F1 - Robert Kubica

W tym pokoju możesz podyskutować z kibicami na temat innych dyscyplin sportowych.
ODPOWIEDZ
Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 15:33

biedny Robert :((( I tak jesteś najlepszy!!! 3maj się Robert!!!!!

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 15:42

Pluto pisze:Wszyscy kibice z Polski konkretnego strzala w pysk dostali.
Tak, bo w tej sytuacji najważniejsi są kibice z Polski. No ja... :doh:

EDIT:
Nie, najważniejszy jest nasz Robert! Biegnij, biegnij do tego szpitala i pomóż w operacji!
Podziękuj panu bozi, że nie dał Ci na tyle rozumu żebyś zrozumiał, jak bardzo żałosnym jesteś człowiekiem.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2011, 15:56 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 15:49

Nie, najważniejszy jest nasz Robert! Biegnij, biegnij do tego szpitala i pomóż w operacji!

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 17:39

Pluto pisze:Nie, najważniejszy jest nasz Robert! Biegnij, biegnij do tego szpitala i pomóż w operacji!
naprawdę przestań się ośmieszać..

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 18:21

Wybaczcie wyrocznie moralności, że nawet nie próbowałem udawać, że cała sytuacja nie obchodzi mnie w innym kontekście niż jego starty w F1 i weekendowa rozrywka. Zapalcie w oknach świeczki, wypiszcie, które miejscowości łączą się w bólu z rodzicami Kubicy i przywiążcie do samochodów czarne wstążki na znak narodowej żałoby. Hipokryci cholerni. :ok:

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 18:31

Niech źródło Twojej szczerości i uczciwości lepiej się już wyczerpie.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 18:40

Pluto pisze:Wybaczcie wyrocznie moralności, że nawet nie próbowałem udawać, że cała sytuacja nie obchodzi mnie w innym kontekście niż jego starty w F1 i weekendowa rozrywka. Zapalcie w oknach świeczki, wypiszcie, które miejscowości łączą się w bólu z rodzicami Kubicy i przywiążcie do samochodów czarne wstążki na znak narodowej żałoby. Hipokryci cholerni. :ok:
Weź już przestań płakać...
Szkoda utalentowanego zawodnika, których niezwykle mało w tym smutnym jak pinda kraju...

Robert wróci do F1 w ciągu dwóch miesięcy!

Nathan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 19:45

Panowie czy ktoś bieglejszy we włoskim mógłby nieco przetłumaczyć?

Stupidity is immortal, so, some would live eternally.
Terribilis... Est... Locus... Iste...
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 19:56

Współczuję Robertowi i liczę na jego szybki powrót do pełni zdrowia i ścigania na najwyższym światowym poziomie :pray:

Różne wieści płyną do nas z Włoch, ale na szczęście te najgorsze już zostały zdementowane. Mam nadzieję, że w ciągu kilku tygodni nie będzie śladu po tym wypadku.

Swoją drogą widać, że mimo zaciekłej walki na torach cała ekipa F1 jest bardzo solidarna:

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Pietrow ... omosc.html

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kierowc ... omosc.html

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 20:29

Pluto pisze:Z całym szacunkiem ale to się kwalifikuje do czołówki zestawienia "kariery złamane w najbardziej durny sposób". Już nawet bez znaczenia czy mu tą reke amputuja czy nie. Zanim go poskladaja, zanim sie zrosnie, rehabilitacja... :doh:
A jeszcze wczoraj czlowiek sie ekscytowal, ze dobre czasy w testach, ze za chwile rusza sezon... jezuuu. Wszyscy kibice z Polski konkretnego strzala w pysk dostali.
Czemu "kariery złamane w najbardziej durny sposób"? Co dla Ciebie jest durnego w tym, że człowiek jest sportowcem z krwi i kości, że robi w życiu to, co kocha, że mimo milionowych kontraktów na starty w F1, ściga się za darmolca w mało znanych rajdach?

Dziw bierze, że potrafisz takie coś nazwać zachowaniem durnym. Dla mnie durni są ci pseudosportowcy, nastawieni wyłącznie na kasę frajerzy, których wykonywana przez nich praca nudzi i męczy, którzy nie mają w tym żadnej pasji...

