Stracilismy davidsa!!!!!!
- Nunez
- Juventino
Davids eyes future in England
English football fans could be watching Edgar Davids in Premiership action within a year.
The Holland midfielder has 12 months remaining on his contract with Italian champions Juventus, and expects to move on rather than seek a new deal.
And the 30-year-old has revealed he will seriously consider moving to England.
'After one year I will seriously think about England,' Davids said in Friday's Gazzetta dello Sport. 'There are two or three English clubs that I am interested in but I have one more season in my contract with Juventus so I have to wait.'
Davids joined Juve in December 1997 from fellow Serie A giants Milan.
i tak to jest...davids odejdzie nie ma co juz dawac innych postow zwiazanych z nim,sam powiedzial....Davids said in Friday's Gazzetta dello Sport. 'There are two or three English clubs that I am interested in but I have one more season in my contract with Juventus so I have to wait.'
to muwi samo za siebie.............
English football fans could be watching Edgar Davids in Premiership action within a year.
The Holland midfielder has 12 months remaining on his contract with Italian champions Juventus, and expects to move on rather than seek a new deal.
And the 30-year-old has revealed he will seriously consider moving to England.
'After one year I will seriously think about England,' Davids said in Friday's Gazzetta dello Sport. 'There are two or three English clubs that I am interested in but I have one more season in my contract with Juventus so I have to wait.'
Davids joined Juve in December 1997 from fellow Serie A giants Milan.
i tak to jest...davids odejdzie nie ma co juz dawac innych postow zwiazanych z nim,sam powiedzial....Davids said in Friday's Gazzetta dello Sport. 'There are two or three English clubs that I am interested in but I have one more season in my contract with Juventus so I have to wait.'
to muwi samo za siebie.............
- Łukasz.juventihno
- Juventino
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie to nie davids
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Alexxxxx
- Juventino
Troche przesdzacie jego wypowiedz nie brzmiała tak źle - ' Po tym roku bede myslec poważnie o wyjeździe do Anglii. tak powiedział w piątek. Więc to znaczy raczej , ze rozwaza przejscie do Anglii, ale nie musi odchodzić z Juve. A po co przejmujecie sie tą drugą wypowiedzią ona jeszcze z lata jest :!: Dltego napisali, ze ta pierwsza była w piątek. Więc narazie spokój tyle juz się mówiło poczekamy , zobaczymy...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- fanka-juve
- Juventino
ja juz mam dosc tego zamieszania wokol Davidsa i ciaglego zakladania nowych tematow jak sce to niech sobie wyjezdza widac w meczach ze wcale taki super nie jest mamy lepszych bez niego damy rade ludzie nie dajcie sie zwariowac przez tego Holendra 

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja już jestem przyzwyczajony do myśli że Edgar od nas odejdzie, a pozatym ja wiem że nie ma co się martwić, mamy dla niego wspaniałego następcę z Ghany.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Korot
- Juventino
mamy za to appiaha.
cóz, wiadomo było ze nie bedzie u nas grał wiecznie. cos sie konczy razem z jego odejsciem (jesli wogle odejdzie), ale tez cos zaczyna.
bo jesli odejdzie, to moggi poszuka kogos na jego miejsce. a wiadomo ze przymierzają stankovica. zobaczymy. mozemy tylko obserwować
btw, pozdrawiam wszystkie juvefanki
cóz, wiadomo było ze nie bedzie u nas grał wiecznie. cos sie konczy razem z jego odejsciem (jesli wogle odejdzie), ale tez cos zaczyna.
bo jesli odejdzie, to moggi poszuka kogos na jego miejsce. a wiadomo ze przymierzają stankovica. zobaczymy. mozemy tylko obserwować

btw, pozdrawiam wszystkie juvefanki

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- Yari
- Juventino
Dla mnie Davids już nie istnieje. Niech idzie gdzie tam chce. Appiah jest dużo lepszy. Davids zrobił na mnie bardzo niemiłe wrażenie w ostatnich miesiącach. Przestałem go lubieć. Był naprawde dobry. Był........
- Hotbe
- Juventino
Wiecie co ręce opadają. Widać jak na dłoni, że niektórzy są starsznie naiwni i ograniczeni a co gorsza nie mają zielonego pojęcia co się dzieje wokół ich "ukochanego" klubu. Mam nadzieję, że rewolucja listopadowa na JP wiele tu zmieni. Kiedy się wreszcie nauczycie, żę 90% informacji to wyssane z palca ploty i nie można każdej roztrząsać. Litości!!!
We play together, we die together. Juventus for life.
- Noodels
- Juventino
Mi Tez Już Davids Dynda Kiedys Jeszcze w połowie zeszłego sezonu niewyobrazałem sobie Juve Bez Edgara A Teraz Jest Apiah i wisi mi to czy przejdzie czy zostanie a jak ma tak grac do konca tego sezonu to lepiej go sprzedac za drobne niz po zakonczenu sezonu se oddejdzie za darmoche
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się z szanownym kolegą! Ludzie to są plotki, niema na takie informacje żądnego 100% potwierdzenia. Piłka nożna to teraz w większości świat głupich plotek.Jotbe pisze:Wiecie co ręce opadają. Widać jak na dłoni, że niektórzy są starsznie naiwni i ograniczeni a co gorsza nie mają zielonego pojęcia co się dzieje wokół ich "ukochanego" klubu. Mam nadzieję, że rewolucja listopadowa na JP wiele tu zmieni. Kiedy się wreszcie nauczycie, żę 90% informacji to wyssane z palca ploty i nie można każdej roztrząsać. Litości!!!
Jeszcze 1. Jak już niektórzy wypowiadają się o odejściu Davidsa. Wypowiedzi typu ,,Mamy Appiaha niech Davids wywala'' , ,,Davids niech sobie idzie, psuje atmosferę'' , ..Mam w du## Davidsa''. HEhe śmieszne, żal mi takich kibiców co po tym ile zrobił dla nas Edgar tak bezczelnie odnoszą się do jego osoby :evil: . Żenada... :?