Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- Darius19
- Juventino
Jest na to sposób sklonujmy kilelona jeszcze razy 3 i o obronę nie trzeba się będzie martwić :C Dobra a tak na serio ja się tylko obawiam aby gra naszych w reprezentacji nie odbiła się później w niedzielnym meczu. Bo o ile dobrze pamiętam naszych do reprezentacji powołano 6 a z Interu jednego albo dwóch. Obym się mylił i nie miało to znaczenia w niedzielnym meczu 

FORZA JUVE
- evilboy
- Juventino
2:3 dla interu, tak mi się śniło. Czuję, że będzie motywacja, będzie power i dobra gra, i że nie damy się "rozjechać". Ale chyba to nie wystarczy na inter...
@rammstein: jak Cie kocha, to powinna zrozumieć, że są rzeczy ważne i ważniejsze
@rammstein: jak Cie kocha, to powinna zrozumieć, że są rzeczy ważne i ważniejsze
- Campione d'Europa
- Juventino
?Darius19 pisze:Dobra a tak na serio ja się tylko obawiam aby gra naszych w reprezentacji nie odbiła się później w niedzielnym meczu. Bo o ile dobrze pamiętam naszych do reprezentacji powołano 6 a z Interu jednego albo dwóch. Obym się mylił i nie miało to znaczenia w niedzielnym meczu
Z Interu powołanych jest na mecze towarzyskie 11 zawodników, więc jeśli na kimś ma się odbić gra w reprezentacji to bardziej na Interze niż na Juve.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Fonczek1947 pisze:A z kobitą nie możesz obejrzeć?rammstein pisze:a ja chyba nie obejrze, bo akurat 13 lutego wypada rocznica zwiazku z moją dziewczyna;p no nic szkoda, ale wynik bede sledzil w telefonie i wierzę, ze dadzą radę
no niby tak, ale na ten dzien zaplanowany mamy taki pewny wyjazd i nie byloby nawet mozliwosci obejrzenia tego meczu;) poza tym ona raczej sie wkurza jak przy niej ogladam mecze;devilboy pisze: @rammstein: jak Cie kocha, to powinna zrozumieć, że są rzeczy ważne i ważniejsze
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Darius zapomniał, że są jeszcze inne reprezentacje niż ta WłoskaCampione d'Europa pisze:?Darius19 pisze:Dobra a tak na serio ja się tylko obawiam aby gra naszych w reprezentacji nie odbiła się później w niedzielnym meczu. Bo o ile dobrze pamiętam naszych do reprezentacji powołano 6 a z Interu jednego albo dwóch. Obym się mylił i nie miało to znaczenia w niedzielnym meczu
Z Interu powołanych jest na mecze towarzyskie 11 zawodników, więc jeśli na kimś ma się odbić gra w reprezentacji to bardziej na Interze niż na Juve.

Cięzko będzie.... :doh: miejmy nadzieję, ża nasi chłopcy zepną pośladki i nie dadzą się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do 0.

- Pan Mietek
- Juventino
Vidić oszczędza energię na derby Dlaczego Krasić tak nie może
:!: Niech go ktoś powstrzyma :!: Chłop zabiegany jest już teraz co widać a ma jeszcze się produkować w meczu towarzyskim 

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ponoć Milos ma złapać kontuzję po dwóch minutach meczu, wszystko jest pod kontrolą.Mietson pisze:Vidić oszczędza energię na derby Dlaczego Krasić tak nie może:!: Niech go ktoś powstrzyma :!: Chłop zabiegany jest już teraz co widać a ma jeszcze się produkować w meczu towarzyskim
FORZA JUVE!!!
- @D@$
- Juventino
Nie wiem skąd aż taka krytyka Sorensena, właśnie na taki mecz potrzeba kogos pewniejszego w defensywie a takim jest prędzej Duńczyk niż Zdenas. Grygerę broni tylko to, że przeważnie grał dobrze przeciwko Interowi, ale boję się, że zrobi jakiegoś babola.lenor pisze:No nie ulega wątpliwości, że po koszmarnym występie Sorensena, DN nie może dać mu szansy w tak ważnym meczu. Właśnie tylko kto za niego.
W obwodzie jest jeszcze Hasan. Motta? Lepiej nie, bo zostawia za dużo miejsca, co przy Eto'o moze sie skonczyc tragicznie.
- Eric6666
- Juventino
dobra gra? Juve jeżeli wygra to zapewne dlatego ( jak zawsze z wielkimi ), że będzie psuł grę, co automatycznie będzie niszczyło akcje Interu.evilboy pisze:2:3 dla interu, tak mi się śniło. Czuję, że będzie motywacja, będzie power i dobra gra, i że nie damy się "rozjechać". Ale chyba to nie wystarczy na inter...
- M.R.
- Juventino
Bo nasi działacze nie mają jaj żeby się postawić tak jak zrobił to Manchester.Mietson pisze:Vidić oszczędza energię na derby Dlaczego Krasić tak nie może:!: Niech go ktoś powstrzyma :!: Chłop zabiegany jest już teraz co widać a ma jeszcze się produkować w meczu towarzyskim
Czy mecz z Interem coś zmieni w drużynie ? Zobaczymy w następnych meczach z mniej renomowanymi drużynami - odpowiednio Lecce na wyjeździe i Bologna w Turynie. Oby po zwycięskim meczu z Interem nadeszła dobra i równa gra. Oby

- Pan Mietek
- Juventino
Nie wyciągaj pochopnych wniosków. Przede wszystkim, Milos jest kapitanem a poza tym, jeśli on sam chce zagrać w tym meczu to nasi działacze nie powinni robić mu problemów. Ale nie wiadomo z czego dokładnie to wynika więc nie pisz od razu, że działacze nie mają jaj.M.R. pisze:Bo nasi działacze nie mają jaj żeby się postawić tak jak zrobił to Manchester.Mietson pisze:Vidić oszczędza energię na derby Dlaczego Krasić tak nie może:!: Niech go ktoś powstrzyma :!: Chłop zabiegany jest już teraz co widać a ma jeszcze się produkować w meczu towarzyskim
Czy mecz z Interem coś zmieni w drużynie ? Zobaczymy w następnych meczach z mniej renomowanymi drużynami - odpowiednio Lecce na wyjeździe i Bologna w Turynie. Oby po zwycięskim meczu z Interem nadeszła dobra i równa gra. Oby
W każdym razie, (wypoczęty) Milos by się przydał. Aqua może jeszcze zostać zawieszony czy już podjęto decyzję, że nie będzie karany?