Serie A (19): Napoli 3-0 JUVENTUS
- Buri
- Juventino
niezła bramka, jest w tym nasz udziałOuh_yeah pisze:O Chryste Panie...<<W@jTEk>> pisze: Ale ciekawa sprawa co do 3 gola Cavaniego...Strzelił tego gola piętą a nie głową
Totalne poniżenie.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- mateo369
- Juventino
żeby było śmieszniej, to każdy myślał, że to była główka a jakoś nikt nie obwiniał Storariego, a jakby nie patrzeć "trochę" zawinił bo dał sobie po krótkim strzelić nawet nie próbując interweniować. Teraz wyraźnie widać, że sam Marco był zdziwiony, już myślał, że strzału nie będzie bo Cavani głowę miał za nisko i piłka już przeleciała a tu taki psikus mu się przytrafił i nie zdążył nawet zareagować<<W@jTEk>> pisze:Ale ciekawa sprawa co do 3 gola Cavaniego...Strzelił tego gola piętą a nie głową LINK. Dopiero na Interii to napisali, chyba bym sie niedomyślił jak 99% userów na tym forum.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- juventusprzemek
- Juventino
Ja proponuję zmianę nr w drużynie:
Storari-1
Amauri-10 ( po co Alexowi jak jest rezerwowym)
Toni -9
Oni zasługują na te nr. :rotfl:
Klapa totalna, statystyki nie kłamią od dawna nie wygrywaliśmy w Neapolu.
Po porażce z Parmą i to u siebie graliśmy z niebieskimi bez werwy, bez motywacji.
Toni i Amauri żenująco czy nie możemy po rozgrywać w środku zamiast tylko skrzydłami? Głową nie mogą trafić tylko De Sanctisa obijają to trzeba w środku próbować
I tak mamy gorszy bilans niż w tym samym czasie gdy graliśmy pod wodzą Ferrary a zarząd narzekał na Ranieriego za remisy
Agnelli tak naprawdę ma Juventus głęboko gdzieś, na 100 % ma kasy porównywalnie do Berlusconiego a tak sępi na 1 czy 2 porządnych zawodników.
Jeżeli tak dalej pójdzie to będziemy na poziomie Sampy, Palermo czy Genoi bo przy Milanie,Interze, Romie, Napoli będziemy jak Dawid przy Goliacie.
Chciałem wierzyć w odrodzenie bo Del Neri wprowadził Sampę do LM, to czemu z Juve miałoby się nie udać.
Jak tak dalej Marotta będzie skupywał zawodników poniżej poziomu Juve
i gnoił piłkarzy chociażby jak Momo to nikt nie będzie chciał grać w trykocie Juve.
Storari-1
Amauri-10 ( po co Alexowi jak jest rezerwowym)
Toni -9
Oni zasługują na te nr. :rotfl:
Klapa totalna, statystyki nie kłamią od dawna nie wygrywaliśmy w Neapolu.
Po porażce z Parmą i to u siebie graliśmy z niebieskimi bez werwy, bez motywacji.
Toni i Amauri żenująco czy nie możemy po rozgrywać w środku zamiast tylko skrzydłami? Głową nie mogą trafić tylko De Sanctisa obijają to trzeba w środku próbować
I tak mamy gorszy bilans niż w tym samym czasie gdy graliśmy pod wodzą Ferrary a zarząd narzekał na Ranieriego za remisy

Agnelli tak naprawdę ma Juventus głęboko gdzieś, na 100 % ma kasy porównywalnie do Berlusconiego a tak sępi na 1 czy 2 porządnych zawodników.
Jeżeli tak dalej pójdzie to będziemy na poziomie Sampy, Palermo czy Genoi bo przy Milanie,Interze, Romie, Napoli będziemy jak Dawid przy Goliacie.
Chciałem wierzyć w odrodzenie bo Del Neri wprowadził Sampę do LM, to czemu z Juve miałoby się nie udać.
Jak tak dalej Marotta będzie skupywał zawodników poniżej poziomu Juve
i gnoił piłkarzy chociażby jak Momo to nikt nie będzie chciał grać w trykocie Juve.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Faktycznie...dopiero teraz zauważyłem, że to gol strzelony piętą... :roll: masakra do kwadratu...nam to by i jajami strzeli bo je mają, a nie jak my- ikry :roll:

- Lypsky
- Juventino
Powiedziałbym raczej fart tysiąclecia. Jak nie Rudnevs pakuje nam bramę życie, jakiej już nigdy nie strzeli, tak teraz Cavani wygina się i cudem ładuje piłkę do siatki.Ouh_yeah pisze:O Chryste Panie...<<W@jTEk>> pisze: Ale ciekawa sprawa co do 3 gola Cavaniego...Strzelił tego gola piętą a nie głową
Totalne poniżenie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jarmel
- Redaktor
Ja już się do tego przyzwyczaiłem w tamtym sezonie, nam zawsze zawodniy walą jakieś bramki życiaLypsky pisze:Powiedziałbym raczej fart tysiąclecia. Jak nie Rudnevs pakuje nam bramę życie, jakiej już nigdy nie strzeli, tak teraz Cavani wygina się i cudem ładuje piłkę do siatki.Ouh_yeah pisze:O Chryste Panie...<<W@jTEk>> pisze: Ale ciekawa sprawa co do 3 gola Cavaniego...Strzelił tego gola piętą a nie głową
Totalne poniżenie.
#AllegriOut
- kosciu88
- Juventino