A potem się dziwisz, że nasi grajkowie śmieją się w najlepsze, kiedy grają jak patałachy, a Parma łoi im tyłki.

Co do Roberta - operacja dobiegła końca, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Niech wraca i nadal robi to, co kocha.

edit:
deszczowy pisze:Jakbym Cię nie trawił, tak rację przyznać muszę. Żal chłopaka niesamowicie, ale to w sporej mierze jego głupota :/
Sam jesteś gupi! Jego błąd na torze, ale też pechowa reakcja barierek. A wszystko przez to, że stał tam kościół. Zagłosuję na Palikota.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2011, 20:54 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 20:34

Pluto pisze:Wybaczcie wyrocznie moralności, że nawet nie próbowałem udawać, że cała sytuacja nie obchodzi mnie w innym kontekście niż jego starty w F1 i weekendowa rozrywka. Zapalcie w oknach świeczki, wypiszcie, które miejscowości łączą się w bólu z rodzicami Kubicy i przywiążcie do samochodów czarne wstążki na znak narodowej żałoby. Hipokryci cholerni. :ok:
Równie dobrze mogę napisać tak o 11 września gdy ludzie zapalili świeczki na całym świecie, tak samo po co te krzyże i żałoby po spadnięciu tutka? To mnie na przykład nie obchodziło?

Co do Roberta, dwa razy już udowodnił, że da się wyjść z ciężkich opresji wierzę, że tym razem też tak będzie. Według najnowszych doniesień jest dobrze, jeżeli można w ogóle coś takiego napisać w obecnym stanie rzeczy.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 20:47

Pluto pisze:Z całym szacunkiem ale to się kwalifikuje do czołówki zestawienia "kariery złamane w najbardziej durny sposób". Już nawet bez znaczenia czy mu tą reke amputuja czy nie. Zanim go poskladaja, zanim sie zrosnie, rehabilitacja... :doh:
A jeszcze wczoraj czlowiek sie ekscytowal, ze dobre czasy w testach, ze za chwile rusza sezon... jezuuu. Wszyscy kibice z Polski konkretnego strzala w pysk dostali.
Jakbym Cię nie trawił, tak rację przyznać muszę. Żal chłopaka niesamowicie, ale to w sporej mierze jego głupota :/

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:08

Sezon ma z głowy raczej :? mówi się ze rehabilitacja ma trwać ok. roku.

Zero szacunku dla Pogby
daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:20

Nie można stwierdzić, że wina w 100% leży po stronie Roberta i jego głupoty. Przecież nie uległ takiemu wypadkowi jak swego czasu Maciej Zientarski gdzie ten "popisał się" skrajną nieodpowiedzialnością. Robert nie raz powtarzał, że uwielbia rajdy i nie było wykluczone, że będzie chciał w nich startować w przyszłości na poważnie. Ja się podpiszę pod tym co napisał evilboy. Kubicę spotkał pech podczas robienia tego co kocha. Więc koledzy nie bądźcie tacy surowi w osądach. A winę ponosi po części sam Robert, jego team, samochód oraz warunki. Pewnie teraz Lotus Renault wpisze w jego kontrakt zakaz startów w tego typu rajdach, szkoda żę nie zrobili tego wcześniej. No ale teraz każdy jest już mądrzejszy...

Ściskajmy kciuki za człowieka, który dzięki swoim umiejętnościom, talentowi i determinacji przyniósł nam już wiele radości. Forza grande Roberto!

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 00:22

Panowie, zapomnieliście, że Kubica to kierowca rajdowy? Myślicie, że jak on trenuje poza sezonem F1, żeby utrzymać się w dobrej formie? Wyłącznie na symulatorze? Krytykowanie go za udział w rajdzie jest głupotą. Takie zdarzenia to po prostu ryzyko zawodowe. Podobno rehablitacja dłoni może zająć nawet rok, więc nie liczcie na występy Roberta w tym sezonie.

Obrazek
ODPOWIEDZ