Serie A (18): JUVENTUS 1-4 Parma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:04

A pisałem, że POZBYCIE się Treze będzie błędem.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:09

-10- pisze:A pisałem, że POZBYCIE się Treze będzie błędem.
Widać Marotta nie czyta Twoich postów.

Obrazek
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:14

Vimes pisze:
Jeszcze nie dotarło, że sam Francuz chciał zagrać w innym klubie?

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:19

Dzisiaj całe Juve grało fatalnie i miało wielkiego pecha. Milos zaczyna się robić zbyt przewidywalny i co mecz obrońcy lepiej sobie z nim radzą. Aha i wielkie :bravo: dla melo. Przynajmniej Momo będzie mógł pokazać czy jeszcze go na coś stać bo Melo zapewne otrzyma kare na pare spotkan za "buta".

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:20

Siadłem sobie do meczu, pełne trybuny, dość mocny skład, przeciwnik słaby, tylko czekać na wygraną. Nie spodziewałem się, że to będzie najgorszy mecz w sezonie...

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:24

Krasic jest juz od jakiegos czasu zawsze podwajany. Ciezko sie przebic przez mur dwoch zawodnikow, najczesciej bocznego obrony i pomocnika. Tutaj przydalby sie Nam prawy defensor, ktory potrafilby sie wlaczyc do ataku i pomoc Milosowi. Sorensen tylko pilnuje tylow.

-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:26

Skibil pisze:
Vimes pisze:
Treze chciał gwarancji gry w pierwszym składzie, jeszcze nie dotarło?
Vimes pisze:
Szkoda, atak zawsze się produkuję. :(

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:35

-10- pisze:
Vimes pisze:
Szkoda, atak zawsze się produkuję. :(
Och, biedaczek. Nie wiesz, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie?

Czy ktoś z Was wie na ile meczów maksymalnie może zostać zawieszony Melo?

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:50

Vimes pisze: Czy ktoś z Was wie na ile meczów maksymalnie może zostać zawieszony Melo?
Na co najmniej tyle samo co Pepe...wg mnie. Sorry, ale wiecie, ja nie chciałbym żyć ze świadomością, że kogoś pozbawiłem oka i złamałem mu całe życie. Takie ciosy z korka prosto w twarz są elementem nie tylko najwyższej klasy chamstwa i prostactwa, ale także niestabilności psychicznej.

Mówcie co chcecie, Wy nigdy nie dostaliście, przypadkiem mniejszym czy większym, w jaja? Podejrzewam, że my, grając w piłkę, potrafimy się powstrzymać i najwyżej kończy się na słowach...tutaj poszedł trep w twarz.

Nie interesuje mnie to, że Melo dostał jakiś atak na krocze (widzieliście jak szybko wstał? NA PEWNO nie było to mocne uderzenie bo nie miałby siły na nic poza leżem na murawie, kto dostał kiedyś w krocze ten wie jak to boli), ważne, że był na tyle głupi, żeby kogoś kopać w twarz z korka.

Wiadomo, piłka nożna to w zasadzie bardzo prymitywny sport, kopią się, plują...ciągną za włosy. Czasem ktoś dostanie bokserski cios, ale żeby kopać się po twarzy?!

Jak widać poziom brutalizacji osiągnął taki poziom, że niektórzy mają czelność w jakikolwiek sposób bronić Melo...a co jakby mu oko wybił?

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:53

LordJuve pisze: Jak widać poziom brutalizacji osiągnął taki poziom, że niektórzy mają czelność w jakikolwiek sposób bronić Melo...a co jakby mu oko wybił?
Ale nie wybił. Posiedzi ze 2-3 mecze na ławie i amen.

Z innej beczki: ma ktoś link do kontuzji Quaga?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:56

LordJuve pisze:a co jakby mu oko wybił?
To w Parmie grałby pirat.

Nie można bronić Melo. W tym sezonie gra świetnie, ale jak widać, ma coś chłop z garem...
Też jestem ciekaw jaką kare dostanie, oraz czy klub wyciągnie co do niego jakieś sankcje np. finansowe, trzeba go jakoś sprowadzić na ziemię bo on nam przez takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zachowanie traci punkty :roll:
Ja rozumiem grę agresywną, nie odstawianie nogi, nawet chamskie wślizgi, ale takie coś, jeszcze przed nosem sędziego :doh:
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2011, 20:58 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:58

Skibil pisze:
Vimes pisze:
Nie było by dyskusji nad jego odejściem gdyby coś grał w tamtym sezonie. Umówmy się, grał, ale bardzo mało, a na dodatek pobierał dużą pensję. Abstrahując od sentymentów pozbycie się go w tamtym momencie i przybycie tańszego Quagli było dobrą decyzją. Wtedy.
deszczowy pisze:
LordJuve pisze: Jak widać poziom brutalizacji osiągnął taki poziom, że niektórzy mają czelność w jakikolwiek sposób bronić Melo...a co jakby mu oko wybił?
Ale nie wybił. Posiedzi ze 2-3 mecze na ławie i amen.

