T-shirty Lublin
- Darius19
- Juventino
Jak przy poprzedniej akcji z longami. Jestem w stanie odebrać koszulki od faji i dostarczyć je wam do Lublina wtedy odpadną wam koszty przesyłki. Jeśli ktoś będzie chętny proszę o wpis w tym temacie.
FORZA JUVE
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
- Mateuszello
- Juventino
Nie mogę się zdecydować czy kupić te koszulki, ale jeżeli bym to uczynił to na konto Faji mam wpłacić kasę nie wliczając kosztów przesyłki?
- Mateuszello
- Juventino
Darius, możesz mnie już odznaczyć z "?". Zapisałem się na koszulki i raczej je od Ciebie odbiorę.
- Mateuszello
- Juventino
Jak to będzie Darius z tymi koszulkami?
Faja pisał, że w następnym tygodniu(4 - 7.04) będzie miał prawdopodobnie koszulki, to jak np. dostanie je w poniedziałek, to kiedy mógłbyś od niego je odebrać?
Faja pisał, że w następnym tygodniu(4 - 7.04) będzie miał prawdopodobnie koszulki, to jak np. dostanie je w poniedziałek, to kiedy mógłbyś od niego je odebrać?
- Darius19
- Juventino
Sory, że dopiero teraz ale miałem problemy z netem. A więc jak będzie miał przed czwartkiem to najpewniej wybiorę się do Zamościa i odbiorę osobiście. Ale jeśli dostanie je w czwartek/ piątek to koszulki będą do odbioru w niedzielę po godzinie 14. Bo wtedy wrócę do Lublina a koszulki odbieram osobiście bo faja pracuje w Zamościu więc to bez problemu i dowiozę je do Lublina. Tak to będzie wyglądało.
Edit:
Koszulki już są w Lublinie. Jak coś kontakt na gg mam podany w profilu
Edit:
Koszulki już są w Lublinie. Jak coś kontakt na gg mam podany w profilu
FORZA JUVE