Felipe Melo
- Klasyczna 10
- Juventino
150 tysięcy?
to chyba jego dwutygodniówka :C
- Pan Mietek
- Juventino
A ja wiem dlaczego kara taka wysoka - Marotta zbiera hajs na transfery :rotfl:
Uważam, że Melo wróci do formy sprzed meczu z Parma i będzie dalej wymiatał.
Uważam, że Melo wróci do formy sprzed meczu z Parma i będzie dalej wymiatał.
- Qrczak
- Juventino
Melo jest dobrym piłkarzem tylko bardzo nerwowym i ja nie popieram tago co zrobił, ale nie tylko on powinien być ukarany .
A właśnie coś podobnego też zrobił na mundialu i dostał czerwoną kartkę tylko wtedy nie przycelował w twarz
A właśnie coś podobnego też zrobił na mundialu i dostał czerwoną kartkę tylko wtedy nie przycelował w twarz
- @Maras@
- Juventino
Dla Juve większą karą jest jego absencja przez 3 mecze za bezmyślne zachowanie. Przy takiej karze finansowej może następnym razem bardziej się zastanowi...stahoo pisze:To dość wysoka kara, nawet jeśli to pół miesiąca roboty MeloKlasyczna 10 pisze:150 tysięcy?

- Gandalf8
- Juventino
Nie wiem co On ćpa, ale też to chceCobra pisze:Patrząc na wczorajszą porażkę z Romą, może to was troche rozweseli ---->>
Mi pomogło :roll:

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- KondzioJuveFans
- Juventino
ja już odpuściłem sobie z Coppa Italia i mam tylko taką nadzieje , że zagramy w LM w następnym sezonie
a co do Melo to nawet w meczu z Romą jak była ta cała awantura w polu karnym , to nasz brazol nawet nie wkraczał do akcji ;] a co do tego filmiku to oglądam go codziennie ;d

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Melo, obecnie chyba jest naszym najlepszym pilkarzem pola, pisalem w innym temacie ze to zle ze sie "zle zachowuje"(chlopak z charakterem) ale w sumie to sie z tego ciesze i zmieniam zdanie, taki troche Davids sie z niego robi i takiego pilkarza nam trzeba. Melo w tym sezonie w sumie praktycznie w kazdym meczu byl w formie, dobrze ze go nie sprzedano, bo pokazuje ze warto bylo go zostawic, prawdziwy lider srodka pola i to chyba w okol niego powinnismy cos zbudowac, Aqua juz zaczyna gasnac, i cos mi mowi ze lepiej juz nie bedzie. Melo tylko zeby troche lepiej pilki wyprowadzal i mial nieco lepsze dlugi podania... ale nadrabia Walka i charakterem.
Vive le Melo (po franski czu jakos tak:P)
Vive le Melo (po franski czu jakos tak:P)
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Monte Cristo
- Juventino
00:48Cobra pisze:Patrząc na wczorajszą porażkę z Romą, może to was troche rozweseli ---->>
Eh... a ta druzyna tak sie swietnie wtedy zapowiadala...
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Ciekaw jestem jakby to bylo zajarac lolka z MeloCobra pisze:Patrząc na wczorajszą porażkę z Romą, może to was troche rozweseli ---->>

- deszczowy
- Juventino
Mina Kielona z tyłu też daje do myślenia. Dramat. Nic dodać, nic ująć.DiaVolO pisze:Tak można zobrazować zachowanie Melo przy bramce Sancheza
- Ivory
- Juventino
żródło: http://juvemania.it/4-4-2-com-scambio-m ... e-arsenal/Portal 4-4-2 donosi, że do walki o pozyskanie Felipe Melo włączy się Arsenal Londyn. Oferta Wengera ma polegać na wymianie Alexandre Songa na brazylijczyka z Juve. Song miałby być idealnym partnerem dla Pirlo w taktyce 4-2-4. Fiasko rozmów z Udinese w sprawie Inlera oznacza że zamiast Melo w barwach Juve zobaczymy albo Lassa Diarrę albo Alexandre Songa.