LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dla nas w tifosi zawsze jest transmisja, niezależnie od kanału, dnia i pory. Wystarczy przyjść, po co Ty się sugerujesz tym http://www.tifosi.pl/ ?Darius19 pisze:Mam pytanie wybieramy się na mecz Juventus - Catania w czwartek bo jest transmisja w tifosi :-D.
Polsat futbol pokazuje. Mnie nie ma.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
hmm to ja chyba skorzystam z okazji... i sobie zajadę, ale widzę, że nic zorganizowanego raczej nie będzie...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
tylko jak będą dwie trzy osoby nie róbcie wiochy, bo mały vip jest na 8-10 osób i przynajmniej zrekompensujcie to rachunkiem. W innym wypadku lepiej zrezygnujcie z vipa, ponieważ oni widzą, że Juventus zarezerwował darmowego vipa dla 3 osób i jeszcze praktycznie nic nie zamówił i przestaną nam dawać darmowe vipy np na mecze niedzielne. Tak więc Darius proszę Cię weź to pod uwagę i zrównoważ to większa liczba osób lub większym rachunkiem.Darius19 pisze:Ja raczej będę. Dzwoniłem do tifosi zarezerwowałem małego vipa na jutro od 20. Vip jest darmowy
I już tak na przyszłość nie robić rezerwacji na vipy na Juventus gdy nie ma wystarczającej liczby osób. Najpierw robić orientacyjną liczbę osób i dopiero jeśli jest wystarczająca liczba os.! ! innym wypadku nie robić rezerwacji i iść prywatnie. Bo jeśli tak na podobne mecze za każdym razem ktoś w dwie trzy osoby będzie rezerwował vipa na Juventus, to po prostu będzie nam leciał po opinii, a i tak nie robimy najlepszego utargu. Każdy może zrobić listę i zorganizować wyjście jak nie robi tego Dragon, ale jak nie ma wystarczającej liczby osób na takiej liście nie rezerwować na Juventus. Tak więc Darius najlepiej zweryfikuj to proszę.
- DYZIO_STW
- Juventino
W pełni popieram - nie róbmy wiochy . Być może trafię na mecz do Tifosi ... ale to nic pewnego.Bartek(Juventino) pisze:tylko jak będą dwie trzy osoby nie róbcie wiochy, bo mały vip jest na 8-10 osób i przynajmniej zrekompensujcie to rachunkiem. W innym wypadku lepiej zrezygnujcie z vipa, ponieważ oni widzą, że Juventus zarezerwował darmowego vipa dla 3 osób i jeszcze praktycznie nic nie zamówił i przestaną nam dawać darmowe vipy np na mecze niedzielne. Tak więc Darius proszę Cię weź to pod uwagę i zrównoważ to większa liczba osób lub większym rachunkiem.Darius19 pisze:Ja raczej będę. Dzwoniłem do tifosi zarezerwowałem małego vipa na jutro od 20. Vip jest darmowy
I już tak na przyszłość nie robić rezerwacji na vipy na Juventus gdy nie ma wystarczającej liczby osób. Najpierw robić orientacyjną liczbę osób i dopiero jeśli jest wystarczająca liczba os.! ! innym wypadku nie robić rezerwacji i iść prywatnie. Bo jeśli tak na podobne mecze za każdym razem ktoś w dwie trzy osoby będzie rezerwował vipa na Juventus, to po prostu będzie nam leciał po opinii, a i tak nie robimy najlepszego utargu. Każdy może zrobić listę i zorganizować wyjście jak nie robi tego Dragon, ale jak nie ma wystarczającej liczby osób na takiej liście nie rezerwować na Juventus. Tak więc Darius najlepiej zweryfikuj to proszę.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Darius19
- Juventino
Dobra jak nie będzie więcej osób do 18 to odwołam rezerwację i pójdę jakoś na dużą salę lub wbiję się do czekoladowego. A vipa zrobiłem bo myślałem, że jednak zbierzemy ekipę. A zresztą ja nic nie wspominałem że jestem z Juve Poland. No ale skoro tak to po 18 odwołuję rezerwację. I tu się powtarza sytuacja z meczu z Romą też nie było wtedy chętnych na meczBartek(Juventino) pisze:tylko jak będą dwie trzy osoby nie róbcie wiochy, bo mały vip jest na 8-10 osób i przynajmniej zrekompensujcie to rachunkiem. W innym wypadku lepiej zrezygnujcie z vipa, ponieważ oni widzą, że Juventus zarezerwował darmowego vipa dla 3 osób i jeszcze praktycznie nic nie zamówił i przestaną nam dawać darmowe vipy np na mecze niedzielne. Tak więc Darius proszę Cię weź to pod uwagę i zrównoważ to większa liczba osób lub większym rachunkiem.Darius19 pisze:Ja raczej będę. Dzwoniłem do tifosi zarezerwowałem małego vipa na jutro od 20. Vip jest darmowy

FORZA JUVE
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Nie chodzi nawet o JuvePoland, tylko o naszą ekipę, kojarzoną z Juve. W takich sytuacjach po prostu pierw rób listę i jak zgłosi się odpowiednia liczba osób to rezerwuj. My często rezerwujemy vipa przed listą, ale tylko i wyłącznie dlatego, że wcześniej na poprzednim meczu dowiadujemy się, że będzie dana liczba osób. W takiej sytuacji, że raczej wiadomo było że mało osób przyjdzie, czy w ogóle nie wiadomo ile przyjdzie na pewno trzeba pierw robić listę dopiero potem rezerwować. Dlatego też, do reszty, tak ważne jest żeby pisać czy ktoś będzie lub nie będzie, nie ignorować zapytań żadnego z użytkowników, który chcę zorganizować mecz. Docenić inicjatywę i łaskawie opowiedzieć się.
Mnie nie będzie jak pisałem już.
Mnie nie będzie jak pisałem już.
- CzarnyZkultury
- Juventino
zostaje w domu.
- romek20.20
- Juventino
CzarnyZkultury pisze:zostaje w domu.
to samo
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero