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- Gałcio
- Juventino
Powinienem być, tylko powiedzcie mi daleko jest ta Słoneczna od Spodka ? Bo wybieram sie w niedziele do Spodka takze o 20 powinienem byc wolny 

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- @D@$
- Juventino
No jakby inne miasto, bo Słoneczna jest w Tychach :] 30-40 minut autobusem, chyba że autem to szybciej.Gałcio pisze:Powinienem być, tylko powiedzcie mi daleko jest ta Słoneczna od Spodka ? Bo wybieram sie w niedziele do Spodka takze o 20 powinienem byc wolny
- DeeJay
- Juventino
WAŻNA INFORMACJA:
W niedziele bałkańską sielankę zamieniamy na wyspiarski klimat w pubie typowo sportowym. Jako że mecz jest na Canalu + Gol, a z rezerwacją w Słonecznej był spory problem (zwłaszcza na 12 osób i najazd makaronów), rezerwacje mamy zrobioną w Pubie Szatnia w Tychach. Pub znajduje się całkiem niedaleko Słonecznej, przy stadionie GKS-u Tychy (Edukacji 7). Jakby ktoś miał problemy z trafieniem, niech się umówi z Drozdim pod Słoneczną i dojdziecie/dojedziecie razem (Drozdi zamiast papuci będzie musiał włożyć kozaki
). Początek imprezy w okolicach godziny 20.
Jakby ktoś miał ochotę zaznajomić się z tym jak wygląda Szatnia, z jej menu lub szuka pracy jako kucharz, zapraszam na stronę www.szatnia.com.pl . Wszelkie pytania kierować do mnie tutaj, na pw lub na kom.
W niedziele bałkańską sielankę zamieniamy na wyspiarski klimat w pubie typowo sportowym. Jako że mecz jest na Canalu + Gol, a z rezerwacją w Słonecznej był spory problem (zwłaszcza na 12 osób i najazd makaronów), rezerwacje mamy zrobioną w Pubie Szatnia w Tychach. Pub znajduje się całkiem niedaleko Słonecznej, przy stadionie GKS-u Tychy (Edukacji 7). Jakby ktoś miał problemy z trafieniem, niech się umówi z Drozdim pod Słoneczną i dojdziecie/dojedziecie razem (Drozdi zamiast papuci będzie musiał włożyć kozaki

Jakby ktoś miał ochotę zaznajomić się z tym jak wygląda Szatnia, z jej menu lub szuka pracy jako kucharz, zapraszam na stronę www.szatnia.com.pl . Wszelkie pytania kierować do mnie tutaj, na pw lub na kom.
- DeeJay
- Juventino
Mamy siedzieć osobno, prawdopodobnie w sali konferencyjnejdrozdi pisze:Hmm. DeeJay dogadałeś się, że bierzemy najbliższe rzędy? Jak nie to muszę pogadać z kierownikiem ode mnie i będą pochytane
Jak się mecz nie ułoży po naszej myśli (odpukać) to wpadamy do Renato :twisted: :C

- hfc
- Juventino
Ja bym przed meczem uderzył pod Słoneczną, taki element zaskoczenia, rowerek, świeca, łomot i spokojnie udamy się do tego jak to tam się nazywa 
teee Drozdi ty w ogóle będziesz? bo teraz to już w ogóle masz fest daleko...

teee Drozdi ty w ogóle będziesz? bo teraz to już w ogóle masz fest daleko...
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2011, 18:06 przez hfc, łącznie zmieniany 1 raz.
La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/