Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gramy u siebie, bo nie mogę nigdzie wyczytać? :roll:
Musimy to wygrać, musimy wygrać całe te rozgrywki, po olewce LE i zaprzepaszczeniu realnej walki o mistrza w 3 mecze nie pozostało nam nic innego. Chyba nie tak cieżko się spiąć na te rozgrywki zwłaszcza, że trafiamy na samych znienawidzonych rywali i być pierszą drużyną, ktora osiągnie ten 10 tytuł.
Będzie bardzooo cieżko, czuję, że ten mecz nie zakończy się po 90 min. zresztą jak już 2 poprzednie w tych rozgrywkach. nie wazne jak, aby awansować, wlasny stadnion też w końcu powinien nam pomóc. Karne wolałbym ominąć...
Do dziela panowie :twisted:

Musimy to wygrać, musimy wygrać całe te rozgrywki, po olewce LE i zaprzepaszczeniu realnej walki o mistrza w 3 mecze nie pozostało nam nic innego. Chyba nie tak cieżko się spiąć na te rozgrywki zwłaszcza, że trafiamy na samych znienawidzonych rywali i być pierszą drużyną, ktora osiągnie ten 10 tytuł.
Będzie bardzooo cieżko, czuję, że ten mecz nie zakończy się po 90 min. zresztą jak już 2 poprzednie w tych rozgrywkach. nie wazne jak, aby awansować, wlasny stadnion też w końcu powinien nam pomóc. Karne wolałbym ominąć...
Do dziela panowie :twisted:

- tabo89
- Juventino
Skąd to w ogóle jest? Napisałeś, że oficjalne ale nigdzie tego nie znalazłem, z resztą kilka godzin przed meczem to zdziwiłbym się gdybym znalazł..rosomak pisze:Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Amauri, Del Piero.
A disposizione: Manninger, Grygera, Motta, Marchisio, Sissoko, Krasic, Iaquinta.
All. Del Neri
Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, N. Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta; Menez, Vucinic.
A disposizione: Lobont, Juan, Castellini, Rosi, F. Simplicio, Greco, Borriello
- Raaja
- Juventino
Amauri ? Jeśli to żart to nie śmieszny. Myślę, że z naszym składem nie mamy szans z As Romą szczególnie jeśli Amauri będzie grał w pierwszym. Niech da Krasica na ławkę, bo chłopak z meczu na mecz gra coraz gorzej i przyda mu się przerwa
- white_wolv
- Juventino
Przypadkiem nie dlatego ze w zeszlym sezonie bylismy nizej w lidze ?Dragon pisze:Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gramy u siebie, bo nie mogę nigdzie wyczytać? :roll:![]()
- Wojtek
- Juventino
Aa to idąc tym tokiem rozumowania to z Catanią w 1/8 powinniśmy grać na wyjeżdziewhite_wolv pisze:Przypadkiem nie dlatego ze w zeszlym sezonie bylismy nizej w lidze ?Dragon pisze:Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gramy u siebie, bo nie mogę nigdzie wyczytać? :roll:![]()

PS.Iaquinta napewno nie zagra od 1 min, a Martinez zacznie mecz na prawej pomocy.
- Darius19
- Juventino
Skoro Iaquinta nie zagra od 1 minuty to kto? Oby nie nasze drewno nr.1 Amauri bo wtedy na prawdę po kwiatkach. A swoją drogą dobrze że zacznie od początku Martinez może jak w niedziele znowu narobi troszkę zamieszania w grze przeciwnika:)
FORZA JUVE
- Brutalo
- Juventino
Ostatni mecz Juve, w którym graliśmy cały czas piłką i gra była interesująca...mat01 pisze:Atak powinien byc Martinez - DP. Nie trafiaja do mnie argumenty ludzi ktorzy pisza ze jeden wysoki byc musi. Po co nam taki Amauri skoro nie moze on wykorzystac warunkow

--------ADP----
-Martinez--Pepe*-
--------Aqua----
--Momo----Melo---
* Bo Milos chyba już nie domaga...
Jestem ciekaw jak byśmy tak grali od początku.
- Corcky
- Juventino
@Brutalo gdybyśmy grali takim składem to byśmy ich rozjechali
Del Piero przecież potrafi się zastawić, zgrać piłkę. No mogłoby być ciekawie, ale trenerzy wolą mieć wysokiego napastnika w składzie.
Zresztą o czym my rozmawiamy. Amauri dzisiaj strzeli i to nie jednego, a dwa gole. Powtarzam: zatrzymać Meneza!

Zresztą o czym my rozmawiamy. Amauri dzisiaj strzeli i to nie jednego, a dwa gole. Powtarzam: zatrzymać Meneza!

Alessandro Del Piero ole!
- Vincitore
- Juventino
Ten składzik z Pepe i Martinezem mi się podoba. Bałem się, że Del Neri wypuści Milosa od początku, a chłop już jest zajechany. Super, że gra Martinez, liczę, że dobrze się zaprezentuje bo mam spore apetyty co do gry Malaki po "obiecujących olaboga 8 minutach" z Sampdorią. Czuję remis i loterię w karnych.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na głównej jest news, że Amauri zagra od początku. Szatanie, miej Juve w swej opiece, bo gra od początku w osłabieniu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.