<<W@jTEk>> pisze:No właśnie W środku tygodnia jeszcze nie wygraliśmy w tym sezonie (nie licze el. do LE!) 7 remisów i porażka :roll:
No to się zdecyduj, mówisz ze nie liczysz LE a jednak liczysz. Bez LE to zagraliśmy 2 mecze, 1 porażka i 1 remis więc bilans wprawdzie niekorzystny ale ciężko na podstawie 2 spotkań wysuwać wnioski, że idzie nam słabo na tygodniu. Remisami w LE nie ma się co sugerować, bo graliśmy tam innym składem, innym podejściem, po prostu inaczej a w Serie A dużo lepiej nam idzie. Teraz czas na zwycięstwo, prosta sprawa
<<W@jTEk>> pisze:PS. Coś mi się obiło o uszy że szkoła też ma wolne w Trzech Króli co nie?
niestety tak...
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
<<W@jTEk>> pisze:No właśnie W środku tygodnia jeszcze nie wygraliśmy w tym sezonie (nie licze el. do LE!) 7 remisów i porażka :roll:
No to się zdecyduj, mówisz ze nie liczysz LE a jednak liczysz. Bez LE to zagraliśmy 2 mecze, 1 porażka i 1 remis więc bilans wprawdzie niekorzystny ale ciężko na podstawie 2 spotkań wysuwać wnioski, że idzie nam słabo na tygodniu. Remisami w LE nie ma się co sugerować, bo graliśmy tam innym składem, innym podejściem, po prostu inaczej a w Serie A dużo lepiej nam idzie. Teraz czas na zwycięstwo, prosta sprawa
Czytaj uważniej! napisałem że nie licze Elminacji do LE! czyli tych 4 spotkań!
<<W@jTEk>> pisze:PS. Coś mi się obiło o uszy że szkoła też ma wolne w Trzech Króli co nie?
niestety tak...
Kurna, dobrze macie w tej szkole. Za moich czasów tak nie było Ja akurat w czwartki zaczynam zajęcia o 12 ale myślę, że raz (ile to już takich razów było ) mogę nie pójść
<<W@jTEk>> pisze:PS. Qauglia znowu pyknie ze dwie.
Kurna, dobrze macie w tej szkole. Za moich czasów tak nie było Ja akurat w czwartki zaczynam zajęcia o 12 ale myślę, że raz (ile to już takich razów było ) mogę nie pójść
Olaboga toż to USTAWOWO DZIEŃ WOLNY OD PRACY, tak więc uczelnie wyższe też nie pracują...
liczę na wygraną, myślę, że po takiej przerwie Del Neri dobrze przygotuje drużynę do meczu a Parma nie błyszczy ostatnio i to będzie dobry odwet za mecz z chievo. Mam nadzieję, że ktoś z przodu się potknie i będzie wyższa pozycja. Najlepeij,a by milan i napoli straciły punkty
Gigiego jeszcze bym nie wystawiał w tym meczu. Lepiej nie ryzykować. Storari jest gwarancją jakości i na Parmę wystarczy. Mam nadzieję, że obrona będzie wyglądała tak:
Traore-Sorensen-Chiellini-Grygera
O resztę niech się Del Neri martwi
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
Ja stawiam właśnie na taki skład defensywy, ale bardziej prawdopodobny jest Grosso na lewej.
Mecz teoretycznie łatwy, ale z Chievo też miało być łatwo... Mam jedynie nadzieję, że spotkanie będzie nudne i wygramy, a nie tak jak ostatnio - mam już chyba dosyć emocji na ten sezon
Ja stawiam właśnie na taki skład defensywy, ale bardziej prawdopodobny jest Grosso na lewej.
Mecz teoretycznie łatwy, ale z Chievo też miało być łatwo... Mam jedynie nadzieję, że spotkanie będzie nudne i wygramy, a nie tak jak ostatnio - mam już chyba dosyć emocji na ten sezon
W połowie sezonu ledwo jesteśmy a już masz nadmiar emocji?
Filip pisze:W połowie sezonu ledwo jesteśmy a już masz nadmiar emocji?
Po meczu z Lazio jeszcze jakoś się trzymałem, ale końcówka z Chievo chyba mnie rozłożyła... :lol: Marzę sobie o takich "nudach" na boisku jak w sezonie 05/06 :roll:
Mam nadzieję, że mecz będzie ciekawy. Piłkarze dużo trenują, widac wolę walki. Po cichu niektórzy myślą już o Scudetto, mam nadzieję, że to nie zachwieje równowagi i zamiast bujać w obłokach, będą biegać po boisku... Liczę na 2:1, ale też na dobrą grę Juve...
Brutalo pisze:...Chciałbym Buffona...
Lepiej dać mu czas na spokojny powrót do gry. Storari dobrze go zastępuje, więc nie trzeba się spieszyć ...