Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS
- typkens
- Juventino
Kolejna ręka w polu karnym i kolejny raz sędzia zabiera nam punkty. Nie wierze, że Alex nie wykorzystałby tego karnego. Mecz życia wg. mnie.
Arbitermo 2 - 1 Juventus :s
P.S. Robi ktoś już może kompilację z nieprzyznanymi karnymi w tym sezonie?
Arbitermo 2 - 1 Juventus :s
P.S. Robi ktoś już może kompilację z nieprzyznanymi karnymi w tym sezonie?
- Bartek88
- Juventino
@Deszczowy: Twoj wielki antytalent Marchisio, ktorego jestes przeciwnikiem strzelil jedynego gola w meczu, a vel Grosso zmascil tyle podan i dosrodkowan, ze nawet policzyc sie nie dalo, a gdy zszedl od razu gra zaczela sie lepiej kleic, ale to JA gadam bzdury, tak?
//Wiecie, dlaczego wygrywalismy na poczatku? Del Neri wprowadzil 4-4-2, zagralismy kilka meczy, przeciwnicy wyrobili sobie opinie o nas i teraz jestesmy tak przewidywalni, ze mozna nas blokowac jak dziecko. I nie wiem czy Del Neri jest taki infantylny, ze nie chce niczego zmienic czy po prostu jest slepy i tego nie widzi.
//Wiecie, dlaczego wygrywalismy na poczatku? Del Neri wprowadzil 4-4-2, zagralismy kilka meczy, przeciwnicy wyrobili sobie opinie o nas i teraz jestesmy tak przewidywalni, ze mozna nas blokowac jak dziecko. I nie wiem czy Del Neri jest taki infantylny, ze nie chce niczego zmienic czy po prostu jest slepy i tego nie widzi.

Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 22:40 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- pakman
- Juventino
Powinnismy strzelic 3-4 bramki i to spokojknie .... i reka w polu karnym Palermo - no ale po co odgwizdywac karnego ??????? Matri na plus !
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- JuveForeverPoznan
- Juventino
nic tylko
i :płaczę:
nasze boki defensywy to najwieksza pomylka wszechczasow. nie dosc ze tracimy mase bramek to jeszcze dosrodkowac nie potrafia :doh: kiedy wreszcie zarzad to sobie wbije do glowy? potrzebujemy bocznych obroncow, i to nie jakiegos Motte czy traore, ale solidnych zawodnikow. druzyne zaczyna sie budowac od defensywy,potem srodek i atak!
jestesmy strasznie nieskuteczni, Krasic powinien popracowac nad strzalem! na porazke zlozyla sie defensywa, brak skutecznosci i arbiter, wszystkie plagi naraz :C czeka nas ciezka koncowka sezonu, na szczescie rywale graja dla nas. ale o LM mozemy chyba zapomniec :płaczę:

nasze boki defensywy to najwieksza pomylka wszechczasow. nie dosc ze tracimy mase bramek to jeszcze dosrodkowac nie potrafia :doh: kiedy wreszcie zarzad to sobie wbije do glowy? potrzebujemy bocznych obroncow, i to nie jakiegos Motte czy traore, ale solidnych zawodnikow. druzyne zaczyna sie budowac od defensywy,potem srodek i atak!
jestesmy strasznie nieskuteczni, Krasic powinien popracowac nad strzalem! na porazke zlozyla sie defensywa, brak skutecznosci i arbiter, wszystkie plagi naraz :C czeka nas ciezka koncowka sezonu, na szczescie rywale graja dla nas. ale o LM mozemy chyba zapomniec :płaczę:
- Filip.Szewczyk10
- Juventino
juz mam cholernie, serdecznie dosccc !
- strong return
- Juventino
Ale będzie po tym meczu, że nie mieliśmy szczęścia, że zmierzamy z pewnością w dobrym kierunku w stronę zwycięstw, że musimy wygrywać następne spotkania.
Rzeczywiście-nie wiedzieć czemu po trzech już ponad tygodniach piłkarzom Juventusu znowu chciało się grać(czy to była kwestia np. tego, że skoro nie ma Amauriego, to jest sens dogrywania piłek do napastnika-taka podświadoma?), ale a to bramkarz wybronił, a to Martinez nie jest egzekutorem, a Momo nie umie kopnąć prosto. Brak jakości. Zresztą graliśmy nieźle zmuszając Palermo do obrony przez jakieś dwadzieścia minut drugiej połowy. Widać to za mało, a poza tym trzeba było wygrywać z ogórkami. Teraz wygląda na to, że na pobudkę jest już "trochę" za póżno.

Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 22:43 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wynik do przewidzenia, jak tam spadkowicze sobie radzą ? Jeszcze trochę i nas Lecce prześcignie :lol:
Już nic nie wskazuje na to, że zasmakujemy ligi mistrzów w przyszłym sezonie, więc jedyne co pozostało to modlić się abyśmy gdzieś na dole tabeli nie skończyli. Większe szanse, że polecimy w dół niż w górę.
W niedzielę baty od Cagliari
Już nic nie wskazuje na to, że zasmakujemy ligi mistrzów w przyszłym sezonie, więc jedyne co pozostało to modlić się abyśmy gdzieś na dole tabeli nie skończyli. Większe szanse, że polecimy w dół niż w górę.
W niedzielę baty od Cagliari

- KondzioJuveFans
- Juventino
dzisiaj wg mnie na boisku najlepszy Marchisio ! biegał , walczył i nawet gola strzelił , jemu zależy na tym aby grać jak najlepiej a takich piłkarzy teraz potrzebujemy. Barzagli zagrał bardzo dobrze i to jego wole na prawej obronie niż Gryg... chociaż to nominalny stoper. Co jak co ale Krasić dzisiaj nie zagrał najgorzej. Matri na pustą zrobił wszystko co mógł tylko ten Bovo był dobrze ustawiony , mam nadzieję , że Matri zgra się z drużyną i będzie strzelał gole !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Piotr21
- Juventino
Ludzie przestancie jechac na sedziow.Wszedzie szukacie wymowki.Spojrzcie prawdzie w oczy nasi aktorza klada sie na tym boisku i oczekuja tylko wolnego i karnego.Nie mowie ze nie bylo karnego ale ogarnijcie sie i zobaczcie ze ten klub nie ma stylu nie wiedza jak grac co grac i nie wiem czy oni wiedza w CO GRAJA i za co dostaja pieniadze.Wiecznei sedziowie na nas zle patrza krzywdza nas. Ludzie ten klub to namiastka zespolu i tyle.
- LuckyLuciano
- Juventino
To jest straszne. Juventus dał nadzieje nawet na wygraną po tym zrywie pod koniec pierwszej i na początku drugiej, a później było już tylko gorzej. A zaraz k**wa będą wywiady o pechu, braku szczęścia, dobrej grze zespołu, poprawie i ogólnej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiedy jest źle a nawet koszmarnie. Jeszcze jak nas Calgiari orżnie to będzie załamka, Juve stanie się obiektem żartów, a po jakimś czasie zapomnianym wielkim klubem.
Ave Juve! Ave!
- marek.siedlce
- Juventino
Kolejny etap zatapiania mojego ukochanego klubu. I niech nikogo nie zmyli w miarę ładna dla oka gra...
1. Grosso i Grygera nie są nawet w 30% bocznymi obrońcami. To pokraki, które nie potrafią dośrodkować.
2. Sissoko jak ma dawać takie zmiany, to już lepiej żebyśmy kończyli w dziesięciu, jeżeli Aqua nie ma siły grać.
3. Proponuję przejść na 4-5-1 albo 3-5-2, bo 4-4-2 jak widać się nie sprawdza. Nic nie stracimy przez zmianę taktyki.
4. Del Neri WON - chcę trenera z najwyższej półki.
5. Marotta Won - Moggi WRÓĆ
1. Grosso i Grygera nie są nawet w 30% bocznymi obrońcami. To pokraki, które nie potrafią dośrodkować.
2. Sissoko jak ma dawać takie zmiany, to już lepiej żebyśmy kończyli w dziesięciu, jeżeli Aqua nie ma siły grać.
3. Proponuję przejść na 4-5-1 albo 3-5-2, bo 4-4-2 jak widać się nie sprawdza. Nic nie stracimy przez zmianę taktyki.
4. Del Neri WON - chcę trenera z najwyższej półki.
5. Marotta Won - Moggi WRÓĆ
FORZA JUVE !!!