Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 15:59

Dobrze, że do kadry wraca Iaquinta. Na naszym bezrybiu to raczej Vicenzo jest lepszym bombardierem...

Ciężki będzie mecz, ale liczę na to, że zdołamy awansować.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 16:12

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gramy u siebie, bo nie mogę nigdzie wyczytać? :roll: :think:

Musimy to wygrać, musimy wygrać całe te rozgrywki, po olewce LE i zaprzepaszczeniu realnej walki o mistrza w 3 mecze nie pozostało nam nic innego. Chyba nie tak cieżko się spiąć na te rozgrywki zwłaszcza, że trafiamy na samych znienawidzonych rywali i być pierszą drużyną, ktora osiągnie ten 10 tytuł.
Będzie bardzooo cieżko, czuję, że ten mecz nie zakończy się po 90 min. zresztą jak już 2 poprzednie w tych rozgrywkach. nie wazne jak, aby awansować, wlasny stadnion też w końcu powinien nam pomóc. Karne wolałbym ominąć...
Do dziela panowie :twisted:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 16:37

rosomak pisze:Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Amauri, Del Piero.
A disposizione: Manninger, Grygera, Motta, Marchisio, Sissoko, Krasic, Iaquinta.
All. Del Neri

Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, N. Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta; Menez, Vucinic.
A disposizione: Lobont, Juan, Castellini, Rosi, F. Simplicio, Greco, Borriello
Skąd to w ogóle jest? Napisałeś, że oficjalne ale nigdzie tego nie znalazłem, z resztą kilka godzin przed meczem to zdziwiłbym się gdybym znalazł..

Obrazek
Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 16:48

Amauri ? Jeśli to żart to nie śmieszny. Myślę, że z naszym składem nie mamy szans z As Romą szczególnie jeśli Amauri będzie grał w pierwszym. Niech da Krasica na ławkę, bo chłopak z meczu na mecz gra coraz gorzej i przyda mu się przerwa

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 17:12

Dragon pisze:Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gramy u siebie, bo nie mogę nigdzie wyczytać? :roll: :think:
Przypadkiem nie dlatego ze w zeszlym sezonie bylismy nizej w lidze ?

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 17:21

white_wolv pisze:
Dragon pisze:Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gramy u siebie, bo nie mogę nigdzie wyczytać? :roll: :think:
Przypadkiem nie dlatego ze w zeszlym sezonie bylismy nizej w lidze ?
Aa to idąc tym tokiem rozumowania to z Catanią w 1/8 powinniśmy grać na wyjeżdzie :whistle:

PS.Iaquinta napewno nie zagra od 1 min, a Martinez zacznie mecz na prawej pomocy.

dejvid_00

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 17:54

Będzie bardzo ciężko,jeżeli odpadniemy z tych rozgrywek to na 99% kolejny sezon szlak trafi.Licze dzisiaj na Krasica i Martineza(jeżel zagra).FORZA JUVEEE!!!

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 17:54

Skoro Iaquinta nie zagra od 1 minuty to kto? Oby nie nasze drewno nr.1 Amauri bo wtedy na prawdę po kwiatkach. A swoją drogą dobrze że zacznie od początku Martinez może jak w niedziele znowu narobi troszkę zamieszania w grze przeciwnika:)

FORZA JUVE
mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 18:10

Atak powinien byc Martinez - DP. Nie trafiaja do mnie argumenty ludzi ktorzy pisza ze jeden wysoki byc musi. Po co nam taki Amauri skoro nie moze on wykorzystac warunkow

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 18:17

mat01 pisze:Atak powinien byc Martinez - DP. Nie trafiaja do mnie argumenty ludzi ktorzy pisza ze jeden wysoki byc musi. Po co nam taki Amauri skoro nie moze on wykorzystac warunkow
Ostatni mecz Juve, w którym graliśmy cały czas piłką i gra była interesująca... :think: .... Tak, to ten z kontuzją Toniego i ADP jako jedyny napastnik.

--------ADP----
-Martinez--Pepe*-
--------Aqua----
--Momo----Melo---

* Bo Milos chyba już nie domaga...

Jestem ciekaw jak byśmy tak grali od początku.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 18:52

@Brutalo gdybyśmy grali takim składem to byśmy ich rozjechali :) Del Piero przecież potrafi się zastawić, zgrać piłkę. No mogłoby być ciekawie, ale trenerzy wolą mieć wysokiego napastnika w składzie.

Zresztą o czym my rozmawiamy. Amauri dzisiaj strzeli i to nie jednego, a dwa gole. Powtarzam: zatrzymać Meneza!

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 18:59

Ten składzik z Pepe i Martinezem mi się podoba. Bałem się, że Del Neri wypuści Milosa od początku, a chłop już jest zajechany. Super, że gra Martinez, liczę, że dobrze się zaprezentuje bo mam spore apetyty co do gry Malaki po "obiecujących olaboga 8 minutach" z Sampdorią. Czuję remis i loterię w karnych.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 19:15

Obyś się mylił i oby zakończyło się w dogrywce co najwyżej bo więcej emocji nie wytrzymam :C

FORZA JUVE
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 19:17

Na głównej jest news, że Amauri zagra od początku. Szatanie, miej Juve w swej opiece, bo gra od początku w osłabieniu.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 19:21

Już bym wolał aby zagrali na jednego napastnika a nie z Amaurim :snooty: Ja osobiście wolałbym Iaquinte ale to moje spostrzeżenie a ostateczną decyzję i tak podejmie Del Neri :(

FORZA JUVE
Zablokowany