Serie A (19): Napoli 3-0 JUVENTUS
- Mateuszello
 - Juventino

Boję się, że nie obejrzę tego meczu, ponieważ nie będzie mnie w domu. 
Myślałem co by tu wykombinować. Kiedyś znajomy śledził informacje o spotkaniu na telefonie, gdyż wysłał jakiegoś SMSa i wszystkie ważne wydarzenia dotyczące meczu przychodziły mu w formie krótkich SMSy(gol, kartka, karny). Znalazł to w dzienniku wschodnim na jakiś mecz MOTORU LUBLIN(wtedy 1. liga), koszt bodajże 1,22zł.
Nie znacie może czegoś takiego? Może na jakiś stronach bukmacherskich są takie "bonusy"? Myślę, że przydałoby się takie coś i to nie raz

Myślałem co by tu wykombinować. Kiedyś znajomy śledził informacje o spotkaniu na telefonie, gdyż wysłał jakiegoś SMSa i wszystkie ważne wydarzenia dotyczące meczu przychodziły mu w formie krótkich SMSy(gol, kartka, karny). Znalazł to w dzienniku wschodnim na jakiś mecz MOTORU LUBLIN(wtedy 1. liga), koszt bodajże 1,22zł.
Nie znacie może czegoś takiego? Może na jakiś stronach bukmacherskich są takie "bonusy"? Myślę, że przydałoby się takie coś i to nie raz
- jakku1
 - Juventino

Boje sie, ze przegramy albo cudem zremisujemy po fatalnej grze i znow zacznie sie wszystko sypac jak sezon temu (tfu, tfu). 
Nie wiem, czego sie spodziewac po tym meczu. Nie ma najlepszego napastnika, Melo zawieszony, a Nasz atak dzisiaj pewnie rocznikowo przekroczy srednia 35 lat.

Nie wiem, czego sie spodziewac po tym meczu. Nie ma najlepszego napastnika, Melo zawieszony, a Nasz atak dzisiaj pewnie rocznikowo przekroczy srednia 35 lat.
- Gość
"Juventus to drużyna która wie, jak zareagować i potrafi grać z determinacją. To jest właśnie to, co zrobimy w jutrzejszym meczu.'' mam nadzieje, że te słowa się potwierdzą.
Jak dla mnie to jeden z tych wielu "kluczowych" meczów w sezonie, zwycięstwo w nim dałoby nam na razie 4 pozycję( przy założeniu, że Inter wygra oba zaległe mecze), a to zbliżyło by nas lub utrzymało cały czas w sferze osiągnięcia naszego celu - miejsca, premiowanego występem w przyszłej LM.
Przez to, że liga jest w miarę wyrównana w tym sezonie(np. Sampdoria właśnie ograła Rome)przy naszych "wpadkach" ze słabszymi, a wygranych i resmisach z rywalami z czoła ligi możemy i tak być wysoko. Liczę na to że chłopaki znowu zepną poślady i będzie można zapomnieć kompletnie o Parmie...
Typ: Napoli 2-3 Juventus (Toni x2, Krasic)

Jak dla mnie to jeden z tych wielu "kluczowych" meczów w sezonie, zwycięstwo w nim dałoby nam na razie 4 pozycję( przy założeniu, że Inter wygra oba zaległe mecze), a to zbliżyło by nas lub utrzymało cały czas w sferze osiągnięcia naszego celu - miejsca, premiowanego występem w przyszłej LM.
Przez to, że liga jest w miarę wyrównana w tym sezonie(np. Sampdoria właśnie ograła Rome)przy naszych "wpadkach" ze słabszymi, a wygranych i resmisach z rywalami z czoła ligi możemy i tak być wysoko. Liczę na to że chłopaki znowu zepną poślady i będzie można zapomnieć kompletnie o Parmie...
Typ: Napoli 2-3 Juventus (Toni x2, Krasic)
- fallweiss
 - Juventino

