Wspaniała forma Miccoliego !!!!!
- Kamil de Lellias
- Juventino
Zwycięzców się nie osądza!!! Miccoli był w tym meczu zwycięzcą.
[/b]

[/b]
- Łukasz.juventihno
- Juventino
divaio jest teraz w lepszej formie i tak miccoli jest kontuzjowanty
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co? Miccoli kontuzjowany? Pierwsze słyszę, chyba coś Ci się pomyliło :? Na początu sezonu miał problemy z wyrostkiem ale teraz jest w pełni sił! Na dowód tego jutro jest awizowany w 1 składzie na mecz.Łukasz.juventihno pisze:divaio jest teraz w lepszej formie i tak miccoli jest kontuzjowanty

- BIGGI
- Qualità Juventino
A ja nie na temat....co jest z THURAMEM ??? Nic o nim nie słychac ?? :?Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Co? Miccoli kontuzjowany? Pierwsze słyszę, chyba coś Ci się pomyliło :? Na początu sezonu miał problemy z wyrostkiem ale teraz jest w pełni sił! Na dowód tego jutro jest awizowany w 1 składzie na mecz.Łukasz.juventihno pisze:divaio jest teraz w lepszej formie i tak miccoli jest kontuzjowanty
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zapewne jak zwykle odpoczynek po meczu z Sociedad. Mamy tak silną kadrę , że rotacje w składzie to już codzienność.BIGGI pisze:A ja nie na temat....co jest z THURAMEM ??? Nic o nim nie słychac ?? :?Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Co? Miccoli kontuzjowany? Pierwsze słyszę, chyba coś Ci się pomyliło :? Na początu sezonu miał problemy z wyrostkiem ale teraz jest w pełni sił! Na dowód tego jutro jest awizowany w 1 składzie na mecz.Łukasz.juventihno pisze:divaio jest teraz w lepszej formie i tak miccoli jest kontuzjowanty

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zapewne jak zwykle odpoczynek po meczu z Sociedad. Mamy tak silną kadrę , że rotacje w składzie to już codzienność.BIGGI pisze:A ja nie na temat....co jest z THURAMEM ??? Nic o nim nie słychac ?? :?Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Co? Miccoli kontuzjowany? Pierwsze słyszę, chyba coś Ci się pomyliło :? Na początu sezonu miał problemy z wyrostkiem ale teraz jest w pełni sił! Na dowód tego jutro jest awizowany w 1 składzie na mecz.
Hmm no mam nadzieje bo nigdzie nie moge go znależć, ani w składzie na mecz ani w kontuzjowanych (tfu tfu) ani nigdzie indziej....
ps. Thuram to Thuram, najlepszy obrońca, ale fakt że rotacja jest duża i nieumniejsza to naszej obronie. 8)
- Juventinha
- Qualità Juventina
ja zawsze mowilam ze miccoli jest super a teraz tylko sie potwierdza
byle tak dalej!!!!!!! a z milanem niech strzeli hat-tricka:)