Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- alex1897
- Juventino
Witam mam pytanie dotyczące jakości tych koszulek...
Czy nadruki będą w miarę dobrze wykonane (chodzi o to czy szybko się nie spiorą) i czy materiał tych koszulek jest dość mocny/gruby....
z góry dzięki za informacje
Czy nadruki będą w miarę dobrze wykonane (chodzi o to czy szybko się nie spiorą) i czy materiał tych koszulek jest dość mocny/gruby....

- stahoo
- Juventino
Cześć. Mam koszulkę z akcji, z przed roku (albo i więcej, z przed 2?) i nadruki anrazie ani trochę się nie sprały. Co do drugiego pytania- od noszenia sie nie rozerwie, jak zachaczysz o gwóźdź będzie gorzej... Co miałeś na myśli pisząc mocny/gruby?alex1897 pisze:Witam mam pytanie dotyczące jakości tych koszulek...

- marek.siedlce
- Juventino
Pewnie flanelęstahoo pisze:Cześć. Mam koszulkę z akcji, z przed roku (albo i więcej, z przed 2?) i nadruki anrazie ani trochę się nie sprały. Co do drugiego pytania- od noszenia sie nie rozerwie, jak zachaczysz o gwóźdź będzie gorzej... Co miałeś na myśli pisząc mocny/gruby?alex1897 pisze:Witam mam pytanie dotyczące jakości tych koszulek...

Koszulki Fruit Of The Loom są dobrej jakości

FORZA JUVE !!!
- Bezimienny
- Juventino
wzór 1; kolor: granatowy; Rozmiar L;
wzór 3; żółty; Rozmiar L;
wzór 3; żółty; Rozmiar L;
- juveninhoo
- Juventino
Poproszę wzór 4, rozmiar L.
"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- Nicolas
- Juventino
Hehe niestety mnie brakuje na liście, a zapisywałem się 7 lutego
Żeby nie było jakiś wałów , że ja koszulinki nie dostanę...choć byłem wcześniej niż niektórzy(choć to może być zwykłe przeoczenie mnie ;d)
wzór 3 żółty XL- 1sztuka!!
:evil:
PS - Jeszcze CI PW wczoraj wysłałem ..
<niecierpliwy>
Żeby nie było jakiś wałów , że ja koszulinki nie dostanę...choć byłem wcześniej niż niektórzy(choć to może być zwykłe przeoczenie mnie ;d)
wzór 3 żółty XL- 1sztuka!!
:evil:
PS - Jeszcze CI PW wczoraj wysłałem ..

- A_Lisowski
- Juventino
Poproszę wzór 4, rozmiar L.
- Filip
@faja - A jak ktoś z wymienionych tam osób nie zapłaci to będziemy łaskawie czekać aż to zrobi czy poprostu zamiawiasz tyle ile jest wpłaconych?
- kosciu88
- Juventino
W akcji z Longami raczej przedłożono, teraz mam nadzieje ze tak nie będzie.Darius19 pisze:Z tego co z poprzednich akcji jeśli ktoś nie wpłacił do końca ustalonego terminu to nie zamawiano dla niego koszulek. Raczej terminów wpłat nie przedłużano :snooty:
- wiruseczek
- Juventino
ja niestety muszę się wycofać... 
lista chętnych na wzór 3
kolor żółty:
13. wiruseczek L

lista chętnych na wzór 3
kolor żółty:
13. wiruseczek L
- Darius19
- Juventino
Z tego co faja zapewniał to podobno ma nie być przedłużania zresztą miesiąc wystarczy chyba największym spóźnialskim na wpłacenie pieniędzykosciu88 pisze:W akcji z Longami raczej przedłożono, teraz mam nadzieje ze tak nie będzie.Darius19 pisze:Z tego co z poprzednich akcji jeśli ktoś nie wpłacił do końca ustalonego terminu to nie zamawiano dla niego koszulek. Raczej terminów wpłat nie przedłużano :snooty:
FORZA JUVE