Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:39

Mamy na ławce zarabistego Sorensena, Aqe, Marchisio a graja Grosso z Grygera i Amaurim i bezplodnym srodkiem pola .

BALCERWICZ MUSI ODEJSC!

Ale ok moze byc nieobiektywny, niech ktos mi wytlumaczy dlaczego wszedl Grosso na boisko zamiast Marchisio/Aquilaniego ?
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 22:40 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.

KLIK ==>www
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Kto się tego spodziewał....?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
ketraB

Juventino
Juventino

Martinez, Pepe, Bonucci... nasze hity transferowe. Wyniki coraz lepsze.

Marotta, idź Pan w ch.

Gianni gdyby się obudził, to z powrotem by umarł z wrażenia...

Moggi wracaj póki jest co ratować.

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Co za żenujący mecz. Nie mam słów. Zero zaangażowania, zero walki, kompletny brak polotu. Taką grę może rozgrzeszyć tylko i wyłącznie wygrana z Udinese.
Najlepszy chyba Grygera.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:40

Ogladalem ten mecz od 55 minuty i musze przyznac, ze troche zaluje. Zagralismy fatalnie i niestety wyglada na to, ze wszystko zaczyna sie sypac jak rok temu. Oby porazka z Parma 1:4 nie byla takim samym symbolem jak porazka rok temu z Bayernem.

Martinez zupelnie niewidoczny. Ale to jego pierwszy mecz, w ktorym zagral 90 minut, wiec moze byc jeszcze nieprzygotowany. Jedynym graczem, ktory cos tam probowal, to byl Krasic. Nie zawsze wychodzilo, ale tylko po jego akcjach bylo jakies zagrozenie. Szkolny blad Motty przy 1 bramce dla Romy. Wydaje mi sie, ze rowniez zawalil Storari. Przy drugiej bramce karygodna postawa Chielliniego.

Nasz atak nie istnieje, srodek pomocy w sytuacji, gdy razem graja Sissoko i Melo, to takze nieporozumienie (o czym kazdy wiedzial przed meczem).

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jaka banda patałachów... :angry:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Wstyd mi za Juventus. Za chwile to z Lecce nie wygramy, chociaz oni juz po 3 gole potrafia nam strzelic. Wstyd mi za gre, za pilkarzy, za styl, za wszystko. Ile lat mozna przeprowadzac przebudowe skladu? Ile lat mozna mydlic oczy kibicom ze bedzie lepiej? Otoz ja juz nie wierze w to, ze bedzie lepiej.. Lepiej to juz bylo. Tamten Juventus nie powroci i radze kazdemu zeby zaczal sobie to powoli uswiadamiac...

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

żenada , wstyd , dno..... Storari według mnie zepsuł drugą bramkę dla Romy... Mexes faulował Del Piero w polu karnym , ale sędzia stał jak wryty i wymachiwał rękoma jak Amauri... no cóż , szkoda , że odpadliśmy , teraz tylko i wyłącznie trzeba zająć 4 miejsce bo jak nie to gówno będziemy mieli w następnym sezonie.... Grygery , Amauriego , Motty to już nigdy nie chcę oglądać w barwach Juve !!!

Fino Alla Fine Forza Juventus!
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:41

Tak nie mozna! Sprzedac Krasicia! Zawyza nam poziom druzyny! Sprzedac i sciagnac z powrotem Lanzafame i starac sie o Floro Floresa za 15 baniek!

Bravo Marotta za przemyslane otransfery i bravo Agnielli za umiejetnosc oszczedzania fiatowskich pieniążków!

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Filip.Szewczyk10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:41

nie no nie przesadzajmy z grygerą :P
TRAGEDIA
najbardziej zaluje sytuacji w ktorej Alex mial wiele miejsca i nie strzelal ;/ poza tym Del Piero najlepszy !
mecz tragiczny, Moggi wracaj !
jeżeli w następnym meczu zobacze na boisku amauriego- nawet jak wszyscy beda kontuzjowani- to piszeemy petycje do Juve bo to jest nie do pojecia ;/ to samo grygera i motta
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 22:43 przez Filip.Szewczyk10, łącznie zmieniany 1 raz.

lukatg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:42

Miernota, Delneri i te inne megahity transferowe - RAUS!

Gotti

Juventino
Juventino

Ostatni mecz jaki w tym sezonie obejrzałem. Miernoty i oszuści, bo podobno zależało nam na tym pucharze.

Del Neri patałach tak jak mówię od początku sezonu gra taktyką - "kopnij z całej siły, a z przodu może ktoś strzeli".

Pazzini w Interze, a my mamy Toniego - krew mnie zalewa.

Nigdy nie sądziłem, że ten klub może tak nisko upaść.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 22:43 przez Gotti, łącznie zmieniany 1 raz.

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

To mamy Puchar Wloch .... do odznaczenia w kategorii "PRZEGRANE W FATALNYM STYLU". i jutro znowu bedzie stara spiewka ze przegralismy po dobrym meczu i ze szefostwo jest zadowolone z wyniku i postepu druzyny ..... o zgroooooooooooozooooo :/

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
diegoool

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

kolejny kapitalny występ Juve... mnóstwo akcji ofensywnych zakończonych świetnymi strzałami i genialna gra obrońców czyli jednym zdanie znowu Juve dało z siebie wszystko, ale niestety graliśmy z bardzo ciężkim przeciwnikiem który miał więcej szczęścia... tak jutro albo jeszcze dziś wypowie sie Del Neri... Nasza taktyka "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do przodu" jest zbyt skomplikowana dla naszych piłkarzy dlatego nie poszło po naszej myśli ale cóż, pozostaje liga i nadal walczymy o mistrzostwo (mistrzostwem wszakże będzie zająć miejsce w pierwszej piątce grająć w ten sposób)..

"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
bianconeristy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

oczywiscie Grygera stracil glupio pilke przy pierwszej bramce, pozniej Motta stal jak slupek i gol. boki obrony to mamy najlepsze na swiecie. lepszych do ogrywania nie ma. Grygera dla mnie nie istnieje
aha
zapomnialbym dodac
nasza taktyka, del neriego, mnie powala. a raczej jej calkowity brak.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 22:43 przez bianconeristy, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany