Serie A (18): JUVENTUS 1-4 Parma
- Prezes
- Juventino
Ja nie wiem każdy już po cichu marzy o Scudetto , a jeszcze połowy sezonu nie ma , żeby to nie obróciło się przeciw nam . Zobaczcie jak jest w Borussi oni z taką przewagą punktową i na fotelu lidera a o mistrzostwie nie wolno im nawet wspominać . Ja chciałbym widzieć jakby zachowywał się Juventus na miejscu Borussi. Nie , że źle życzę Juve, tylko chciałem powiedzieć że taka sytuacja jaka jest w drużynie z bundesligi bardzo mi się podoba , nie ma tam takich pewnych siebie ludzi . Jeżeli kogoś uraziłem swoją wypowiedzią to po stokroć przepraszam . 

- Vojtimar
- Juventino
Jeśli chodzi o Gigiego to ja nawet wpuściłbym go w trakcie meczu np na drugą połowę jeśli wygrywalibyśmy 2:0. Mielibyśmy przewage i spokój ale wciąż trzeba to dociągnąć do końca więc żadnego odpuszczania nie ma. Nie wiem ile meczów Buffon potrzebuje do pełni formy, ale moim zdaniem przy wysokim wyniku dla Juve można go wpuścić, niech się że tak powiem "ogrywa"
choć nie wiem czy to dobre słowo akurat. Mistrz czy nie, po takiej kontuzji, niech nie wchodzi od razu od 1 minuty, zwłaszcza że mamy Storariego w świetnej formie.
Co do samego meczu, liczę na zwycięstwo. Przekonywujące, nie musi być gigantyczne. Maximum skupienia i jedziemy. Dosyć już potraciliśmy punktów, jeszcze 1 taki mecz jak z Chievo i drużyny przed nami będą musiały przegrać 2 mecze z rzędu (a Milan 3) żebyśmy ich przegonili.

Co do samego meczu, liczę na zwycięstwo. Przekonywujące, nie musi być gigantyczne. Maximum skupienia i jedziemy. Dosyć już potraciliśmy punktów, jeszcze 1 taki mecz jak z Chievo i drużyny przed nami będą musiały przegrać 2 mecze z rzędu (a Milan 3) żebyśmy ich przegonili.
Z Juve na dobre i złe!
- Prezes
- Juventino
Przed meczem z Parmą mamy jeszcze towarzyski mecz , jeśli w ogóle to spotkanie można nazwać meczem to będzie zwykły trening z jakąś drużyną . Jutro o 12:30 . Jeżeli będzie podany wynik to liczę na jakieś 6-0 mniejszy wynik to chańba
http://www.solojuve.com/oficjalny/jutro ... ucento.php
Link do newsa . Pozdrawiam

http://www.solojuve.com/oficjalny/jutro ... ucento.php
Link do newsa . Pozdrawiam

