Serie A (21): Sampdoria 0-0 JUVENTUS
- Brutalo
- Juventino
Na początku obiecujących występów Ferdka przyznał bym Ci rację. Niestety z meczu na mecz jest co raz gorzej. Szybcy skrzydłowi mają info na niego, i albo są faulowani, albo go obiegają, albo (co niestety najmniej się zdarza) zostają zatrzymani. Jeden mecz na ławce mu krzywdy nie zrobi, a Zdenas przed kontuzją grał najlepiej z bocznych obrońców (na obu stronach)...Castiel pisze:Oooo zdecydowanie wolę jego jak Zdenasa, a co dopiero Motte...Ciro85 pisze:Nie wydaje Ci się, że po ostatnich wystepach Duńczyka lepiej, żeby sobie odpoczął ?Castiel pisze: Oby w obronie zagrał Sorensen
- Myzarel
- Juventino
Jestem podobnego zdania co Brutalo - Sorensen nie może grać w każdym meczu bo zwyczajnie nie wyrabia już, został rozpracowany (i parę bramek przez niego straciliśmy - poczynając od tego nieszczęsnego Chievo). Zdenek zawalił z Napoli ( kto nie zawalił?) ale trzeba dać mu szanse.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Ciro85
- Juventino
Nic dodać nic ująć Brutalo :]. Dużo osób zapomniało, że Zdenek przed kontuzją był w naprawdę wysokiej formie.Pomimo błędu z Napoli jest to nasz najlepszy prawy obrońca. Co do Fredrika, jak już pisałem, powinien wrócić do Primavery i pograć na swojej nominalnej pozycji środkowego obrońcy. Castiel chyba nie oglądałeś ostatnich meczów, że tak bronisz Sorensena. Ja naprawdę nic do niego nie mam, ale to nie jest boczny obrońca i nigdy nim nie będzie. To utalentowany środkowy, z którego mam nadzieje Juve kiedyś będzie miało pożytek :]Brutalo pisze:Na początku obiecujących występów Ferdka przyznał bym Ci rację. Niestety z meczu na mecz jest co raz gorzej. Szybcy skrzydłowi mają info na niego, i albo są faulowani, albo go obiegają, albo (co niestety najmniej się zdarza) zostają zatrzymani. Jeden mecz na ławce mu krzywdy nie zrobi, a Zdenas przed kontuzją grał najlepiej z bocznych obrońców (na obu stronach)...Castiel pisze:Oooo zdecydowanie wolę jego jak Zdenasa, a co dopiero Motte...Ciro85 pisze:
Nie wydaje Ci się, że po ostatnich wystepach Duńczyka lepiej, żeby sobie odpoczął ?
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
takie male pocieszenie, ze wlasnie Sampa gra dogrywkę w pucharze wloch z Udinese, stracili bramke na 1:1 w 90 minucie a wiec kolejne 30 minut beda miec w nogach;) moze to jakos wplynie na ich postawę w niedzielnym spotkaniu;) oby negatywnie;p
- M.R.
- Juventino
Sampdoria ograła dziś Udinese w Pucharze Włoch, ale dopiero po rzutach karnych. Drużyna z Genui wyszła w najmocniejszym składzie z Pazzinim, Palombo, Zieglerem od pierwszych minut. Miejmy nadzieję że będą mieli "w nogach" ten mecz ze środka tygodnia, podczas gdy gracze Juve mogli odpocząć przez tydzień.
- jareckik
- Juventino
Sampdoria nie przegrała u siebie, od 4 miesięcy, kiedy to Napoli złoiło im dupska 19.09 w serie A. Myślę, że cieżko będzie przerwać ich passe u siebie, więc zostaje mieć nadzieję, przywieziemy jeden pkt. z Genui. Wczorajsze spotkanie pucharu włoch może oczywiście tylko nam pomóc. Stawiam 0-0, po nudnym meczu.
- Vojtimar
- Juventino
Catania też nie przegrała u siebie od nie wiadomo kiedy, a przyszedł mecz z Juve to polegli. Teraz czas na Sampdorie :twisted:
Ostatni moment żeby coś jeszcze ugrać w tym sezonie chyba. Milan już raczej wyczerpał limit remisów na jakiś czas, Inter się rozpędza. O reszcie drużyn nie piszę bo nasz cel to 2-3 miejsce.
Tak więc wychodzimy na pełnej k... tzn na pełnym gazie
i wygrywamy 
Ostatni moment żeby coś jeszcze ugrać w tym sezonie chyba. Milan już raczej wyczerpał limit remisów na jakiś czas, Inter się rozpędza. O reszcie drużyn nie piszę bo nasz cel to 2-3 miejsce.
Tak więc wychodzimy na pełnej k... tzn na pełnym gazie

Z Juve na dobre i złe!
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Wynik zalezy od tego kto strzeli pierwsza bramke, Jesli uczynimy to my to bede spokojny, natomiast prowadzenie Dorii bedzie poczatkiem "kataklizmu". Kluczem bedzie srodek pola i kto wygra tam walke o pilke bedzie mial o wiele latwiej. Mecz na pewno do latwych nalezec nie bedzie, ale wierze w Alexa ze w kluczowym momencie wykombinuje cos zaskakujacego
. Obawiam sie tylko wlasnie manewru z indywidualnym kryciem Dp gdy ten bedzie sie cofal po pilke. Gdy straci moze pojsc grozna kontra. Ale jestem optymistycznie nastawiony.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Brutalo
- Juventino
A widzieliście kto "bronił" jego strzał ? Nie miłe wspomnienia wróciły... Ah ten Emmanuel "Boję się strzałów Manicha" BelardiAngelu pisze:Nawet nowy 'nabytek' Macheda, gola strzelił wczoraj
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Motta i Grygera w pierwszym. Opcja chyba nieco lepsza niż Sorensen i Traore. Ewentualnie można spróbować z Czechem na prawej i Francuzem na lewej. Na lewym skrzydle chce widzieć Martineza. Lubię Marchisio ale on sie tam nie nadaje. To jest po prostu gracz środka pola. Mam jakieś dziwne przeczucie, że to jest ten jeden z pięciu meczy w roku, gdzie Amauri zagra dobre zawody. Del Piero oczywiście w pierwszym. Środek Sissoko i Aqua.