Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Bari
- bajbek17
- Juventino
Proszę Boga abym nie zobaczył meczu Juve, po którym oceniać ich będziesz na około 4/10.juventusprzemek pisze:Kielon zakładał co można było, byle zagrać a ta panienka od siedmiu boleści fochy stroi. Musimy się go pozbyć ale szybciutko bo może kilka rubli dostaniemy![]()
Buffon 8/10
Chiellini 8/10
Bonucci 8/10
Sorensen 4,5/10 ( za odpuszczenie rywala, bo po tym padł gol)
Traore 6/10 (zbyt dużo kiksów, nie potrzebne straty i kiwki)
Sissoko 8/10 (dużo walczył)
Krasić 7/10 (mało widoczny, troszkę strat)
Pepe 8/10 (dużo walczył)
Aquilani 9/10 ( próby z dystansu zaowocowały zwycięskim golem)
Gianetti 5/10 ( prawie go nie widziałem na boisku)
Del Piero 9/10 ( ładny gol z wolnego, próbował różnych kombinacji z wolnych, cornerów)
Grygera 6/10 ( za niepotrzebny kartonik)
Motta 6/10 ( powalczył)
Martinez 7,5/10 ( pokazywał się kolegom, walczył o piłki)
Fakt zwycięstwo było wymęczone ale ja wolę takie zwycięstwa do końca sezonu, niż remisy lub porażki w ładnym stylu
- juventusprzemek
- Juventino
A co jest nie tak? przeważnie większe noty mają zawodnicy wygranego zespołu, potem ci co najwięcej "robili" ( zdobywali gole, bronili sytuacje, strzelali na bramkę celnie itp.). My byliśmy zwycięską drużyną, Alex i Alberto zdobyli gole. Moje noty różnią się o 1-1,5 pkt od strony goal.combajbek17 pisze:Proszę Boga abym nie zobaczył meczu Juve, po którym oceniać ich będziesz na około 4/10.juventusprzemek pisze:Kielon zakładał co można było, byle zagrać a ta panienka od siedmiu boleści fochy stroi. Musimy się go pozbyć ale szybciutko bo może kilka rubli dostaniemy![]()
Buffon 8/10
Chiellini 8/10
Bonucci 8/10
Pepe 8/10 (dużo walczył)
Del Piero 9/10 ( ładny gol z wolnego, próbował różnych kombinacji z wolnych, cornerów)
Motta 6/10 ( powalczył)
Fakt zwycięstwo było wymęczone ale ja wolę takie zwycięstwa do końca sezonu, niż remisy lub porażki w ładnym stylu
ale to tylko mój ranking wg mnie po obejrzeniu meczu.
Link do not za ten mecz:
http://www.goal.com/en-us/match/50507/j ... er-ratings
- bajbek17
- Juventino
Czy nie uważasz, że po tak beznadziejnym meczu w wykonaniu naszej drużyny chyba prawie nikt nie powinien dostać wysokiej noty? Jak dla mnie w skali do 10 to Momo miałby Chiellini miałby najwyższą z 8, Momo 6,5 a potem to powyżej 5 ciężko byłoby komuś dostać...juventusprzemek pisze:A co jest nie tak? przeważnie większe noty mają zawodnicy wygranego zespołu, potem ci co najwięcej "robili" ( zdobywali gole, bronili sytuacje, strzelali na bramkę celnie itp.). My byliśmy zwycięską drużyną, Alex i Alberto zdobyli gole. Moje noty różnią się o 1-1,5 pkt od strony goal.combajbek17 pisze:Proszę Boga abym nie zobaczył meczu Juve, po którym oceniać ich będziesz na około 4/10.juventusprzemek pisze:Kielon zakładał co można było, byle zagrać a ta panienka od siedmiu boleści fochy stroi. Musimy się go pozbyć ale szybciutko bo może kilka rubli dostaniemy![]()
Buffon 8/10
Chiellini 8/10
Bonucci 8/10
Pepe 8/10 (dużo walczył)
Motta 6/10 ( powalczył)
ale to tylko mój ranking wg mnie po obejrzeniu meczu.
Link do not za ten mecz:
http://www.goal.com/en-us/match/50507/j ... er-ratings
- mateo369
- Juventino
:lol: wyjściową notą dla zawodnika w 10 punktowej skali jest 6 i jeśli zawodnik niczym się nie wyróżnia ani na + ani na - to taką notę dostaje na koniec. W tym meczu wyróżnili się Alex, Aqua (obydwaj tylko tym, że strzelili bramkę bo poza tym grali właśnie na 6) i Kielon i tylko tym 3 zawodnikom dałbym 7, Momo może 6,5 a reszta 6 i mniej. Wg. Twoich ocen 3/4 składu zagrało bardzo dobrze (nota 8.) lub świetnie (nota 9) a to, że Bonucciego oceniłeś na równi z Chiellinim tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że nie wiem jaki mecz oceniłeś, ale na pewno nie wczorajszy.juventusprzemek pisze:A co jest nie tak?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- juventusprzemek
- Juventino
Bajbek17 masz rację mecz nie był rewelacyjny, nasi męczyli się niemiłosiernie. Z tymi notami różnie bywa ja tak sobie ich oceniłem na podstawie ich poczynań jak sobie Chiellini i Bonucci z rywalami radzili, zdobywcy bramek dla nas i jak przebiegała wymiana podań czy sprzątanie na boisku przez Momo. Może faktycznie 8 dla niektórych to za dużo, no ale na 7 czy 7,5 to na pewno zasłużyli Del Piero, Aquilani, Chiellini czy Krasić.
Podsumowując mecz był rozgrywany w słabym tempie, brak porywających akcji ale noty są za to co piłkarz na boisku robił. Także oceny zawodników w oczach widza będą różne.
Podsumowując mecz był rozgrywany w słabym tempie, brak porywających akcji ale noty są za to co piłkarz na boisku robił. Także oceny zawodników w oczach widza będą różne.
- bajbek17
- Juventino
Spoko spoko oceniaj sobie jak chcesz. Ty widzisz to inaczej niż ja. Dla mnie np. Alex zagrał bardzo słabo, słabe wolne (prócz bramki) jeszcze gorsze rożne a najgorszy drybling. Alberto bez błysku i jakoś tak w stylu Marchisio. Milos też słabo, przewidywalny jak cholera to wymuszanie karnego... Ważne, że mamy 3 pkt :-Djuventusprzemek pisze:Bajbek17 masz rację mecz nie był rewelacyjny, nasi męczyli się niemiłosiernie. Z tymi notami różnie bywa ja tak sobie ich oceniłem na podstawie ich poczynań jak sobie Chiellini i Bonucci z rywalami radzili, zdobywcy bramek dla nas i jak przebiegała wymiana podań czy sprzątanie na boisku przez Momo. Może faktycznie 8 dla niektórych to za dużo, no ale na 7 czy 7,5 to na pewno zasłużyli Del Piero, Aquilani, Chiellini czy Krasić.
- zippo01
- Juventino
Jeżeli dla ciebie Gianeti zagrał lepiej od Sorensena to ja nie mam pytań. Ani razu nie usłyszałem podczas meczu słowa Gianneti nie licząc prezentacji składów. Aquilani tez się za bardzo nie wyróżniał poza strzeleniem bramki tak samo jak krasić więc nie wiem dlaczego oceniasz go na 9, a Sissoko który dwoił się i troił dostał notę słabszą?? No i Bonnuci grał o wiele gorzej od Chieliniego a dostał tak sama ocenę .juventusprzemek pisze:Kielon zakładał co można było, byle zagrać a ta panienka od siedmiu boleści fochy stroi. Musimy się go pozbyć ale szybciutko bo może kilka rubli dostaniemy![]()
Buffon 8/10
Chiellini 8/10
Bonucci 8/10
Pepe 8/10 (dużo walczył)
Motta 6/10 ( powalczył)
- juventusprzemek
- Juventino
To są oceny w moich oczach. Faktycznie macie racje Gianettiego jakby nie było na boisku, a Sorensen dostał u mnie taką notę bo zawinił wg mnie przy bramce bo odpuścił rywala.
A być może Bonucci grał słabiej od Chielliniego ale najwyżej ocenia się chyba zdobywców bramek no nie?
Może 7,5-8 to tylko dla Del Piero i Aquilaniego ale patrzyłem na to co robili wszyscy.
Różnie bywa ale nie sugerowałem się notami z goal.com tylko dałem link bo chciałem odniesienia.
A być może Bonucci grał słabiej od Chielliniego ale najwyżej ocenia się chyba zdobywców bramek no nie?
Może 7,5-8 to tylko dla Del Piero i Aquilaniego ale patrzyłem na to co robili wszyscy.
Różnie bywa ale nie sugerowałem się notami z goal.com tylko dałem link bo chciałem odniesienia.