Było już coś takiego na JuvePoland, ale niedawno usunięto, chyba ze względu na słabe zainteresowane. Pamiętam, że w przeszłości korzystałem, gdyż nie miałem możliwości oglądać spotkań.Mateuszello pisze:Boję się, że nie obejrzę tego meczu, ponieważ nie będzie mnie w domu.
- Mateuszello
 - Juventino

fallweiss pisze:Było już coś takiego na JuvePoland, ale niedawno usunięto, chyba ze względu na słabe zainteresowane. Pamiętam, że w przeszłości korzystałem, gdyż nie miałem możliwości oglądać spotkań.Mateuszello pisze:Boję się, że nie obejrzę tego meczu, ponieważ nie będzie mnie w domu.
A może zna ktoś taką stronę, gdzie można "kupić" takie spotkania?
- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Po pierwsze, Serie A jest nieprzewidywalna jak nigdy. Np: parma 0-2 cagliari do przerwy :roll:Smok-u pisze: Wyniki na razie układają się pod Juve, jak wygramy to będzie cudnie.
Po drugie, jest jeszcze 45 min. więc na pewno wszystko się zmieni na niekorzyść.
Po trzecie- patrzmy na siebie a nie na innych. Ponadto jak traci ktoś z czołówki to my zawsze wyciągamy do niego rękę

- Mateuszello
 - Juventino

Serio piszesz?Smok-u pisze:Napisz mi swój numer telfeonu na PW to Ci będę wysyłał bramki, czerwone kartki i karne.
Wyniki na razie układają się pod Juve, jak wygramy to będzie cudnie.
- Smok-u
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Prawda, ale w końcu to do nas musi się szczęście uśmiechnąćDragon pisze: Po pierwsze, Serie A jest nieprzewidywalna jak nigdy. Np: parma 0-2 cagliari do przerwy :roll:
Po drugie, jest jeszcze 45 min. więc na pewno wszystko się zmieni na niekorzyść.
Po trzecie- patrzmy na siebie a nie na innych. Ponadto jak traci ktoś z czołówki to my zawsze wyciągamy do niego rękę:roll:
PewnieMateuszello pisze:Serio piszesz?
- Kubba
 - Juventino

Dawno już nie wygraliśmy z Napoli, więc wypadałoby w końcu to zmienić. Ale obecnie nie mamy ataku, bo z przodu są dwa drzewa, podstarzały Alex, który nie wiadomo czy ma formę oraz młodzian... W dodatku nie ma Melo na środku, nie pewny jest występ Sissoko. Można powiedzieć, że leżymy i kwiczymy w tak ważnym meczu. 
Chciałbym wygranej, jak każdy z nas, ale szczerze nie ma co na nią liczyć. Będę bardzo zadowolony z remisu... :doh:
Forza! Byle zdobyć punkty!

Chciałbym wygranej, jak każdy z nas, ale szczerze nie ma co na nią liczyć. Będę bardzo zadowolony z remisu... :doh:
Forza! Byle zdobyć punkty!
- Push3k
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Meanwhile in Italy...
Roma przegrała, Palermo remisuje, Lazio remisuje, Milan przegrywa, Inter przegrywa... Ta kolejka musi być nasza, a nie śmieciarzy.

Roma przegrała, Palermo remisuje, Lazio remisuje, Milan przegrywa, Inter przegrywa... Ta kolejka musi być nasza, a nie śmieciarzy.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
						Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Wojtek
 - Juventino

Lazio też już przegrywa z Lecce o_0...Mogłabybyć genialna kolejka dla nas ale niestety my zbytnio nie umiemy wykorzystywać potknięć rywaliPush3k pisze:Meanwhile in Italy...
FORZA!
- Push3k
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy

3:4 chyba się skończy na SS 

Inter 2 punkty za nami i z zaległym meczem :roll:
Edit: ^#^#$%^#$^&%^$#%&^&^%& FUKSY!

Inter 2 punkty za nami i z zaległym meczem :roll:
Edit: ^#^#$%^#$^&%^$#%&^&^%& FUKSY!
					Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2011, 16:55 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
						Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy