Walka o ekstraklase
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
sadze ze Jagielonia i Pogon
- kouba
- Qualità Juventino
gdyby nie odebrano pkt. szczakowiance to by bez problemu awansowała, a tym wypadku to pogoń i Cracovia i do barazy może wskoczy ta szczakowianka
chce bardzo aby ruch spadł do III ligi :twisted: jestem za GKS -ą :twisted: z polskich klubów :twisted:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie takie zespoły jak Pogoń, Cracovia i Jagielonia nie powinny być niżej niż w 1 lidze takie zespoły powinny walczyć o mistrzostwo kraju.
Tak samo w serie A Torino, Fiorentina(których raczej nie lubię) oraz Napoli nie powinny poniewierać się w niższych ligach niż Serie A.
Tak samo w serie A Torino, Fiorentina(których raczej nie lubię) oraz Napoli nie powinny poniewierać się w niższych ligach niż Serie A.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BIANCONERI
- Juventino
Stawiam na Pogon i Cracovie.Obecnie liderem jest Pogoń,choć ostatnio uległa KSZO 3-1.To jest właśnie największy problem portowców;słabsza postawa w meczach wyjazdowych.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Sadam
- Juventino
A ja stawiam na Szczakowianke, niezapominajcie żę wystartowała katą -10 pkt, a radzi sobie jak narazie całkiem nieźle.... Mojim marzeniem jest powrót RUCHU CHORZÓW jednak jego obecna forma pozostawia wiele do życzenia :? Ale jeszcze wiele meczy przed nami :]
by SADAM
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
zgadzam sie z z przedmówca CRACOVIA awansuje teraz do 1 ligi jeszcze po wzmocnieniach zimowych.A zresztą pozyjemy zobaczymy
NIGDY NIE ZJEDZIEMY NA PSY
NIGDY NIE ZJEDZIEMY NA PSY