- Sorek21
- Juventino
Hej chłopaki trzeba napisać jakąś prośbę do Canal+ żeby pokazali nasze spotkanie.Mecz jest o 12:30 a oni mają wtedy wolne 3 anteny ! W Czwartek przewidziane są 2 transmisje a w niedzielę 3 więc jakby chcieli teraz też mogliby 3 spotkania pokazać live.Co wy na to? trzeba ruszyć sprawę może się uda
- Mateuszello
- Juventino
Na +GOL owszem nie ma zaplanowanych transmisji. Kto wie możliwe, że zdecydują się na nasz mecz.Sorek21 pisze:Hej chłopaki trzeba napisać jakąś prośbę do Canal+ żeby pokazali nasze spotkanie.Mecz jest o 12:30 a oni mają wtedy wolne 3 anteny ! W Czwartek przewidziane są 2 transmisje a w niedzielę 3 więc jakby chcieli teraz też mogliby 3 spotkania pokazać live.Co wy na to? trzeba ruszyć sprawę może się uda
W niedzielę są 3 spotkania z ligi włoskiej(w tym Juve vs Napoli) na CANAL+SPORT i na CANAL+SPORT2 jest również transmisja ligi hiszpańskiej(Real vs Villareal)
W sumie 4.
- Vimes
- Juventino
Jeżeli pamięć mnie nie myli to Canal+ zapowiadał, że będzie transmitować dwa mecze w każdej kolejce, dlatego zdziwiłem się, że teraz w programie pojawiły się trzy. Podejrzewam jednak, że dodatkowy mecz jest w ramach rekompensaty za zaplanowaną transmisję derbów Genui, które nie odbyły się z powodu warunków pogodowych.Mateuszello pisze:Na +GOL owszem nie ma zaplanowanych transmisji. Kto wie możliwe, że zdecydują się na nasz mecz.Sorek21 pisze:Hej chłopaki trzeba napisać jakąś prośbę do Canal+ żeby pokazali nasze spotkanie.Mecz jest o 12:30 a oni mają wtedy wolne 3 anteny ! W Czwartek przewidziane są 2 transmisje a w niedzielę 3 więc jakby chcieli teraz też mogliby 3 spotkania pokazać live.Co wy na to? trzeba ruszyć sprawę może się uda
W niedzielę są 3 spotkania z ligi włoskiej(w tym Juve vs Napoli) na CANAL+SPORT i na CANAL+SPORT2 jest również transmisja ligi hiszpańskiej(Real vs Villareal)
W sumie 4.
- Vojtimar
- Juventino
Już raz czy dwa puszczali 3 mecze, nie wiem od czego to zależało. W sport + extra przed świętami pokazywali ramówkę na nast. kolejkę i nie było tam Juve. Szkoda, bo jeśli jak mówi kolega, mają wolną antenę to tylko by uszczęśliwili kibiców dając ten mecz. Ale ramówki się nie zmienia z dnia na dzień (chyba że chodzi o Kevina
) tak więc pewnie nie puszczą Juve w czwartek.
Z Juve na dobre i złe!
- Prezes
- Juventino
Sparing który Juve zagrało przed meczem z parmą zakończył się zwycięstwem Starej Damy nad Lucento 5-0 ale to nawet nie był rywal z 2 ligi . I nawet nie wiem kto na tym "treningu" wpisał się na listę strzelców .
- Zizou_1989
- Juventino
Buffon zagrał 2 połowe Krasic i Aquilani nie grali Amauri 1 gol Alex 2 gole 1 gol Melo i 1 Grosso
- Mateuszello
- Juventino
Mógłbyś używać interpunkcji? Ktoś pisał, że to Melo strzelił 2 gole.Zizou_1989 pisze:Buffon zagrał 2 połowe Krasic i Aquilani nie grali Amauri 1 gol Alex 2 gole 1 gol Melo i 1 Grosso
- Gandalf8
- Juventino
Tak - Melo strzelił 2 gole a Amauri, Alex i Grosso po 1. Amauri przed sezonem mówił, że strzeli 20 goli, ale nie wspomniał, że będą to mecze towarzyskie z amatorskimi drużynamiMateuszello pisze:Mógłbyś używać interpunkcji? Ktoś pisał, że to Melo strzelił 2 gole.Zizou_1989 pisze:Buffon zagrał 2 połowe Krasic i Aquilani nie grali Amauri 1 gol Alex 2 gole 1 gol Melo i 1 Grosso
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Wojtek
- Juventino
Przytocze fragment tekstu z SJ
A tak na poważnie to myśle że powinien jeszcze zagrać Marco! Gigi zagra z Catanią w PW (z Napoli też Marco)
To raczej nie wróży dobrze GigiemuW 10 minucie drugiej połowy Gianluigiego Buffona pokonał Fabio Grosso uderzając z dystansu.

A tak na poważnie to myśle że powinien jeszcze zagrać Marco! Gigi zagra z Catanią w PW (z Napoli też Marco)
- M.R.
- Juventino
Treningi a mecze to dwie różne sprawy według mnie. Niech Buffon spokojnie wraca do formy a w bramce niech stoi Storari. Jak do tej pory spisuje się bardzo dobrze. Ciekawi mnie jak będzie wyglądał atak ? Czy Amauri pojawi się na murawie czy też raczej Del Piero i Quagiarella