LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- romek20.20
- Juventino
angelino pisze:w niedzielę to do Kościoła pomodlić się za grajków, a na mecz to w sobotę :lol:romek20.20 pisze:w niedzielę powinienem być
a no tak, myślałem że mecz w niedzielę

na meczu jestem
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- CzarnyZkultury
- Juventino
beze mnie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mecz jest w sobotę, gdzie tifosi ma największy ruch, więc już dziś powinnśmy coś zarezerwować :roll: żeby się nie tułać po schodach itp... wystarczy przegrywać i zamiast 25 os. (lazio), amy ledwo 8? Ja rozumiem, że jesteśmy w bagnie ale bycie z klubem nie polega tylko na kibicowaniu kiedy wszystko jest ok...niektorzy to się chyba rozpłyneli po tych porażkach :roll:
Żebym miał oglądać tą żenade jeszcze kilka razy z rzędu, to odmówienie oglądania sobie Juventusu będzie ostatnią rzeczą jaką zrobiłbym w życiu...
20.45 -SOBOTA- TIFOSI
Aktualna lista:
1. angelino
2. Dragon
3. DYZIO_STW
4. CinO
5. Darius19
6. luzny86
7.romek20.20
8.Maly
9.kuba90
Żebym miał oglądać tą żenade jeszcze kilka razy z rzędu, to odmówienie oglądania sobie Juventusu będzie ostatnią rzeczą jaką zrobiłbym w życiu...
20.45 -SOBOTA- TIFOSI
Aktualna lista:
1. angelino
2. Dragon
3. DYZIO_STW

4. CinO
5. Darius19
6. luzny86

7.romek20.20
8.Maly
9.kuba90

- Dragon
- Qualità Juventino
W niedzielę o 10 mam kolosa o 11.30 egz. z fizjologii,którym straszą od pól roku. Kwestia ustawienia sobie priorytetów...mecz trwa 2 godz. doba ma 24.kuba90 pisze:Dragon, ja myślę, że to m.in. przez sesję, ja sam nie chodziłem jakiś czas przez nadmiar nauki. Miejmy nadzieję, że forma i frekwencja wrócą szybko do normy

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
jeśli nie rozchoruje się gorzej to będę, ale po tym jak się czuje przewiduje, że będzie ok. Zaraz zarezerwuje cosik i dam znać.
Jest nas 10 osób więc zarezerwowałem małego vipa za 50zł. Na moje nazwisko od 20 15, Canal Sport 2
Jest nas 10 osób więc zarezerwowałem małego vipa za 50zł. Na moje nazwisko od 20 15, Canal Sport 2
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2011, 20:58 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 1 raz.
- romek20.20
- Juventino
Dragon pisze:wystarczy przegrywać i zamiast 25 os. (lazio), amy ledwo 8? Ja rozumiem, że jesteśmy w bagnie ale bycie z klubem nie polega tylko na kibicowaniu kiedy wszystko jest ok...niektorzy to się chyba rozpłyneli po tych porażkach :roll:
a niektórzy to popłynęli jak się dowiedzieli, że na lecha nie pojadą, a na mecze wcześniej przychodzili, żeby się zapoznać( wiadomo o kogo chodzi)...
a propo przychodzenia na mecze, to że Juve jest w najgorszym dołku od 2 sezonów, to nie znaczy żeby się odwracać od klubu, a chociaż duchowo ich wspierać( bo na tyle nam rzeczywistość pozwala), i co, na inter znowu zbiora sie ludzie a potem będzie to samo...
skoro ludzie z lubelskiej pakiety mają gdzies to wszystko, to proponuję przerzucić sie na barcelone, sukcesy i dobra gra gwarantowana
PS. ten mały sap jest skierowany do osób, które w preta totalnie juz sobie walą, a nie do tych co pracują itp... Dziekuje za uwage :-D
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
- DYZIO_STW
- Juventino
Ja wpadnę ... jestem na 99 % w lbn w sobotę.
EDIT : Romek - ładny pocisk ...
zgadzam się z Tobą.
EDIT : Romek - ładny pocisk ...

W sumię ... bo na "hity" z chelsea, bayernem, realem i city już nie ma co liczyć na razie ...romek20.20 pisze: i co, na inter znowu zbiora sie ludzie a potem będzie to samo...
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Dragon
- Qualità Juventino
20.45 -SOBOTA- TIFOSI (Mały VIP ROOM- 50zł)
Aktualna lista:
1. angelino
2. Dragon
3. DYZIO_STW
4. CinO
5. Darius19
6. luzny86
7.romek20.20
8.Maly
9.kuba90
10.Bartuś
do jutra...
Aktualna lista:
1. angelino
2. Dragon
3. DYZIO_STW
4. CinO
5. Darius19
6. luzny86

7.romek20.20
8.Maly
9.kuba90
10.Bartuś
do jutra...

- Bukol87
- Juventino
Ja pierdziele jak widzę taką frekwencję to mnie skręca. Tu człowiek już do tematu nie wchodzi, żeby sobie smaka i dobrych chwil nie przypominać w zacnym lubelskim gronie, bo wie, że nie może dołączyć, a ludzie na miejscu jakieś fifarafy wymyślają.
Shame on you Lublinie.
Pozdrowienia z Podkarpacia.
Shame on you Lublinie.
Pozdrowienia z Podkarpacia.
- Dragon
- Qualità Juventino
No niestety bukol, brakuje takich jak Ty. Wyniki odegrały swoją rolę, bo ja wiem doskonale, kto naprawdę nie może, a komu się nie chce bo jesteśmy w strasznym dołku.
Jakby jednak nie patrzeć, należą nam się brawa, że jeszcze ciągniemy ten wózek. Na tle innych miast wypadamy bardzo dobrze, gdzie on mają problem z zebraniem się w ogóle. Dziwi bardzo sytuacja Poznania i Warszawy, gdzie jak wiemy mają nieporównywalnie więcej kibiców niż my.
Może ktoś się jeszcze skusi? Śnieg stopniał
Jakby jednak nie patrzeć, należą nam się brawa, że jeszcze ciągniemy ten wózek. Na tle innych miast wypadamy bardzo dobrze, gdzie on mają problem z zebraniem się w ogóle. Dziwi bardzo sytuacja Poznania i Warszawy, gdzie jak wiemy mają nieporównywalnie więcej kibiców niż my.
Może ktoś się jeszcze skusi? Śnieg stopniał