Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma
- pakman
- Juventino
Bedziemy grac w LM !!!!!!!!!!!!!!! LIGA MAROTTY !!! JUVE , CESENA , LECCE I BOLOGNA ..... TAKIE ELITARNE ROZGRYWKI .... I POWIEM WAM SZCZERZE .... MAMY SZANSE NA WYGRANA !!
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- hubijuve
- Juventino
Klęska,rozpacz,bunt...
I po co to top 4 z taką grą? Ostatnie miejsce w grupie i wypad z LM. To scenariusz na najbliższe lata (jeśli tak będziemy grać jak dziś). To najgorszy mecz jaki oglądałem (po meczu z Fulham)ajgorsze ze zawsze kiedy mysle ze osiagnelismy dno, ze nizej juz nie upadniemy, to my lecimy dalej w dol. predzej przebijemy sie na antypody niz bedziemy w top 4
- strong return
- Juventino
I bezobronni tyż przy okazji. Ale przecież od początku sezonu było wiadome, że przy tej kompletnej rekonstrukcji składu, nie mamy wcale wartościowych zawodników na ławkę, co najwyżej-nazwiska, więc obecna sytuacja nie jest aż tak zaskakująca. Nadzieja po meczu z Lazio? To zdecydowanie była owa matka głupich-na to wygląda.gruzin_juve pisze: Bez szybkiego i dobrze wyszkolonego cofniętego napastnika oraz z bokami obrony, którymi dysponujemy obecnie jesteśmy po pierwsze bezsilni w ataku, a po drugie zupełnie bezbronni.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 23:26 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Buczus_JuveFan
- Juventino
no jak mogłeś zapomnieć o Bari i Bresci! <smiech przez zły>pakman pisze:Bedziemy grac w LM !!!!!!!!!!!!!!! LIGA MAROTTY !!! JUVE , CESENA , LECCE I BOLOGNA ..... TAKIE ELITARNE ROZGRYWKI .... I POWIEM WAM SZCZERZE .... MAMY SZANSE NA WYGRANA !!

- fallweiss
- Juventino
Również uważam, że kompletnie inaczej wyobrażałem sobie rolę DP w tym sezonie- mniej cofania, więcej egzekucji, to zespól ma jemu wypracowywać sytuację, a nie on stanowić jedyną możliwość jakiekolwiek ataku, podania itd. To ponad jego siły. To naprawdę boli widzieć jak dziś musi biegać do połowy by dostać piłkę. Konieczni są boczni obrońcy, na pewno napastnik (może w końcu Fabiano), ale i nie wiem czy jakiś przyzwoity kolejny skrzydłowy..
- kosciu88
- Juventino
- pakman
- Juventino
Bari zrezygnowalo bo Glik nie wyrazil zgody na gre
a w Brescii gra Lanza i Juve balo sie jego swietnej gry i zemsty .... 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
- Marcin_ACM
- Milanista
heh.. pamiętam jak mnie to wtedy wkurzało - Juve wygrywało po 1:0 obojetnie czy po dobrym meczu, czy po nawet większej kaszanie niż dziśSorek21 pisze:Gdybym był na miejscu Andrei to już dziś dzwoniłbym do Moggiego i Capello żeby prowadzili drużynę od nowego sezonu.Tak Capello! Może styl byłby taki jak teraz ale byłyby wyniki i sukcesy.Byłoby pewne 1-0 i 3pkt i tak cały sezon.Niech DN dojedzie na 4 miejscu i won z Juve

Gdybym był kibicem Juve moja reakcja byłaby jedna: http://mojareakcja.pl

- jack1610
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dzisiaj gramy jeszcze gorzej a punktów nie ma. Wtedy narzekaliśmy na Capello i jego styl prowadzenia drużyna a dziś dalibyśmy wiele by te czasu wróciły
Wszyscy-poza Juve-grali w piłkę ale to i tak My na koniec mieliśmy punkty.
Kiedy to wróci...

Kiedy to wróci...
"dumny po zwycięstwie, wierny po porażce"
- Simi
- Qualità Juventino
A wiecie jaka jest moja reakcja ? Marotta będą transfery?Chyba was pogrzało. Bez transferów ta drużyna jest średniakiem. Patrzmy na to obiektywnie, Napoli, Roma, Inter, Milan to drużyny po za naszym zasięgiem. Niedługo zamienimy się rolami z Udinese.
To my będziemy "pragnieniem" a oni będą Sprite.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
To było żenujące. To był anty-futbol. Jedenastu profesjonalnych? piłkarzy nie potrafiło stworzyć jednej groźnej sytuacji podbramkowej! Mieli problem z wywalczeniem nawet rzutu rożnego. Jestem przekonany na 100% że bez wzmocnień w te ostatnie kilka dni nie zajmiemy 4 miejsca. Na oczach Nedveda dalej hańbią klub, za który on wypruwał sobie flaki na boisku. Chyba po to go wzięli do struktur, żeby chłopak bardziej cierpiał.
Andrea zawodzisz nas. Jestem rozczarowany biernością Rodziny.
Nie obwiniam Marotty, bo to nie od Niego zależy, że na transfery w zimie mamy 500 tys euro...
Andrea zawodzisz nas. Jestem rozczarowany biernością Rodziny.
Nie obwiniam Marotty, bo to nie od Niego zależy, że na transfery w zimie mamy 500 tys euro...