Stracilismy davidsa!!!!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 03:32

Davids eyes future in England

English football fans could be watching Edgar Davids in Premiership action within a year.

The Holland midfielder has 12 months remaining on his contract with Italian champions Juventus, and expects to move on rather than seek a new deal.

And the 30-year-old has revealed he will seriously consider moving to England.

'After one year I will seriously think about England,' Davids said in Friday's Gazzetta dello Sport. 'There are two or three English clubs that I am interested in but I have one more season in my contract with Juventus so I have to wait.'

Davids joined Juve in December 1997 from fellow Serie A giants Milan.

i tak to jest...davids odejdzie nie ma co juz dawac innych postow zwiazanych z nim,sam powiedzial....Davids said in Friday's Gazzetta dello Sport. 'There are two or three English clubs that I am interested in but I have one more season in my contract with Juventus so I have to wait.'

to muwi samo za siebie.............

Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 09:43

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie to nie davids

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 09:56

Przynajmniej wiemy już na czym stoimy :cry:

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 11:01

Troche przesdzacie jego wypowiedz nie brzmiała tak źle - ' Po tym roku bede myslec poważnie o wyjeździe do Anglii. tak powiedział w piątek. Więc to znaczy raczej , ze rozwaza przejscie do Anglii, ale nie musi odchodzić z Juve. A po co przejmujecie sie tą drugą wypowiedzią ona jeszcze z lata jest :!: Dltego napisali, ze ta pierwsza była w piątek. Więc narazie spokój tyle juz się mówiło poczekamy , zobaczymy...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 11:02

Ludzie dajcie spokój z tym Davidsem , trzeba poczekać aż bedzie jakaś bardzo konkretna wiadomość

fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:50

ja juz mam dosc tego zamieszania wokol Davidsa i ciaglego zakladania nowych tematow jak sce to niech sobie wyjezdza widac w meczach ze wcale taki super nie jest mamy lepszych bez niego damy rade ludzie nie dajcie sie zwariowac przez tego Holendra :/

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:57

Ja już jestem przyzwyczajony do myśli że Edgar od nas odejdzie, a pozatym ja wiem że nie ma co się martwić, mamy dla niego wspaniałego następcę z Ghany.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:03

mamy za to appiaha.
cóz, wiadomo było ze nie bedzie u nas grał wiecznie. cos sie konczy razem z jego odejsciem (jesli wogle odejdzie), ale tez cos zaczyna.
bo jesli odejdzie, to moggi poszuka kogos na jego miejsce. a wiadomo ze przymierzają stankovica. zobaczymy. mozemy tylko obserwować :(
btw, pozdrawiam wszystkie juvefanki :)

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:30

OOOOOOOOjjjjj jezeli to prada to obyś się mylił
:cry: :cry:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:45

ja sie tym aż tak nie przejmuje, jak chce odejsc to odejdzie, nikogo nie będziemy trzymać na siłe :!: tylko psuł atmosfere w drużynie :cry:

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:12

Dla mnie Davids już nie istnieje. Niech idzie gdzie tam chce. Appiah jest dużo lepszy. Davids zrobił na mnie bardzo niemiłe wrażenie w ostatnich miesiącach. Przestałem go lubieć. Był naprawde dobry. Był........

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:24

No qrde co on robi??
Ma się w Juve dobrze to niech siedzi a nie będzie latał po zimnej Angli..
Forma na pewno z czasem by powróciła.

Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:32

Wiecie co ręce opadają. Widać jak na dłoni, że niektórzy są starsznie naiwni i ograniczeni a co gorsza nie mają zielonego pojęcia co się dzieje wokół ich "ukochanego" klubu. Mam nadzieję, że rewolucja listopadowa na JP wiele tu zmieni. Kiedy się wreszcie nauczycie, żę 90% informacji to wyssane z palca ploty i nie można każdej roztrząsać. Litości!!!

We play together, we die together. Juventus for life.
Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:52

Mi Tez Już Davids Dynda Kiedys Jeszcze w połowie zeszłego sezonu niewyobrazałem sobie Juve Bez Edgara A Teraz Jest Apiah i wisi mi to czy przejdzie czy zostanie a jak ma tak grac do konca tego sezonu to lepiej go sprzedac za drobne niz po zakonczenu sezonu se oddejdzie za darmoche

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 18:05

Jotbe pisze:Wiecie co ręce opadają. Widać jak na dłoni, że niektórzy są starsznie naiwni i ograniczeni a co gorsza nie mają zielonego pojęcia co się dzieje wokół ich "ukochanego" klubu. Mam nadzieję, że rewolucja listopadowa na JP wiele tu zmieni. Kiedy się wreszcie nauczycie, żę 90% informacji to wyssane z palca ploty i nie można każdej roztrząsać. Litości!!!
Zgadzam się z szanownym kolegą! Ludzie to są plotki, niema na takie informacje żądnego 100% potwierdzenia. Piłka nożna to teraz w większości świat głupich plotek.

Jeszcze 1. Jak już niektórzy wypowiadają się o odejściu Davidsa. Wypowiedzi typu ,,Mamy Appiaha niech Davids wywala'' , ,,Davids niech sobie idzie, psuje atmosferę'' , ..Mam w du## Davidsa''. HEhe śmieszne, żal mi takich kibiców co po tym ile zrobił dla nas Edgar tak bezczelnie odnoszą się do jego osoby :evil: . Żenada... :?

Obrazek
ODPOWIEDZ