Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
O marności....
od 30 min zaczynaliśmy mecz dopiero.
Jak już kiedyś pisałem realizujemy nasz scenariusz czyli dłuuuuga piła do napadziora i nic. Dośrodkowanie dośrodkowanie 0 pozytku. Czy Del Neri nie zna innej taktyki?
http://levytv.pl/viewpage.php?page_id=2
link do pol relacji kto nie znalazł.
od 30 min zaczynaliśmy mecz dopiero.
Jak już kiedyś pisałem realizujemy nasz scenariusz czyli dłuuuuga piła do napadziora i nic. Dośrodkowanie dośrodkowanie 0 pozytku. Czy Del Neri nie zna innej taktyki?

http://levytv.pl/viewpage.php?page_id=2
link do pol relacji kto nie znalazł.
- jakku1
- Juventino
Znow mnie wkurza sedzia. Jak mozna takiej reki nie gwizdnac?
Matri pieknie zmarnowal setke, napastnik takie rzeczy musi strzelac. Ale chlopak jest pozyteczny, grozny i bardzo dobry technicznie.
Musimy sie troche ruszyc. Czasami wszyscy z przodu stoja. Gdy tylko ktos wykona ruch do pilki, od razu gra sie zaczyna zazebiac. NIE MOZEMY TEGO PRZEGRAC.
Matri pieknie zmarnowal setke, napastnik takie rzeczy musi strzelac. Ale chlopak jest pozyteczny, grozny i bardzo dobry technicznie.
Musimy sie troche ruszyc. Czasami wszyscy z przodu stoja. Gdy tylko ktos wykona ruch do pilki, od razu gra sie zaczyna zazebiac. NIE MOZEMY TEGO PRZEGRAC.
- Eric6666
- Juventino
dziękuje, że walczycie!
kupno zawodników ze słabszych klubów nie spowoduje, że będą poziomem Juventusu -_-
Marchisio? brawo! jedyny, który ciągnie to do przodu, widać, że chce wygrać,
czemu my !!!!!! gramy tak jak Juventus dopiero, gdy przegrywamy?
kupno zawodników ze słabszych klubów nie spowoduje, że będą poziomem Juventusu -_-
Marchisio? brawo! jedyny, który ciągnie to do przodu, widać, że chce wygrać,
czemu my !!!!!! gramy tak jak Juventus dopiero, gdy przegrywamy?

