Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS
- Shady
- Juventino
dostał żółtą niesłusznie moim zdaniem, to był faul, ale jego pierwszy i na dodatek nie miał intencji ataku na przeciwnika a ewidentnie na piłkę. Wytrzyma do 70 minuty, wejdzie Momo i nic się nie zmieni. Beznamiętnie do tego podchodzę, bardziej się martwię jego przyjęciem piłki, bo dwa razy przyjmuje tak samo i za drugim razem mało się to nie skończyło stratą przed polem karnymmnowo pisze:Ja jeszcze mam nadzieję na jedno: że Melo nie strzeli szajba i że nie wywinie jakiegoś numeru w drugiej połowie... bo coś się póki co zanosi na to.
2 POST:
przestań "JASNOWIDZU"KondzioJuveFans pisze:w drugiej połowie , albo to zremisujemy lub wygramy albo zostaniemy rozgromieni !
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Del Neri chyba postradał zmysły... wpuszcza Sissoko za Alberto kiedy gonimy wynik!!! 
Już wogole nie mowiac ze nie powinien scagac Matriego.

Już wogole nie mowiac ze nie powinien scagac Matriego.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 22:34 przez Buczus_JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Czy Aquilani nie jest w stanie rozegrać pełnych 90 minut? Bo rozumiem, że może nie grał bajecznie, ale żeby za niego Sissoko wszedł? Bez sensu jak dla mnie.
Podobnie zdjęcie Matriego... Lepiej było zdjąć Krasicia i Martineza na prawą... Ech...
Podobnie zdjęcie Matriego... Lepiej było zdjąć Krasicia i Martineza na prawą... Ech...
- KondzioJuveFans
- Juventino
Sissoko drewno i tyle w temacie ....
Del Neri ściąga Matriego i zero ruchu po tej zmianie w ataku.... mamy świetnego taktyka.... szkoda , że tak się skończyło :doh:
Del Neri ściąga Matriego i zero ruchu po tej zmianie w ataku.... mamy świetnego taktyka.... szkoda , że tak się skończyło :doh:
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Czekam tylko kiedy napiszecie ze Marchisio grał zle... :lol:Push3k pisze:Biorąc pod uwagę przebieg całego meczu to można było tu spokojnie wygrać...
Szkoda, tyle walki i nic...
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Kurde. Jesli w przyszlej kolejce na wyjezdzie granej wydyma nas Cagliari, spadamy na 9 miejsce. slownie: DZIE WIĄ TE. Nie wiem ile mozna znosic upokorzen... ale jest coraz gorzej. A myslalem ze gorzej byc nie moze. :roll:
BESTER MANN, BESTEEER !