BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- kiler_bandyta
- Juventino
dzis mnie nie bedzie... spotkanie z przyszla Tesciowa, moge tego nie przezyc wiec pamietajcie dobre chwile ze mna spedzone... Dj'a do klatki wrzuccie
paru borowikow zlejcie i wypijcie wodke w pszenicy tudziez zycie
Gornie Ciebie mianuje na pastora wiec wyglos mowe pozegnalna
i nakreccie na komorce to wiekopomne wydarzenie
Forza Juve!!

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- Gorn
- Juventino
ja mam wielobranżową firmę i mogę być jeszcze nawet Popem jeśli Kiler sobie tego zażyczy 

Spotkaliśmy się dzisiaj by pożegnać Kilera, który odszedł w niewyjaśnionych okolicznościach. Do dziś zastanawiamy się dlaczego ta Kolacja u teściowej była jego ostatnią. Pozostała nam jedynie nadzieja że mu smakowało.
Nie jest łatwo wypowiadać słowa pożegnania, szczególnie dla mnie, gdyż znałem go i szanowałem. Kiler był wielkim człowiekiem, znaczy się przypakowanym. Ale nie szczycił się tym, nawet któregoś dna w tunelu na meczu przestraszył się takiego chucherka jak ja
Był osobą nietuzinkową. Zawsze uśmiechnięty, wesoły, miał dla każdego dobre słowo. Nie potrafił przejść obojętnie obok osoby potrzebującej guza. Z nim można było ganiać kibiców Barcelony bluzgać przeciwników Juve.
Będziemy zawsze Cię pamiętać kiler.

Przygotowałem już przemowę na tę uroczystość. Z związku z tym iż obwiązuje zasada, że o zmarłym należy mówić tylko dobrze, przemowa ta znacznie mi się skróciłakiler_bandyta pisze: spotkanie z przyszla Tesciowa, moge tego nie przezyc wiec pamietajcie dobre chwile ze mna

Spotkaliśmy się dzisiaj by pożegnać Kilera, który odszedł w niewyjaśnionych okolicznościach. Do dziś zastanawiamy się dlaczego ta Kolacja u teściowej była jego ostatnią. Pozostała nam jedynie nadzieja że mu smakowało.
Nie jest łatwo wypowiadać słowa pożegnania, szczególnie dla mnie, gdyż znałem go i szanowałem. Kiler był wielkim człowiekiem, znaczy się przypakowanym. Ale nie szczycił się tym, nawet któregoś dna w tunelu na meczu przestraszył się takiego chucherka jak ja

Był osobą nietuzinkową. Zawsze uśmiechnięty, wesoły, miał dla każdego dobre słowo. Nie potrafił przejść obojętnie obok osoby potrzebującej guza. Z nim można było ganiać kibiców Barcelony bluzgać przeciwników Juve.
Będziemy zawsze Cię pamiętać kiler.
- gil
- Juventino
trochę z innej beczki: na Warszawskiej utworzyli pub sportowy na miejscu Malawi. Mają tam jakiś telebim, salę dla palących i niepalących, na pewno jest też Cyfra+. Na przyszłość jakby nie było gdzie oglądać można się zainteresować.
- białas
- Juventino
rezerwacja na Inter tam gdzie zawsze.
Lista obecności:
1. Judzio
2. białas
3. Winner?
4. Tigmar?
5. Dagmara
6. gil + Justyna
7. Gorn?
8. Kiler?
9. Julita
10. Krzysiek?
11. Kuźma?
12. pezet (wiedziałem, że o kimś zapomniałem
)
13. Negri
Lista obecności:
1. Judzio
2. białas
3. Winner?
4. Tigmar?
5. Dagmara
6. gil + Justyna
7. Gorn?
8. Kiler?
9. Julita
10. Krzysiek?
11. Kuźma?

13. Negri
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2011, 07:00 przez białas, łącznie zmieniany 4 razy.
- Dagmara
- Juventino
- kiler_bandyta
- Juventino
mnie mialoby nie byc ? tylko nie mdlejcie na moj widok
Gornie mi tez kolezanke przyprowadz 

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- białas
- Juventino
:rotfl: :rotfl:gil pisze:zamknij ryj KilerTy podobno masz narzeczoną i teściową...
Pewnie i tak nie przyleziesz bo wiecznie Ciebie nie ma
Aktualizacja:
1. Judzio
2. białas
3. Winner
4. Tigmar
5. Dagmara
6. gil + Justyna
7. Gorn + Ania
8. Kiler
9. Julita
10. Krzysiek?
11. Kuźma?

13. Negri
14. JuveXantiv + dziewczyna
15. dominiccos
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2011, 22:23 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.