Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Szilgu
- Juventino
Działa@D@$ pisze:Zdaje się, że chodzi o formułę \footnote (jeśli chodzi o texa\latexa).Szikit pisze:Mam dziwne pytanieWie ktoś jak nazywa się znaczek używany w książkach w indeksie górnym np. 1? Później na samym dole strony jest do tego odwołanie. Szykuję się do poprawki z informatyki i za cholerę nie mogę znaleźć w Ledzie czegoś takiego. Mam go w języku angielskim co jeszcze utrudnia sprawę.

- Vimes
- Juventino
Mam pytanie i zarazem prośbę do osób z JPC wybierających się na mecz z Cagliari. Czy ktoś z wyjeżdżających mógłby mi kupić wyjazdową koszulkę z poprzedniego sezonu? Cena jest atrakcyjna, ale koszty wysyłki wszystko psują, więc stąd moja prośba. Pieniądze oczywiście prześlę na konto przed wyjazdem. Jeżeli ktoś z Was byłby skłonny wyświadczyć mi tą przysługę, to proszę o kontakt na PW celem ustalenia szczegółów.
- Szymek
- Juventino
- IGI
- Juventino
Szukam programu do obróbki wideo. Program powinien być prosty, jedyne czego wymagam to:
- możliwość usunięcia dźwięku
- możliwość usunięcia kilku ramek
- możliwość dodania czarnej ramki z tekstem ;]
- musi obsługiwać MPEG
Ponieważ jest tutaj wielu kompilatorów, chyba szybko ktoś mi coś doradzi
EDIT. Dobra nieważne. Windows Movie Marker wystarczy.
- możliwość usunięcia dźwięku
- możliwość usunięcia kilku ramek
- możliwość dodania czarnej ramki z tekstem ;]
- musi obsługiwać MPEG
Ponieważ jest tutaj wielu kompilatorów, chyba szybko ktoś mi coś doradzi
EDIT. Dobra nieważne. Windows Movie Marker wystarczy.
Ostatnio zmieniony 20 września 2010, 16:01 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

- gruzin_juve
- Juventino
spraw jest dość pilna bo w czwartek mija termin..
obroniłem licencjat z ekonomii w czerwcu i stoję właśnie przed trudnym wyborem...kontynuować naukę na KULu na ekonomii czy przenieść się na UMCS na finanse i rachunkowość?? studiuje może ktoś FiR w lublinie?
chętnie wysłucham opinii o kadrze naukowej na wydziale ekonomicznym umcsu... i ogólnych wrażeń na ten temat
obroniłem licencjat z ekonomii w czerwcu i stoję właśnie przed trudnym wyborem...kontynuować naukę na KULu na ekonomii czy przenieść się na UMCS na finanse i rachunkowość?? studiuje może ktoś FiR w lublinie?
chętnie wysłucham opinii o kadrze naukowej na wydziale ekonomicznym umcsu... i ogólnych wrażeń na ten temat
CIAO IL CAPITANO
- Machnes
- Juventino
Witam, mam prośbę
Posiadam laptopa ACER, z karta graficzną radeon xpress 1100, nie moge pobrac do niego zadnych sterowników, ani oprogramowania. Probuje pobrac oprogramowanie ze strony ATI, ale nie chce mi sie zaczac sciagac. Bardzo prosze o pomoc:)
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeśli w przyszły weekend problem będzie nadal aktualny to pisz do mnie na gg, wcześniej nie będę miał zbyt często dostępu do neta.Machnes pisze:Witam, mam prośbęPosiadam laptopa ACER, z karta graficzną radeon xpress 1100, nie moge pobrac do niego zadnych sterowników, ani oprogramowania. Probuje pobrac oprogramowanie ze strony ATI, ale nie chce mi sie zaczac sciagac. Bardzo prosze o pomoc:)
Pozdrawiam
- Wojtek
- Juventino
Mam problem z rejstracją...
chce się zarejstrować na stronie allgoals.pl ale za każdym razem gdy wszystko wypełnie pojawia się napis Invalid Referrer Specified i tak cały czas próbowałem już wiele razy...co jest grane ?
chce się zarejstrować na stronie allgoals.pl ale za każdym razem gdy wszystko wypełnie pojawia się napis Invalid Referrer Specified i tak cały czas próbowałem już wiele razy...co jest grane ?
- tabo89
- Juventino
Słuchajcie mam pilną prośbę. Czy mieszka ktoś z Was przy hipermarkecie Auchan albo będzie może w tym sklepie w najbliższym czasie? Sprawa jest taka, że poluje na kurtkę, która się tam pojawiła a nigdzie indziej jej dostać nie mogę. Odwiedziłem Auchany w mojej okolicy i nie mieli już mojego rozmiaru... Więcej szczegółów na gg/PW jeśli byłby ktoś tak dobry żeby mi pomóc 

- steru
- Qualità Juventino
Poszukuję gdzieś takiego kubka :
http://cbs.seenon.com/detail.php?p=72375
Ma ktoś jakieś namiary na sklep, allegro czy coś innego gdzie można dostać taki kubek?
http://cbs.seenon.com/detail.php?p=72375
Ma ktoś jakieś namiary na sklep, allegro czy coś innego gdzie można dostać taki kubek?
- aroninho11
- Juventino
CHodzi o ten filmik. Dlaczego Marchisio odpychał w tej sytuacji Iaquinte? Jakaś sprzeczka między nimi czy może coś takiego? W