Wszystko o Milanie
- Vimes
- Juventino
"Serie A. Ronaldinho coraz bardziej stanowczy - chce opuścić Milan" - już się zaczyna. Mam nadzieję, że Milan nie sprzeda Ronaldinho i ten dalej będzie strzelał swoje fochy :lol:.
- Pan Mietek
- Juventino
Te zdjęcia Balotelliego to są jeszcze z czasów gry w Interze?
- Pan Mietek
- Juventino
I za taką aferę każdy normalny prezes wywaliłby takiego zawodnika. Ale Moratti nie chciał stracić pieniędzy. Może to i lepiej, na przykładzie Cassano widać, że Sampa mogła lepiej wyjść na jego odejściu. Jak widać Balotelli jest jak Dr House - robi dosłownie co mu się podoba, bo jest taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w swojej profesji, że może sobie na to pozwolić a i tak mnóstwo ludzi go uwielbiajt10 pisze:Taak, nie mów, że o tym nie słyszałeś?Mietson pisze:Te zdjęcia Balotelliego to są jeszcze z czasów gry w Interze?Powiedział, że od dziecka kibicuje Milanowi grając w Interze
Afera była na całego.

- Pałlo3
- Milanista
Tymczasem FantAntonio już błyszczy na treningach i strzelił brameczkę w wewnętrznej gierce po asyście Cygana :-D Podobno obydwaj szaleńcy dobrze się rozumieją na boisku... Cóż, zobaczymy w praniu
Mam nadzieję, że Antonio wykorzysta ostatnią wielką szansę w swojej karierze. 8)

Mam nadzieję, że Antonio wykorzysta ostatnią wielką szansę w swojej karierze. 8)
FORZA MILAN!
- deszczowy
- Juventino
KLIK
Typ roku na JuvePoland :rotfl: :rotfl: :rotfl:meca pisze:Zaryzykuję stwierdzenie, że Milan kupując osmolonego cygana strzelił sobie samobója. Milanowi potrzebny jest typowy środkowy napastnik wykańczający akcje skrzydłowych, a nie cofający się po piłkę i dryblujący drewnokadabra. Najbardziej szkoda Ronaldinho, na którym obecność cygana odbiła się najbardziej. Wczoraj nie dostawał praktycznie piłek, zaś po przerwie został zmieniony przez Robinho, który... również nie dostawał podańJeśli dodać do tego fatalne boki obrony w postaci Bonery i Antoniniego, oraz superdefensywny środek pomocy z Gattuso na czele i grę ustawioną pod osmolonego to Milan nie ma najmniejszych szans na włączenie się do walki o scudetto.
- Wesoł
- Juventino
Ogladałem drugie połowy dzisiejszego meczu z Udine i tego wcześniejszego, z Cagliari. W obu meczach Antek wchodził przy niekorzystnym wyniku, na ostatnie +/- 15 minut i dawał grze Milanu niesamowitego kopa. Z Cagliari jedna, dzisiaj dwie asysty. Ciężko mi odżałować, że nie chcieliśmy go w swoich szeregach.
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- KondzioJuveFans
- Juventino
i Milan właśnie remisuje 1;1
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Panowie chyba dzisiaj odrabiamy do Milanu dwa punkciki za sprawą dawnego weterana z urugwaju... RUBEN OLIVERA! :-D
- mateo369
- Juventino
KondzioJuveFans pisze:i Milan właśnie remisuje 1;1
i znowu się zaczyna, mecz się nie skończył a niektórzy już mówią co będzie...Buczus_JuveFan pisze:Panowie chyba dzisiaj odrabiamy do Milanu dwa punkciki za sprawą dawnego weterana z urugwaju... RUBEN OLIVERA! :-D
Poza tym nie mam pojęcia po co Wy się Milanem interesujecie? czy ktoś z was realnie myśli, że możemy ich wyprzedzić i co za tym idzie zdobyć mistrzostwo? :lol:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Póki rozgrywki się nie zakonczyly wszystko jest sprawa otwartą... przyklad koncowka poprzedniego sezonu w wykonaniu Romy, były realne szanse były... malkontenci do domu, prawdziwi fani dalej bedą wierzyć i możesz ich nazywać naiwnymi. 8)mateo369 pisze:KondzioJuveFans pisze:i Milan właśnie remisuje 1;1i znowu się zaczyna, mecz się nie skończył a niektórzy już mówią co będzie...Buczus_JuveFan pisze:Panowie chyba dzisiaj odrabiamy do Milanu dwa punkciki za sprawą dawnego weterana z urugwaju... RUBEN OLIVERA! :-D
Poza tym nie mam pojęcia po co Wy się Milanem interesujecie? czy ktoś z was realnie myśli, że możemy ich wyprzedzić i co za tym idzie zdobyć mistrzostwo? :lol: