Pepe jest nominalnym prawym skrzydłowym, a Marchisio to lewy pomocnik, jak się patrzy. Tylko szkoda, że dziś nie mógł grać Smile A powiedz mi jeszcze - kogo wolałbyś oglądać, wchodzącego dziś na zmianę? Martineza, czy Lanzacośtam? Aha, Martinez może również grać cofniętego napastnika. Dziś też nawet często schodził do środka.
No patrz, jakoś przez większość sezonu na lewej stronie pomocy grał Marchisio i nie wyglądało to źle.
Napisałem przecież, że nie mam nic do Martineza. Kieruję natomiast zarzut w kierunku zarządu, że mając te 12 mln do wydania powinien je lepiej spożytkować aniżeli kupować mimo wszystko przeciętnego piłkarza i to na ławkę.
No. Też żałuję, że Dani Alves i Ashley Cole nie byli do wziecia.
Widzę, że ciężko z Tobą dyskutować, bo wolisz silić się na ironię, zamiast czytać ze zrozumieniem. Otóż szanowny panie ekspercie, który posiadł jedynie słuszną prawdę. Nie napisałem, że oczekuję od zarządu kupowania za grube miliony Daniego Alvesa czy Ashley'a Cole'a. Wzkazałem konkretnego piłkarza - Van der Wiele'a, który był do wyjęcia za podobne pieniądze co Martinez, a chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest to piłkarz lepszy od Motty i Grygery.
A w czyjej ocenie "najlepszym"? W Twojej? Hmm.... no... to ja może wyjdę na laika, ale pozwolę sobie mieć troszeczkę inne zdanie. Mogę?