- KondzioJuveFans
- Juventino
znowu tragicznie zaczęliśmy mecz z Palermo i zamiast remisu to mamy 1:2 .... po pierwsze Grosso i Grygera są aż tak żałośni czy mi się tylko wydaje ? Sędzia jest ślepy jak kret !! Karny dla nas ewidentny , a ten stoi jak wryty i nic nie robi .... Faul na Krasiciu był i mogło być groźnie , ale ten żółty cep znowu nic nie widział ! Melo po jednym faulu dostaje żółtą gdzie Bacinović daje 2 ostre kosy i nie dostaje nic !! Ogólnie to trochę ogarnęliśmy , ale trzeba jeszcze coś strzelić , szkoda , że Matri tego nie trafił
Niech Juventus to wygra 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- mnowo
- Qualità Juventino
Przez pierwsze trzydzieści parę minut nie mogłem po prostu na to patrzeć. Przy bramkach Palermo zrobiło nas jak chciało, a od Buffona można chyba wymagać nieco więcej. Bramka Marchisio - OK, co jednak z tego, skoro zdobyta nie z akcji (tu szkoda sytuacji Matriego), tylko po zamieszaniu w polu karnym Palermo.
PS. Del Neri ma już jak by co o czym mówić: powinien być karny po zagraniu ręką, gdyby był, mecz by zupełnie inaczej się potoczył.
PS. Del Neri ma już jak by co o czym mówić: powinien być karny po zagraniu ręką, gdyby był, mecz by zupełnie inaczej się potoczył.
- Corcky
- Juventino
Gramy dobry mecz, pomijając dwa głupie błędy w obronie. Jak Gigi mógł wpuścić te dwie bramki?
Dominujemy na boisku i trzeba walczyć tak samo w drugiej połówce. Na plus Del Piero i Krasic (więcej podawać!!).
FORZA!!!
Sędziowanie od kilku meczów wyraźnie przeciwko nam: pierwszy faul Melo i żółta kartka nie wiadomo za co. Kolejnego ewidentnego karnego nam nie podyktowali.
Dominujemy na boisku i trzeba walczyć tak samo w drugiej połówce. Na plus Del Piero i Krasic (więcej podawać!!).
FORZA!!!
Sędziowanie od kilku meczów wyraźnie przeciwko nam: pierwszy faul Melo i żółta kartka nie wiadomo za co. Kolejnego ewidentnego karnego nam nie podyktowali.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 21:35 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- roostekk
- Juventino
Szału można dostać jak się traci takie bramki. Przy pierwszej zdenek - masakra. Druga niestety Giorgio. Gdyby Matri strzelił! Mam nadzieję, że w następnej sytuacji się już nie pomyli. Sędzia ma chyba większe problemy ze wzrokiem niż Marotta. Na plus Marchisio, bardzo aktywny dzisiaj i znów bramka. Ten mecz można wygrać jeśli konsekwentnie będziemy grać tak jak ostatnie 20 minut!
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeśli chodzi o sam mecz to jest on kapitalny, jeśli chodzi o wynik jest średni, a co do sędziego to kolejny sędzia, który chyba ma coś do Juve, albo szkła kontaktowe mu wypadły, bo ewidentna ręka i chyba wszyscy oprócz typa w żółtej koszulce to widzieli. Juventus zaczął grać w piłkę i to jest dobry prognostyk, byle tego meczu nie przegrać bo nie wiem czy to zawodnicy wytrzymają psychicznie, ale progress jest. Jeśli Matri miał zastąpić Amauriego to tym strzałem sam na sam tego nie pokazał, ale wierzę w chłopaka, że da nam dziś zwycięstwo.
FORZA JUVE!!
FORZA JUVE!!
- @Maras@
- Juventino
No drugą ewidentnie zawalił Chiellini<<W@jTEk>> pisze:Buffon winny pierwszego gola, Kielon drugiego. Matri niewidoczny, szkoda że nie trafił sam na samMoże uda się zremisować. FORZA!

Sędzia chciał nas oszukać (nie podyktował ewidentnego karnego - nie wiem czym kierował się w tej sytuacji), ale na szczęście "oliwa sprawiedliwa" ...
W ogóle jeśli chodzi o niego to przecież nie możemy wymagać od niego, że od razu będzie czynił cuda... w końcu jest z naszym zespołem dopiero 1 dzień, więc raczej ciężko o jakieś zgranie. Ewentualnie może jakiś spontan wyjdzie...Moonk pisze:Jeśli Matri miał zastąpić Amauriego to tym strzałem sam na sam tego nie pokazał, ale wierzę w chłopaka, że da nam dziś zwycięstwo.
FORZA JUVE!!
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 21:38 przez @Maras@, łącznie zmieniany 1 raz.

- FalsoVero
- Juventino
Pierwsza połowa bardzo blado no może końcówka, nasi odstają fizycznie, szybkościowo Palermo. Krasic potyka się o własne nogi, Del Piero kiwa się z powietrzem a Matri pięknie zastępuje Enta(ostatnia akcja pierwszej połowy). Niech wpuści Malake może w końcu udowodni, że jest wart tych 12baniek i złamie stereotyp zeza. Buffon nie nadąża za piłką, przez niego mogła wpaść 3 bramka
Claudio na + za bramke i waleczność
Claudio na + za bramke i waleczność
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 21:38 przez FalsoVero, łącznie zmieniany 2 razy.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012