Nowy zarząd?
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Telenoweli "Powrót Cannavaro" ciąg dalszy.
Tym razem atakuje z zarządu ;] Mi to się już chce płakać jak to czytam. Niedowierzanie pół na pół z płaczem.
A płacz oczywiście ze śmiechu ;D
Tym razem atakuje z zarządu ;] Mi to się już chce płakać jak to czytam. Niedowierzanie pół na pół z płaczem.
A płacz oczywiście ze śmiechu ;D
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=40086
Nie wiem co to za koleś, ale mówi, że Moggi "prawie" na pewno Lucek wróci do nas od 1 lipca.
Wracaj wodzu, odbuduj nam potęgę.
Nie obchodzą mnie jego krytycy, koleś zna się na robocie swojej i wierze, że wiedziałby jak nas przywrócić na szczyt.
Nie wiem co to za koleś, ale mówi, że Moggi "prawie" na pewno Lucek wróci do nas od 1 lipca.
Nie obchodzą mnie jego krytycy, koleś zna się na robocie swojej i wierze, że wiedziałby jak nas przywrócić na szczyt.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bożę, to chyba by była najlepsze wiadomość, od aferyMati1990 pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=40086

- M.R.
- Juventino
Byłoby to coś wspaniałego, tylko pozostaje pytanie - jak się ich pozbyć ?DiaVolO pisze:To trzeba się ich pozbyć,Moggi ratuj...M.R. pisze:Nie wiadomo czy będzie w ogóle chciał współpracować z tymi amatorami i beztalenciami z naszego zarządu.

- Monte Cristo
- Juventino
A jesli Luckowi by sie nie udalo to i tak wszyscy byscie na niego bluzgali jaki to on jest wyczerpany, za stary, ze wtedy to wszystko dzieki Calciopoli, ze jest brzydki i "Secco wroc!". Nie ma znaczenia kto bedzie siedzial w zarzadzie, jak jest dobrze to wszystko git, ale jak juz nie ma wynikow to "OUT!".
Ludzie, dajcie Marottcie szanse, on jest przy sterach POL ROKU. Wytrzymalismy z triada wersja 2.0 przez cztery lata wiec z zezowatym tez wytrzymamy, a kto wie, moze beda z tego pozytywne efekty.
Ludzie, dajcie Marottcie szanse, on jest przy sterach POL ROKU. Wytrzymalismy z triada wersja 2.0 przez cztery lata wiec z zezowatym tez wytrzymamy, a kto wie, moze beda z tego pozytywne efekty.
- kosciu88
- Juventino
Lucian nie chcial pracowac z Secco i Gigi, a o Angelim wypowiadal sie w pozytywach wiec moze cos by z tego byloM.R. pisze:Nie wiadomo czy będzie w ogóle chciał współpracować z tymi amatorami i beztalenciami z naszego zarządu.