WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- pokerzysta
- Juventino
Tez bede, zapewne z 2. polowka, moze tez jakich kumpli ogarne.
- Czachor
- Juventino
chyba z połówkąpokerzysta pisze:Tez bede, zapewne z 2. polowka, moze tez jakich kumpli ogarne.

1. Czachor
2. AdrianJuventin
3. Mati888
4. Choperini
5. Bob
6. Mati
7. Kostek
8. Mapi
9. Chłopak :roll:
10. legia&juve
11. Klałd

12. Pokerzysta
13. Dziewczyna :roll:
- Czachor
- Juventino
Zawsze możesz się piwa napić, zresztą nie zawsze wszyscy piją:)mat01 pisze:Chcialbym ale dziwnie sie bede czul jako jedyny pijac soczek
No i dzisiaj udalo mi sie wygrac licytacje telefonu. Dobrej zabawy Panowie i Panie, wykrzyczcie nasze zwyciestwo
Skoro do pełnoletności brakuje ci 1 roku to w wieku 17 lat nie uwierzę w to że nie pijesz

- mat01
- Juventino
Wiadomo ze cos tam sie probuje no ale w lokalach to chyba sprawdzaja (?)
Dzieki Panowie za takie wsparcie
ale jak juz wspomnialem, dzisiaj wygralem licytacje telefonu a na to spotkanie z 50 zl bym musial przeznaczyc najmarniej takze zycze udanej zabawy 
Dzieki Panowie za takie wsparcie

- mati888
- Juventino
nawet jeśli, to i tak nie byłoby problemu, żeby któryś z nas Ci kupiłmat01 pisze:Wiadomo ze cos tam sie probuje no ale w lokalach to chyba sprawdzaja (?)

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- pokerzysta
- Juventino
Ej Czachor wez mnie nie obrazaj i nie wpisuj mnie na liste jako "pokerzysta", tylko Pitras 
Pokerzysta to tylko "smieszne" nawiazanie do mojej obecnosci na meczu Napoli 2 sezony temu

Pokerzysta to tylko "smieszne" nawiazanie do mojej obecnosci na meczu Napoli 2 sezony temu

- mat01
- Juventino
Dziekuje za Wasza dobroczynnosc
Widze ze jesli sie juz wybiore to nie bedzie problemow z zapoznaniem sie
Ale po Waszych postach wnioskuje ze jak juz bede mial mozliwosc sie wybrac to bez flaszki jako wkupne sie nie obejdzie 

- Czachor
- Juventino
1. Czachor
2. AdrianJuventin
3. Mati888
4. Choperini
5. Bob
6. Mati
7. Kostek
8. Mapi
10. legia&juve
11. Klałd
80%
12. Pitras
14. valsir
15. Polmos
16. IGI
17. Dziewczyna :roll:
Poprawione
Pamiętam o niej 8)
PS. Jak ktoś ma numer do bleka to niech się dowie czy będzie bo coś mi alex kiedyś mówił, że Daniel ma się pojawić na Interze
Rezerwacja w Inside już jest na godzinę 20:30, proponuje jednak przybyć wcześniej z racji tego, że to mecz Interem i warto zająć dogodne pozycje
Tu jest mapka dla tych którzy tam nie byli ponieważ powtarzają się pytania o inny inside
http://www.inside-restaurant.pl/index.p ... &Itemid=67
Powtarzam to nie jest inside na nowym świecie.
Ja jadę metrem na Polibudę i dalej pewnie z buta będę szedł. Jeśli ktoś chce się ze mną zabrać niech pisze PM(PW). Zaczynam trasę z kampusu SGGW dalej przemieszczam się w kierunku metra stokłosy,ursynów bądź służew, więc mogę zgarnąć kogoś po drodze aby dotrzeć na miejsce z kimś. Możliwa jest też taka opcja, że wysiądę i poczekam na jakieś innej stacji po między stacjami służew i politechnika.
2. AdrianJuventin
3. Mati888
4. Choperini
5. Bob
6. Mati
7. Kostek
8. Mapi
10. legia&juve
11. Klałd

12. Pitras
14. valsir
15. Polmos
16. IGI
17. Dziewczyna :roll:
Nie marudź kopiowałem bo z telefonu pisałem i tak było łatwiej.....pokerzysta pisze:Ej Czachor wez mnie nie obrazaj i nie wpisuj mnie na liste jako "pokerzysta", tylko Pitras
Poprawione
Sam ? Książkę już kilka razy nosiłemPolmos pisze:Bedę i ja. Czachor weź mi książkę.

PS. Jak ktoś ma numer do bleka to niech się dowie czy będzie bo coś mi alex kiedyś mówił, że Daniel ma się pojawić na Interze

Rezerwacja w Inside już jest na godzinę 20:30, proponuje jednak przybyć wcześniej z racji tego, że to mecz Interem i warto zająć dogodne pozycje

Tu jest mapka dla tych którzy tam nie byli ponieważ powtarzają się pytania o inny inside

http://www.inside-restaurant.pl/index.p ... &Itemid=67
Powtarzam to nie jest inside na nowym świecie.

Ja jadę metrem na Polibudę i dalej pewnie z buta będę szedł. Jeśli ktoś chce się ze mną zabrać niech pisze PM(PW). Zaczynam trasę z kampusu SGGW dalej przemieszczam się w kierunku metra stokłosy,ursynów bądź służew, więc mogę zgarnąć kogoś po drodze aby dotrzeć na miejsce z kimś. Możliwa jest też taka opcja, że wysiądę i poczekam na jakieś innej stacji po między stacjami służew i politechnika.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011, 09:05 przez Czachor, łącznie zmieniany 4 razy.