Jak będzie wyglądać jedenastka Juve po powrocie Alexa?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Chciałbym żebyście mi powiedzieli jak Lippi planuje ustawić naszą jedenastkę, kto będzie rał w podstawowym składzie jak wróci nasza gwiazda.
I prosiłbym żeby nikt nie pisał jak sobie wyobraża tylko, jak ktoś usłyszy coś o tym w internecie mediach, gdziekolwiek, bo jestem bardzo ciekaw co zrobi Marcelo jak wróci Alex.
I prosiłbym żeby nikt nie pisał jak sobie wyobraża tylko, jak ktoś usłyszy coś o tym w internecie mediach, gdziekolwiek, bo jestem bardzo ciekaw co zrobi Marcelo jak wróci Alex.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Peja48
- Juventino
------------------------------Buffon---------------------------------------------------Thuram---------Montero-----------Legrotaglie------------------Zambrotta--
---Camoranesi------Appiah---------Taccinardi (Davids)-----------Nedved----
----------------------Trzeguet--------------Del Piero---------------------------
----------------------Trzeguet--------------Del Piero---------------------------
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- kouba
- Qualità Juventino
no jak moze wyglądać, bramkarza, obrony i pomocy to raczej nie zmieni, a atak no cóz jeżeli del piero będzie w formie na treningach to będzie grał w pierwszym składzie, bo on jest symbolem juve, a drugi napastnik to juz będzie zależało od dyspozycji na treningu
bo jest w czym wybierać 

- Mee_too
- Qualità Juventino
Dokladnie, to jest naprawde trudny orzech do zgryzienia !
Ja szzerze mowiac chcialbym sprobowac Alex - Di Vaio , gdyz Di Vaio jest teraz w bardzo dobrej, a kto wie moze nawet w szczytowej formie. Ale tak samo szkoda Treze ktory strzela bramki niemal w kazdym meczu, choc widac ze Di Vaio rozni sie od Treze. No coz ... To na szczescie nie nasz problem
I zostaje jeszcze Miccoli .... :?
Ja szzerze mowiac chcialbym sprobowac Alex - Di Vaio , gdyz Di Vaio jest teraz w bardzo dobrej, a kto wie moze nawet w szczytowej formie. Ale tak samo szkoda Treze ktory strzela bramki niemal w kazdym meczu, choc widac ze Di Vaio rozni sie od Treze. No coz ... To na szczescie nie nasz problem

I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- gregor_g4
- Juventino
No ciezki orzec, ale to dobrze bo teraz Alex moze zaczac obawiac sie o swoja pozycje wobec swietnej formy Marco, no i wreszcie wzrosnie rywalizacja w ataku, bo dawno tak nie bylo zeby wszyscy nasi naastnicy byli w swietnej formie, teraz kazdy bedzie musial walczyc o miejsce w skladzie bez wzgledu na nazwisko.juve20 pisze:Wielka szkoda by było Di Viao. Jest w świetnej formie i naprawde nie zasługuje na siedzenie na ławie.Ciężki orzech ma do rozgryzienia Lippi ,oj cięzki...
- Olszan
- Juventino
Nie ma gdzie Di Vaio wwalićPeja48 pisze:------------------------------Buffon---------------------------------------------------Thuram---------Montero-----------Legrotaglie------------------Zambrotta--
Zawsze Wierni ! ! !
- DeeJay
- Juventino
Bez wątpienia Alex wróci do pierwszej jedenatki. To jest pewne. A jak to bedzie wyglądało?? Myśle, że Lippi nadal będzie stosował duże rotacje. Do teraz była 3 równorzędnych napastników. Teraz myśle, że stworzą się dwie pary napasrników: Treze-Alex (na ważne mecze) i Di Vaio-Miccoli (na mecze mniej ważne). Oczywiście Treze i Alex będą często zmieniani w trakcie meczów. Lippi może też się pokusić o rotacje z 3 napastnikami. Zarówno Alex jak i Miccoli mogą grać za plecami napadziorów. Może Lippiemu przypomną się wsapniałem czasy roku 1996, kiedy to Juventus grał 3 piłkarzami w przodzie?!
- Łukasz.juventihno
- Juventino
buffon thuram montero tudor zambrotta dvids appiach camonaresi nedved del piero treze
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Już widzę tu wkurzone miny trenrów Realu czy Milanu którzy zazdroszczą Lippiemu że może tak wprzebierać jak w sklepie ze słodyczami.Yari pisze:Ja coraz bardziej zastanawiam sie czy nie lepiej byłoby Alexa dać na pomoc?? Tak na próbe. To wszystko jest jednak strasznie trudne. Współczuje Lippiemu:). Ale tak to jest jak sie ma tak wyrównany skład:):)
Tu nie ma co mu współczuć ja bym chciał żeby Juve zawsze miało problem z ustawieniem pierwszej jedenastki bo wszyscy śą jednakowo dobrzy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero