OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- BOOM
- Juventino
To widze, że mam portfela nie brać... :twisted:
żeby złodziei przyprowadzać... chociaż może to forma terapii dla nich? tylko niestety akurat oddział Olsztyn myślę, że nie podziałą na nich terapeutycznie - troche ludu mało 8)
żeby złodziei przyprowadzać... chociaż może to forma terapii dla nich? tylko niestety akurat oddział Olsztyn myślę, że nie podziałą na nich terapeutycznie - troche ludu mało 8)

- fruwajacy
- Juventino
Nie ma mowy, że sobie odpuszczę ten mecz
Można mnie śmiało wpisać na listę!
@ bociu - tylko ubierz się jakoś charakterystycznie(koszulka w niebiesko-czarne pasy na naszym sektorze doskonale spełniła by swoją rolę
). Obiecuję, że postawię piwo pierwszej osobie, która Cię wypatrzy :rotfl:
@ Vince - a szerocy Ci Twoi Interowcy? :C

@ bociu - tylko ubierz się jakoś charakterystycznie(koszulka w niebiesko-czarne pasy na naszym sektorze doskonale spełniła by swoją rolę

@ Vince - a szerocy Ci Twoi Interowcy? :C
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Bociu, wbiegnij na murawę tylko w koszulce z napisem: I love Olsztyński Oddział JUVE
:-D
Fruwający: nie są szerocy:P
Także ja będę na pewno z jednym wlochem bo dzis zagadywal i smiał bezczelnie powiedziec na moja poduszke (Juve) cytuje "Tomek, please..what's this" CHAM!!! PROSTAK!!!
:C
niech ktos zamowi w ence
:-D
Fruwający: nie są szerocy:P
Także ja będę na pewno z jednym wlochem bo dzis zagadywal i smiał bezczelnie powiedziec na moja poduszke (Juve) cytuje "Tomek, please..what's this" CHAM!!! PROSTAK!!!
:C
niech ktos zamowi w ence

- darrmtrade
- Juventino
To aPanowie kiedy teraz wspólny wypad na mecz ? Szykuje się coś o czym ja nie wiem ?
Lubię szachy.
- fruwajacy
- Juventino
@darrmtrade - co jak co, ale na Inter zawsze mamy mobilizację!
Bardzo miło będzie zobaczyć jakąś nową twarz.
Problem w tym, że Canal+ nas wydymał... dają o 20:55 ten pedalski Real, a nasz mecz dopiero po północy retransmitują. Jakieś pomysły? (może na payperview gdzieś mają - byśmy wtedy obejrzeli jak kiedyś RedBulla w Warce).

Problem w tym, że Canal+ nas wydymał... dają o 20:55 ten pedalski Real, a nasz mecz dopiero po północy retransmitują. Jakieś pomysły? (może na payperview gdzieś mają - byśmy wtedy obejrzeli jak kiedyś RedBulla w Warce).
- fruwajacy
- Juventino
Przepraszam, że narobiłem rabanu
, ale zawsze sprawdzam program TV na stronie www.telemagazyn.pl i tam nie pokazują rozkładu do C+ GOL. Całe szczęście jest z nami ktoś taki jak CYGANO, który zawsze wie co i jak 
W Ence jest ten kanał - ostatnio mecz z Palermo u nich na tym oglądałem (CHOLERNE LENIE, NIKT SIĘ OPRÓCZ MNIE I BOCIA NIE POFATYGOWAŁ! SESJA SESJĄ, ALE JUVE TO JUVE!), także spokojnie.
Nie robiłem żadnej rezerwacji bo mnie wczoraj do wieczora w Olsztynie nie było. Pójdziemy tam na krzywy ryj (swoją drogą zauważyłem, że i tak żadnej różnicy nie robi to czy się zapowiemy czy nie
) - gdyby były jakieś problemy, z racji tego, że Real gra, to po prostu zmienimy lokal na ten na starówce z "plakatu" (postaram się dzisiaj w dzień skoczyć do Enki i się wszystkiego dowiedzieć).
Także widzimy się w Ence o 20:30 w pełnym składzie - jak kogoś nie będzie to może się już na mieście nie pokazywać! :C
EDIT: Byłem w Ence, wszystko załatwione. Stolik ten co zwykle. Do wieczora Juventini! :lol:

W Ence jest ten kanał - ostatnio mecz z Palermo u nich na tym oglądałem (CHOLERNE LENIE, NIKT SIĘ OPRÓCZ MNIE I BOCIA NIE POFATYGOWAŁ! SESJA SESJĄ, ALE JUVE TO JUVE!), także spokojnie.
Nie robiłem żadnej rezerwacji bo mnie wczoraj do wieczora w Olsztynie nie było. Pójdziemy tam na krzywy ryj (swoją drogą zauważyłem, że i tak żadnej różnicy nie robi to czy się zapowiemy czy nie

Także widzimy się w Ence o 20:30 w pełnym składzie - jak kogoś nie będzie to może się już na mieście nie pokazywać! :C
EDIT: Byłem w Ence, wszystko załatwione. Stolik ten co zwykle. Do wieczora Juventini! :lol:
- fruwajacy
- Juventino
A myślisz, że w Ence barman do Ciebie podejdzie i powie "Przepraszam Pana bardzo, ale obowiązujące w tej chwili przepisy zabraniają palenia tytoniu w miejscach publicznych. Jestem oburzony Pańskim zachowaniem i jednocześnie proszę o opuszczenie lokalu!"?
Piwo tańsze, przyjemnie się tam mimo wszystko ogląda, a przede wszystkim płacisz od razu(co wbrew pozorom jest ważne...
). Także proszę nie marudzić i nie wymyślać
Planujesz się w końcu pojawić Centek?

Piwo tańsze, przyjemnie się tam mimo wszystko ogląda, a przede wszystkim płacisz od razu(co wbrew pozorom jest ważne...

Planujesz się w końcu pojawić Centek?