Z innej beczki: ma ktoś link do kontuzji Quaga?
Schizę miałem przed monitorem. Zachowanie mówi za siebie... Spodziewam się jutro najgorszych wieści...
Nie przesadzajcie z tym zagraniem Melo. Było wiele gorszych, a koleś chwilę wcześniej chciał mu zdeptać jaja. Każdy kto je posiada wie, że ich zagrożenie wzbudza nadzwyczajne środki :ok:
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2011, 20:59 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 20:59

deszczowy pisze:
No i co z tego, że nie wybił? Pepe też nie połamał kolesiowi żeber jak go skopał, czy uważasz, że potencjalne połamanie żeber jest bardziej niebezpieczne niż potencjalne wybicie oka?

O ile wiem żebra są zdecydowanie mniej ważną częścią ciała niż oko.

Poza tym, chyba masz świadomość, że w większości sportów (nawet walki) głowa jest jednym z najbardziej chronionych miejsc. Jak myślisz, dlaczego? Dlaczego za ataki na głowę dostaje się tak duże kary? Wreszcie, jakim człowiekiem trzeba być, żeby kopać kogoś z korka po twarzy?

Jeszcze jakby dostał porządne w te swoje klejnoty...nie wiem, może on ma jaja ze stali i nie odczuwa bólu w tym miejscu, ale jestem pewien, że większość z nas po porządnym ciosie w to czułe miejsce nie odskoczyłaby tak nagle na nogi jak pan Melo...
[RA]MACIUS pisze:
LordJuve pisze:a co jakby mu oko wybił?
To w Parmie grałby pirat.
Nie można bronić Melo. W tym sezonie gra świetnie, ale jak widać, ma coś chłop z garem...
Brutalo pisze: Nie przesadzajcie z tym zagraniem Melo. Było wiele gorszych, a koleś chwilę wcześniej chciał mu zdeptać jaja. Każdy kto je posiada wie, że ich zagrożenie wzbudza nadzwyczajne środki :ok:
Grałby pirat? Zdeptać jaja? Macie coś z oczami albo deklem Panowie. Myślę, że Melo długo sobie posiedzi. Jakby w takiej sytuacji pojawił się np. Krasic to byście kogoś z ziemią zrównali a Wy? Oczywiście stosujecie podwójne standardy. :ok: Uważam, że jeżeli za chamskie zagrania na pozostałe części ciała dostaje się po około 5 meczów, tak teraz Melo dostanie znacznie więcej...i bardzo dobrze!
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2011, 21:04 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 21:02

francois pisze:Wszyscy teraz cisną po Melo, choć jeszcze niedawno wracał na tron :roll:
No jasne, jak można go krytykować, powinni dać mu premie za takie zachowanie.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2011, 21:04

LordJuve pisze:
deszczowy pisze:
No i co z tego, że nie wybił? Pepe też nie połamał kolesiowi żeber jak go skopał, czy uważasz, że potencjalne połamanie żeber jest bardziej niebezpieczne niż potencjalne wybicie oka?

O ile wiem żebra są zdecydowanie mniej ważną częścią ciała niż oko.

Poza tym, chyba masz świadomość, że w większości sportów (nawet walki) głowa jest jednym z najbardziej chronionych miejsc. Jak myślisz, dlaczego? Dlaczego za ataki na głowę dostaje się tak duże kary? Wreszcie, jakim człowiekiem trzeba być, żeby kopać kogoś z korka po twarzy?

Jeszcze jakby dostał porządne w te swoje klejnoty...nie wiem, może on ma jaja ze stali i nie odczuwa bólu w tym miejscu, ale jestem pewien, że większość z nas po porządnym ciosie w to czułe miejsce nie odskoczyłaby tak nagle na nogi jak pan Melo...
Co się stało, to się nie odstanie. Dostanie po nosie, odsiedzi swoje i wróci. Oby szybko, bo go potrzebujemy.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany