Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- mnowo
- Qualità Juventino
Cóż, blisko, ale nie ten miesiączoff pisze:"Kiedyś o Jezu chodził po świecie"-10- pisze:Jakbyś mnowo podał jeszcze tytuł tej pieśni byłbym wdzięczny!mnowo pisze:Ku pocieszeniu dusz i zbudowaniu atmosfery...
8)
Tekst - Droga do nieba nr. 512
Wersja zespołu sióstr Elżbietanek - koncert w Lourdes. Luty ubiegłego roku.

Future World Music - Aqua Vitae (przy czym są 2 wersje utworu - z chórem i bez). Epicka

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Fajne komenty ludzie dają pod tym utworem (z ciekawości luknąłem)mnowo pisze:Future World Music - Aqua Vitae (przy czym są 2 wersje utworu - z chórem i bez). Epicka
Ale żeby nie było całkowitego offtopa - zgadzam się z tym, co dzisiaj rzekł Vialli. Mimo przewagi personalnej Interu i naszej gry ze stycznia, to jak zagramy mądrze i zaangażowaniem, wtedy mamy szansę na jakikolwiek punkt. Nasi w tym sezonie mieli motywację na ekipy z Mediolanu (w końcu 4 punkty z San Siro to dobry wynik).YouTube pisze:This music is played when Chuck Norris is writing his shopping list.
B100dyShad0w 3 mies. temu 95
this music plays when chuck norris wakes up in the morning
iTzeXile13 4 mies. temu 17
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Pan Mietek
- Juventino
Vialli powiedział też o tym, o czym ja mówiłem od 6 stycznia - najbardziej potrzebny nam był pewny napastnik. Kiedy takowy przyszedł, od razu zaczęły padać bramki. Czy to oznacza, że zażegnaliśmy kryzys? Chyba za wcześnie na takie stwierdzenia ale wg mnie jesteśmy na dobrej drodze.Antichrist pisze:Ale żeby nie było całkowitego offtopa - zgadzam się z tym, co dzisiaj rzekł Vialli. Mimo przewagi personalnej Interu i naszej gry ze stycznia, to jak zagramy mądrze i zaangażowaniem, wtedy mamy szansę na jakikolwiek punkt. Nasi w tym sezonie mieli motywację na ekipy z Mediolanu (w końcu 4 punkty z San Siro to dobry wynik).
Co do meczów z Mediolańczykami, to mam nadzieję, że z obu meczów uda nam się ugrać przynajmniej 4 punkty (tak jak w rundzie jesiennej).
- Monte Cristo
- Juventino
Niech Del Neri im zafunduje cos takiego przed meczem, czy moze niech sobie wszyscy to na Youtubie zobacza. I wygrana gwarantowana.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo fajne ustawienie.według mnie tak to powinno wygladać.. gdyby był giovinco to za martineza jak znalazł.mam dobre przeczucia co do meczu.obym się nie przejechał.Łukasz pisze:
Martinez-Matri-Krasić
Marchisio-Aqua-Melo
- yanquez
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Linia ataku git, ale pomoc:Łukasz pisze:4-3-3 nie jest złym pomysłem, ale sensowne:Buczus_JuveFan pisze: Anyway... 4-3-3 to ciekawa opcja, ale wtedy do tej taktyki pasuje zestawienie Matri, Alex, Toni, a w pomocy Krasic, Melo, Marchisio
Martinez-Matri-Krasić
Marchisio-Aqua-Melo
Marchisio----------------Aquilani
--------------Melo----------------
, lub
---------------Aqua----------
Marchisio---------------Melo
Pierwsza opcja, i mamy taką "włoską Barcelonę"

- Donnie
- Juventino
Monte Cristo pisze:Niech Del Neri im zafunduje cos takiego przed meczem, czy moze niech sobie wszyscy to na Youtubie zobacza. I wygrana gwarantowana.
Ta muzyka to z Bravehearta? Niezła mowa, gdybym coś takiego usłyszał przed meczem, to prędzej by mnie zniesli martwego niż pokonanego.
Oby nasi zagrali choć w połowie tak zmotywowani.
- stahoo
- Juventino
Tyle, że Marchisio boi się piłki na połowie rywala...yanquez pisze: Pierwsza opcja, i mamy taką "włoską Barcelonę"(ostatnio gram takim ustawieniem w PESa
)

- yanquez
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie no różnią się w znaczący sposób. Ty piszesz o indywidualnych cechach piłkarzy, które determinują ich zachowanie na boisku... Mi bardziej chodziło, o podział obowiązków jeśli chodzi o rozgrywanie piłki.stahoo pisze:Tyle, że Marchisio boi się piłki na połowie rywala...yanquez pisze: Pierwsza opcja, i mamy taką "włoską Barcelonę"(ostatnio gram takim ustawieniem w PESa
)
Tak na prawdę oba wypisane przez Ciebie ustawienia nie różnią się niczym, bo Aqua raz się wraca rozgrywać, a raz operuje przed polem karnym. Marchisio raz wraca do obrony, a raz próbuje sie włączać w akcje ofensywne.
Moim zdaniem AA powinien zostać odciążony od zadań defensywnych i zająć się konstrukcją.
Ale trochę racji masz, nie da się ukryć...
- Antichrist
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z Ostatniego Mohikanina. Jakby ten gościu motywował naszych do gry, to byśmy byli na pierwszym miejscu w tabeli.Donnie pisze:Monte Cristo pisze:Niech Del Neri im zafunduje cos takiego przed meczem, czy moze niech sobie wszyscy to na Youtubie zobacza. I wygrana gwarantowana.
Ta muzyka to z Bravehearta? Niezła mowa, gdybym coś takiego usłyszał przed meczem, to prędzej by mnie zniesli martwego niż pokonanego.
Oby nasi zagrali choć w połowie tak zmotywowani.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- bajbek17
- Juventino
Wolałbym tak:yanquez pisze:
Linia ataku git, ale pomoc:
Marchisio----------------Aquilani
--------------Melo----------------
, lub
---------------Aqua----------
Marchisio---------------Melo
Pierwsza opcja, i mamy taką "włoską Barcelonę"(ostatnio gram takim ustawieniem w PESa
)
Aquilani--------------Melo
---------Sissoko----------
lub
---------Aquilani---------
Melo--------------Sissoko
Marchisio grając trójką w pomocy tym bardziej unikałby starć i rozegrań tłumacząc sobie "jest nas trzech to nie muszę się starać" a Malijczykowi braku walki nie można zarzucić. Razem z Melo harowaliby jak woły a Alberto mógłby spokojnie sobie rozgrywać. Melo czasem wspomagałby Włocha i jest git. Problem jedynie jest taki, że Momo lubi zapędzać się do przodu i w tym ustawieniu zapewne robiłby to często gdyby mu tego nie zabronił Del Neri.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Fakt. I dlatego strzela ostatnio sporo bramek. Chce sie jej szybko pozbyc - przypierniczy z calej sily i po problemie.Tyle, że Marchisio boi się piłki na połowie rywala...
Musimy to wygrac.
Make friends for life or make hardcore enemies!