Włosi stają do wyścigu o ME 2012
- Gianluigi
- Juventino
Rzym, Zurich - O prawo organizacji ME 2012 będą się ubiegać Włochy. Włoska federacja piłkarska powołała do życia komisję, która ma opracować ofertę i wniosek zgłoszeniowy do UEFA.
Termin składania wniosków przez kandydatów chętnych do organizacji ME 2012 mija 31. grudnia 2004 roku, wybór gospodarza finałów ME za dziewięć lat nastąpi podczas Kongresu władz europejskiego futbolu w czerwcu 2006 roku
Dobrze by bylo jakby mistrzostwa eurpy odbyly sie w we wloszech ale watpie ze zagraja wtedy Del Piero , Vieri i inni :-D moze Cassano bedzie szalal bedzie w tamtych latach a obrona wloska bedzie kierowac Moretti :-D
Termin składania wniosków przez kandydatów chętnych do organizacji ME 2012 mija 31. grudnia 2004 roku, wybór gospodarza finałów ME za dziewięć lat nastąpi podczas Kongresu władz europejskiego futbolu w czerwcu 2006 roku
Dobrze by bylo jakby mistrzostwa eurpy odbyly sie w we wloszech ale watpie ze zagraja wtedy Del Piero , Vieri i inni :-D moze Cassano bedzie szalal bedzie w tamtych latach a obrona wloska bedzie kierowac Moretti :-D
- Ravanelli
możnaby pobawić się we wróżkę
pewnie na ME 2012 graliby (tak typuję) Daniele Bonera (31 lat), Antonio Cassano (30 lat), Emiliano Moretti (30 lat), Aimo Diana (34 lata), Gianluigi Buffon (35 lat), Davide Chiumento (27 lat), Alessandro Frara (30 lat) i uwaga .. Alessandro Bombardini (23 lata)
zmyśliłem tego ostatniego, ale zobaczymy jak będzie 

- Ravanelli
Nie ... ja myślę że Del będzie grać jeszcze wtedy, ale albo w Juve, ale nie w reprezentacji, albo wyjedzie gdzieś na "piłkarską emeryturę". A szkoleniowcem będzie nie kto inny jak .. Paolo Maldini (44)kornknot pisze:I del piero 38a moze bedzie wtedy szkoleniowcem reprezentacji :shock:

- Ravanelli
Dobra, lepiej skończmy temat o menedżerstwie Del Piero, bo nie chcę nawet myśleć o tym jak Del skończy karieręAlex-10 pisze:Del Piero po końcu kariery zostaje w Juve, raczej zajmie miejsce Moggiego (ostatnio Luciano w jakimś wywiadzie mówił, że Del byłby dobrym menagerem)
- Gianluigi
- Juventino
Ravanelli troche stary ten twój skład :-D moze troche nie w temacie ale ostatnio czytalem o pilkarzy z ghany który gra dla reprezentacji USAdo lat 17 a ma 13 lat:shock: to w 2002 bedzie mial dopiero 22 lata .Koles musi byc rzeznikiem mlodszy odemnie a gra dla reprezy 

- Ravanelli
Też o tym słyszałem, Freddy Adu, ale on miałby w 2012 roku 25 lat!!! 22 to by miał w 2009 roku. Co do mojego składu to wypisałem zawodników obecnie grających, no bo czy jest jakiś znany piłkarz obecnie grający, który w 2012 roku miałby poniżej 30 lat? Właściwie nie. Wymyśliłem tylko BombardiniegoGianluigi pisze:Ravanelli troche stary ten twój skład :-D moze troche nie w temacie ale ostatnio czytalem o pilkarzy z ghany który gra dla reprezentacji USAdo lat 17 a ma 13 lat:shock: to w 2002 bedzie mial dopiero 22 lata .Koles musi byc rzeznikiem mlodszy odemnie a gra dla reprezy
- 3andit
- Juventino
Z tymi "dziećmi" bo chyba mogę ich tak nazwać w reprezentacjach to całkiem ciekawe sprawy są. Co jakiś czas słychac o właśnie takich młodzieńcach
w profesjonalnym futbolu. Oczywiście nie w tym najlepszym wydaniu ale sie zdaża

- Ravanelli
Oj sorry, sorry racja ... jakoś mi się pomylił rok obecny z 2000Gianluigi pisze:Coś ci sie pokrecilo jak ma 13 lat to jest z rocznika 1990 to se dodaj 22 i wyjdzie rok 2012

- BIANCONERI
- Juventino
Ciekawe czy Baggio się załapie 
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"