Serie A (18): JUVENTUS 1-4 Parma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2010, 14:09

Liczę na pierwsze zwycięstwo w nowym roku. Będzie trzeba uważać na Candreve i Giovinco. Forza Juve

Prezes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 08:35

Również liczę na okazałe zwycięstwo . Ostatni raz Juve okazale wygrało w meczu z Lecce . Już nie mówię że musi być 4-0 ale tak ze 3 bramki mogliby Parmie wpakować :dance:

psychol_sympatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 14:42

Obstawiam wynik 3-0 dla Juventusu po hat-tricku Felipe Melo.

Obrazek
jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 17:14

psychol_sympatyk pisze:Obstawiam wynik 3-0 dla Juventusu po hat-tricku Felipe Melo.
Spokojnie możesz iść z tym do buków. A już zwłaszcza z tym hat-trickiem Melo :dance:

Klasyczna 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 18:28

Teraz jest taka kolejka, że musimy wygrać. Mamy szansę odrobić straty do Lazio(z Genuą na wyj) oraz do Napoli(z interem na wyjeździe).
Jeśli nie wygramy to możemy zapomnieć o mistrzostwie. Milan, który gra z Cagliari może baaardzo niebezpiecznie sie oddalić.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 20:22

Jeśli nie wygramy to możemy zapomnieć o mistrzostwie.
Bez przesady. Ale fakt - takie kolejki trzeba wykorzystywać, bo rywal raczej przeciętny a rywale mogą stracić punkty. I naprawdę się nie zdziwię jeśli Cagliari nam "pomoże".

Prezes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 20:32

Mam nadzieję że w meczu Interu z Napoli padnie zwycięstwo Interu bądź remis . Juventus musi uciec punktami od Napoli ponieważ nie zapominajmy , że po meczu z Parmą mamy właśnie wyjazd do Neapolu i to będzie bardzo ciekawy i ważny pojedynek . Sorry , że wybiegłem tak do przodu z tymi kolejkami . :C

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 22:37

Ten mecz trzeba po prostu wygrac, tfu.... znaczy sie, musimy sie postarac i zagrac na maksa

Err0r

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2010, 19:15

Mecz należało, by wygrać, zwłaszcza że Napoli gra na wyjeździe z Interem i możemy wskoczyć w górę w tabeli.
Milan gra z Cagliari, które u siebie nie jest wygodnym rywalem, aczkolwiek Milan powinien sobie z nimi poradzić.

Dobra wiadomość jest taka, że Buffon wznowił treningi :bravo:
Z Parmą jeszcze pewnie nie zagra, ale nie mogę się doczekać, aż zagra mecz i pokaże w jakiej jest formie :)

esteban

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2010, 19:32

Mecz do wygrania,zobaczymy jak poradzi sobie nasz Giovinco.Obstawiam 3:1 dla juve po golach Krasicia-1 i Qagiarelli-2 a dla Parmy Giovincio:D

LuckyLuciano

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2010, 22:05

No właśnie niestety Giovinco już nie jest nasz i nie będzie, Juve go tak olewało niemiłosiernie, a grał dobre występy (ponoć, bo wtedy nie śledziłem poczynań ukochanego klubu :oops:, no ale kompilacje też coś pokazują ;) ) i na pewno byłby lepsza opcją ze swoim młodzieńczym zapałem i świetnymi umiejętnościami niż Malaka, który może piłkarsko nie jest tak zły ale wciąż kontuzjowany i w dodatku za 12 mln, gdzie Seba za darmo. No nic, tak zboczyłem z tematu lekko. Gramy bodajże rano o 12:30, ostatnio nam się udało o tej porze na wyjeździe wygrać 3:1 z Catanią, myślę z podobnym zespołem w tym sezonie. Liczę na wygraną, pewne 3:0 na podbudowanie morale zespołu z remisu z Chievo. Quag, Vicek, Melo bramki, a Krasic asystent i znów jego świetny występ. :D

Ave Juve! Ave!
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2010, 08:33

LuckyLuciano pisze:No właśnie niestety Giovinco już nie jest nasz i nie będzie, Juve go tak olewało niemiłosiernie, a grał dobre występy (ponoć, bo wtedy nie śledziłem poczynań ukochanego klubu :oops:, no ale kompilacje też coś pokazują ;) ) i na pewno byłby lepsza opcją ze swoim młodzieńczym zapałem i świetnymi umiejętnościami niż Malaka, który może piłkarsko nie jest tak zły ale wciąż kontuzjowany i w dodatku za 12 mln, gdzie Seba za darmo. No nic, tak zboczyłem z tematu lekko. Gramy bodajże rano o 12:30, ostatnio nam się udało o tej porze na wyjeździe wygrać 3:1 z Catanią, myślę z podobnym zespołem w tym sezonie. Liczę na wygraną, pewne 3:0 na podbudowanie morale zespołu z remisu z Chievo. Quag, Vicek, Melo bramki, a Krasic asystent i znów jego świetny występ. :D
z Catanią graliśmy o 20:45 ;)
Z Genoą o 12:30 i wygraliśmy 2:0

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2010, 08:52

Czwartek o 12 ? Ich już do reszty pogięło. Jeszcze w weekend rozumie, ale w czasie tygodnia ? Nawet ze względu na przekaz telewizyjny chyba lepiej by było o 20...
A tak z pracy się trzeba będzie zwolnić :C

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2010, 08:58

W pracy sporo osób będzie miało wolne - Trzech Króli. Włosi też to obchodzą?

PS. Pokonamy Parmę i po 3 dnich wtopimy z Napoli. Zawsze wtapialiśmy po meczach z jakimiś Salzburgami i Lechami w środku tygodnia : /

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2010, 09:25

Parma gra słabo na wyjeździe więc powinniśmy sobie poradzić. Boję się tylko, że nasi byli zawodnicy (Giovinco, Candreva, Bojinov)na ten mecz podwójnie się zmobilizują i narobią nam kłopotów. W przeszłości nie raz już widzieliśmy jak byli Juventini mszczą się na swoich byłych kolegach.
Mimo wszystko mam nadzieję, że spokojnie uda nam się wygrać i z impetem wejdziemy w nowy rok. Już w poprzedniej kolejce daliśmy trochę ciała, teraz strata punktów nie wchodzi w grę.
W pracy sporo osób będzie miało wolne - Trzech Króli. Włosi też to obchodzą?
Wg wikipedii tak :)

Zablokowany