AC MILAN

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 14:27

Marzyć każdy może ale być upośledzony tak jak ty nie!

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 14:44

Ty Sie Zaduzo Bajek Walta Disneya Naglądałes

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 15:13

Chlopie to co napisałes to najwieksze bzdury jakie czytałem od przeczytania Antygony w III gim! Normalnie nie moge z tego! HAHAHAH Kurcze codzienie teraz bede siedział na forum i czekal az przyjdziesz i bedziesz przepraszał wszystkich zarejestrowanyh na Forym JuvePoland. Juz za 8 dni bedziesz miec powody aby przestac wierzyc w Boga. Bedziesz sie chyba musiał przeniesc NA Judaizm albo Hinduizm. Jestes nieodpowiedzialny ze piszesz takie bzdyur i to co napisałes pokazuje ze wszyscy kibice Milanu to pewne siebie ###. Chlopie to ze fartem wygraliscie zeszłoroczna edycje Lm nie oznacza ze masz mi sie tu panoszyc bez pozwolenia!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 15:17

Zbysiontko pisze:Czesc chlopoki i dziewczyny. Dzisiaj mialem takie szczescie ze mi sie BOG objawil. Mam wspaniale info dla kibicow Milanu i troche gorsze dla juve. Otoz MILAN wygra w tym sezonie SERIEA bez porazki!!! Juve bedzie 2 bodajze 8pkt straty do MILANU. A WLOSI zdobeda euro2004. No to tyle chcialem powiedziec. TO NIE ZART!!!!

TO JEDNAK ZART :-D :-D

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 15:59

nie wiem jak Was ale mnie zaczynaja wqrw*** wszyscy kibice Milanu co sie tutaj wypowiadaja :evil: :evil: :evil: :evil: dajcie mu bana czy cos..bo nie wytrzymam..mysla ze jak maja slaba druzyne to i ch wszyscy beda lubili z litosci..ale nie ma tak dobrze...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 16:57

Bóg jest za Juventusem i nie da wygrać Milanowi, więc nie możliwe żeby ci to powiedział. Zapewne jesteś obywatelem Czumulungmy z pleminia Muchadżedinów i wasz bożek "Upke kupke" to ci powiedział .

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 17:26

Dionizos pisze:Hmm....kolejny medium z AcMilan.pl. Tomku nie macie nikogo lepszego w odwodzie? 8)
Tak piszesz jakbym ja go przyslal... A czy mamy lepszych? Mamy - ale wystarczy ze ja sie poswiecam - szkoda zeby sie reszta marnowala na tym forum :lol: ;)
FanJuventusu pisze:to co napisałes pokazuje ze wszyscy kibice Milanu to pewne siebie ###.
To co napisales swiadczy o tym kim jestes.
Gdyby taka wypowiedz pojawila sie na forum ACMilan.PL, to jej autor juz by nic wiecej tam nie napisal. Niezaleznie czy powiedzialby tak na kibicow Milanu, Juventusu czy Interu... Ciekawe jak zareaguje admin JP. Jesli ma jaja to dostaniesz bana....
Moze sie tez okazac, ze jest zwyklym mieczakiem i ma gdzies poziom wypowiedzi na forum - wtedy dostaniesz ostrzezenie. A ten post wowczas prawdopodobnie zniknie :lol::lol::lol::lol::lol:
nookie pisze:nie wiem jak Was ale mnie zaczynaja wqrw*** wszyscy kibice Milanu co sie tutaj wypowiadaja :evil: :evil: :evil: :evil:
To forum jest ogolnodostepne, a regulamin nie zabrania kibicom innych druzyn wypowiadania sie na nim. Jesli czyjes wypowiedzi ci nie pasuja to mozesz ich po prostu nie czytac - nikt cie nie zmusza. A jesli ci sie nie podoba, to moze dlatego, ze prawda zazwyczaj w oczy kole :lol:

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 17:41

ech, zawaliłeś, trzeba było zdjęcie zrobić o opublikować na necie, albo na dyktafon nagrać :!: i Ty uważaj bo Cie jeszcze Papież beatyfikuje za życia :!: specjalnie sie zarejestrowałeś na naszym forum jak Ci sie to stało, tak :?:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 17:47

Zamykam temat a wobec odpowiednich uzytkownikow zostana wyciagniete odpowiednie koncekwencje.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
ODPOWIEDZ